>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
A więc tak.
W piatek chciałem grać z maciekluki mecza turniejowego , połąccznie przebiegło dorze , wybór składu też , ale gdy zaczął się ładować mecz macieklukowi coś wyskoczyło ,mnie pisał że jakiś błąd z fifa.exe.
I sprawa taka , jeżeli będdzie mógł w terminie grać mecza to OK , a jeżeli do czwrtku sie niewyrobi to mam walkowera ???? czy jak

P.S. Łączyliśmy się z 2,3 razy i tak zawsze.
tak bedziesz miaec walka na swoja korzyc
maciek postaraj sie szybko to zrobic!!

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
A więc tak.
W piatek chciałem grać z maciekluki mecza turniejowego , połąccznie przebiegło dorze , wybór składu też , ale gdy zaczął się ładować mecz macieklukowi coś wyskoczyło ,mnie pisał że jakiś błąd z fifa.exe.
I sprawa taka , jeżeli będdzie mógł w terminie grać mecza to OK , a jeżeli do czwrtku sie niewyrobi to mam walkowera ???? czy jak

P.S. Łączyliśmy się z 2,3 razy i tak zawsze.
tak bedziesz miaec walka na swoja korzyc
maciek postaraj sie szybko to zrobic!!
Wiślak myślisz że to tak łatwo Fifke skombinowac. Poza tym ja rezygnuje iż ponieważ kończe z bukmacherstwem i nie będe tutaj zaglądał. A na Fife już nie mam czasu ponieważ musze się uczyc :jezora: Możecie mi dac ostrzeżenie mi to zwisa :jezora: Pozdrawiam

W 2

wislak

Forum VIP
kurde i Drago tez nie gra :/ ja juz nie wiem :/
prosze modow o ostrzezenia! maciekluki dostal
jeszcze k3dzia puzon i Drago!
jest wyraznie na czerwono w regulaminie napisane:

jesli ktos z uczestnikow nie bedzie grał albo bedzie z nim 0 kontaku to otrzyma ostrzeznie!
poza tym w potwierdzeniu udzialu kazdy napisal:

Ja NICK zobowiązuję się do przestrzegania regulaminu turnieju i gry fair play oraz mam czas na gre ???? . bede gral zgodnie z terminami i nie bede oszukiwal. :jezora: Akceptuje regulamin i jego ew. zmiany. Potwierdzam swój udzial i czekam na start turnieju z niecierpliwością :mrgreen:
i tym sposobem kolejny turniej do dupy ;/ mial byc chociaz ten udany a zabezpieczeniem mialy byc ostrzezenia ktore mialy motywowac do gry ale jakos nikt nie przestrzega i nie ma konsekwencji to po co ????

W 2

wislak

Forum VIP
terminarz uaktualnilem
jest nas 5
aktualna tabela:

zmienialmy tez terminy trza przyspoieszyc jak tak malo jest nas.

do niedzieli trzeba rozegrac do 6 kolejki włacznie.

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - zaszkins 2:2

kurde takie lagi ze lol
nie wiem ale o 23 20 nie mialem nigdy z nikim lagow ;/ wczesniej jak kiedys gralismy to tez byly na maxa. z etgo co sie dowiedzialem to zaszkins ma neta 128 wiec nie ma bata ;/ nie mam pojecia jak rozegramy rewazn bo ja bbynajmniej nie mam na niego ochety :/ 35 minut mecz 16 minutowy? no to troche przesada... z grzesiem gralismy o 22 i w pierwszym meczu moze sie torche cielo ale od 22 20 w drugim meczu to 0 lagu. wiec niewiem jak to rozwiazac. nie chce po raz kolejny cos miec do zaszknsa bo bedzie ze sie uwzialem ale na wszystkich forach na ktorych prowadzilem w tym roku jakas lige fify (bylo ich 7 :jezora: ) + na tych co gram a nie prowadzee (jest ich znacznie wiecej :mrgreen: ) to zawsze w regulaminie jest ze minimalny transfer to 256. i wywalaja ludzi ze 128 lub sami ludzie po 1 meczu sie przyznaja ze maja za slaby net
nie wiem nie mam pojecia;/ :-?

