>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
Jesteś mamisynak typowy. fdziecko neostrady.
chyba uzywasz pojec ktorych nierozumiesz :/

ja juz mowilem - koniec tematu. turniej wygral spider, jak chcesz to mozesz miec 2 miejsce a ja ostanie
niech tak bedzie. nie chce konfliktu bo mam 2 ostrzezenia wiec musze uwazac zeby nie wyleciec z najlepszego forum jakie znam
nie ma problemu. masz 2 a ja ostatnie miejsce.
pozdro

a z tym telefonem od ciebie z domu to dobre ???? ja tez moge mamie powiedziec ze ma zadzwonic i powiedziec ze widziala jak sie na zielono swieciles mimo ze juz wtedy spala :jezora:

ps. niech spider potwierdzi ze mam racje bo widze ze to co ja pisze zawsze uwazasz za klamstwo...

spider231 0

spider231

Użytkownik
potwierdzam ze zaszkins byl na zielono w momencie gdy mialem pisac - wylaczylo sie a to bylo z 5 minut od momentu gdy mi wislak napisal ze rozlaczyles sie !

Jak by ci prad wylaczyli to odrazu w 1s by bylo szare !!

Ja nie wiem ale z toba zawsze sa jakies problemy !! ????

Pozdro

W 2

wislak

Forum VIP
dzięki wszystkim za grę ????
ale ale
zapomnialem o podziekowaniach dla mazaqua!

to jest wzor do nasladowania! mimo ze przegral wszsytkie mecze to gral do konca. gral fair i jak siezapisal to potrafil grac do konca kazdy mecz! malo jest takich jak ty wiec naprawde dzieki za gre
:wowsdf: :spokodfhgfh: ????

P 0

puzon

Użytkownik
Nikogo strony nie trzymam ale może się tak zdarzyć że nie od razu pokaże się szara ikonka na hamachi... Miałem już takie przypadki, hamachi czeka pare minut i wtedy dopiero się wyłącza, tzw. ping timeout.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
No to już wiemy czemu rzekomo miałem zielone hamachi. Pomyśl wiślaku - jaki miałbym cel w tym by się rozłączyć i nie odpsiywac skoro to mi bardziej zależało na meczu a nie tobie. Od razu nie wiem czemu wyskoczyłeś z walkowerem. Ja chcę zagrać więc ty powinieneś dostać walkower za niechęć grania. ty nie propagujesz jako &quot;prowadzący&quot; gry fair. Jeśli wygram to będę mieć pierwsze i już. Jesli nie zagrasz to ja dostaje 3pkt i wygrywam turniej.

W 2

wislak

Forum VIP
nie myslaelm ze bede musial tego uzyc, ale widze ze nie umiesz pogodzic sie z porazka.

* prowadzący ma zawsze racje :mrgreen: ???? ???? ???? :gool: :jezora: ????
sam akceptowales ten regulamin wiec decyzja zapadla. temat zamkniety. zagrajcie Grzesio z Mazakiem i temat do zablokowania bo ja widze ze tu bez konca sie to moze ciągnąć.

jeszcze jest tez pewna sprawa- ja jak gralismy o 23 zadzwonilem do zaszkinsa, bo mi sie komp zawiesil wiec poprosilem go zeby chwile poczekal bo reset robie. po minucie bylem na hamachi. on jak sie rozlaczyl, to ani nie zadzwonil, ani nie wszedl przez 20 min na kompa. to tak dla wyjasnienia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom