tak bedziesz miaec walka na swoja korzycA więc tak.
W piatek chciałem grać z maciekluki mecza turniejowego , połąccznie przebiegło dorze , wybór składu też , ale gdy zaczął się ładować mecz macieklukowi coś wyskoczyło ,mnie pisał że jakiś błąd z fifa.exe.
I sprawa taka , jeżeli będdzie mógł w terminie grać mecza to OK , a jeżeli do czwrtku sie niewyrobi to mam walkowera ???? czy jak
P.S. Łączyliśmy się z 2,3 razy i tak zawsze.
potwierdzam
Wiślak myślisz że to tak łatwo Fifke skombinowac. Poza tym ja rezygnuje iż ponieważ kończe z bukmacherstwem i nie będe tutaj zaglądał. A na Fife już nie mam czasu ponieważ musze się uczyc :jezora: Możecie mi dac ostrzeżenie mi to zwisa :jezora: Pozdrawiamtak bedziesz miaec walka na swoja korzycA więc tak.
W piatek chciałem grać z maciekluki mecza turniejowego , połąccznie przebiegło dorze , wybór składu też , ale gdy zaczął się ładować mecz macieklukowi coś wyskoczyło ,mnie pisał że jakiś błąd z fifa.exe.
I sprawa taka , jeżeli będdzie mógł w terminie grać mecza to OK , a jeżeli do czwrtku sie niewyrobi to mam walkowera ???? czy jak
P.S. Łączyliśmy się z 2,3 razy i tak zawsze.
maciek postaraj sie szybko to zrobic!!
poza tym w potwierdzeniu udzialu kazdy napisal:jesli ktos z uczestnikow nie bedzie grał albo bedzie z nim 0 kontaku to otrzyma ostrzeznie!
i tym sposobem kolejny turniej do dupy ;/ mial byc chociaz ten udany a zabezpieczeniem mialy byc ostrzezenia ktore mialy motywowac do gry ale jakos nikt nie przestrzega i nie ma konsekwencji to po co ????Ja NICK zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:
Potwierdzam oba mecze.
no nie no ja nie chce nic mieszac ale kurde kiedy chcesz to zagrac? uwazasz ze jest sens grania znowu 40 min tego meczu? przeciez to nie ma sensu bo wogole nei pokazuje klasy zawodnikow... sprobujemy za jakis czas ale jak beda lagi to ja wychodze z gry bo to nie gra. jak po polnocy sa lagi to widac ze cos jest nei taknie mieszaj tylko graj bo bym cie ograł bez lagów