W 2

wislak

Forum VIP
nie mieszaj tylko graj bo bym cie ograł bez lagów
no nie no ja nie chce nic mieszac ale kurde kiedy chcesz to zagrac? uwazasz ze jest sens grania znowu 40 min tego meczu? przeciez to nie ma sensu bo wogole nei pokazuje klasy zawodnikow... sprobujemy za jakis czas ale jak beda lagi to ja wychodze z gry bo to nie gra. jak po polnocy sa lagi to widac ze cos jest nei tak
okaze sie za chwile ;)

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - zaszkins 3:0 walkower

neiwiem o co tu loto. tak jak wczesniej mowilem mielismy zagrac i o 00:25 zaczelismy grac - fakt bez lagow. w 2 minucie meczu, ewidentnie sie rozlaczyl bo bylo widac jak zawodnik sie przecina (charakterystyczne jak przerywa gracz a nie przerwa w sieci)
no i czekam i czekam juz 5 minut i mi nie odpisuje ani na gg ani na hamachi
licze sie z tym ze moglo to byc spowodowane np awaria neta czy cos ale byl online na hamahci dopiero po 5 minutach offline. czekam na wyjasnienia jakies ale rozsadne , bo za sam fakt ze nie napisales nawet &quot;sory musze konczyc ide spac&quot; to jest miano walkowera. tym bardziej ze czekam na ciebie i nie ide spac po to zeby grac bo grales wczesniej z mazaqiem wiec specjalnie czekam.

no dobra to czekamy do jutra poki co walk.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Wiślak weź nie przeginaj. Nie bedę sie rozpisywał. Wyłaczyli mi prąd wiec sie rozłaczyło. Chcę grać z Wiślakiem i wygrać bo jestem lepszy a on sie boi i od razu ni z gruszki ni z pietruszki wymyślił walkower. Człowieku zagramy ten mecz i nie myśl ze ja sie rozłaczyłem i nie myśl ze wygrasz. Poprostu sie boisz zagrać rewanz. Gdzie jest w regulaminie ze jak komus zabraknie prądu to otrzymuje walkwoera. Jeszcze gadaz ze byłem zielony na haamchi. Nie wierze ci ale jeśli byłem to to bład mojego kompa bo komp był wyłaczony z prądu.

W 2

wislak

Forum VIP
KONCOWA KLASYFIKACJA : TEMAT PRAKTYCZNIE DO ZAMKNIECIE POZOSTAJE JEDEN DWUMECZ.

@zaszkins - niewiem skad u ciebie taka pewnosc siebie. w I edycji mialem 2 miejsce, drugą wygralem wiec w tym meczu sie wszystko moglo zdarzyc. spider potwierdzi ze byles zielony bo go prosilem zeby zagadał do ciebie czy jemu odpiszesz bo mi nie odpisywales. w haamchi nie ma szans na błąd. tam reakcja jest natychmiastowa przeciez gdyby nei to by nie szlo przez to grac. a na szaro wskoczyles po kilku minutach (chyba 5 czy 7) wiec ewidentnie sie rozlaczyles, niewiem moze musiales isc spac.\ ale nic nie napisales ;/ no coz koniec turnieju.
temat juz zamkniety, za rok ty zorganizujesz to zobaczymy jak wyjdzie.

pozdro wszystkim i dzieki wszystkim za gre

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Weź mnie nie dobijaj. ewidentnie sie nie rozłaczyłem tylko mi wyłaczono prąd. To jestdecydującymeczitybys nie mógł tego zgryżc ze ja bym wygrał turniej. Jesteś mamisynak typowy. fdziecko neostrady. chcesz to ktos ode mnie z domu moze do ciebie zadazownic i ci powiedzieć jak jest prawda. Co za oszust. Zagramy rewańże bo chcę ci coś udowodnić. I nie kłam do znudzenia ze byłem na hamachi mając wyłączony komputer. GRAMY REWANŻ I BEZ GADANIA.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom