>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

C 288,4K

czary-mary

Użytkownik
Jak zwykle kilka komentarzy. Jęki, stęki, a wynik? Polska goli 3:0. Ilość osób, która się zreflektowała? 0
Handi wchodzi jak w masło. Na prawdę odechciewa się pomagać innym, potem czytając smutne opowieści, do tegoz gdy gdy typ czysto wchodzi.
Smutni zarzucają, że ktoś nie ogląda spotkań tylko rzuca typy. Co z tego, że ktoś poświęca kilka godzin dziennie na analizę i oglądanie spotkań. Co z tego, że ktoś po rzuci na mecz stawkę o jakiej malkontent nawet nie pomyśli. Smutni zapewne wiedzą lepiej... Naród cudowny, tylko ludzie ...

Ps. Nic wczoraj nie pisałem o meczu Pol vs Kan, bo mecz śmierdział na kilometr. Wiadome było, że Grbic wyjdzie rezerwa rezerw na najsłabszego rywala w tygodniu. Do tego okazało się, że Kanada zagrała najlepszy mecz w sezonie. Suma summarum Polska i tak wygrała.

Otrzymane punkty reputacji: +1447
pinio1111 350,7K

pinio1111

Użytkownik
Jak zwykle kilka komentarzy. Jęki, stęki, a wynik? Polska goli 3:0. Ilość osób, która się zreflektowała? 0
Handi wchodzi jak w masło. Na prawdę odechciewa się pomagać innym, potem czytając smutne opowieści, do tegoz gdy gdy typ czysto wchodzi.
Smutni zarzucają, że ktoś nie ogląda spotkań tylko rzuca typy. Co z tego, że ktoś poświęca kilka godzin dziennie na analizę i oglądanie spotkań. Co z tego, że ktoś po rzuci na mecz stawkę o jakiej malkontent nawet nie pomyśli. Smutni zapewne wiedzą lepiej... Naród cudowny, tylko ludzie ...

Ps. Nic wczoraj nie pisałem o meczu Pol vs Kan, bo mecz śmierdział na kilometr. Wiadome było, że Grbic wyjdzie rezerwa rezerw na najsłabszego rywala w tygodniu. Do tego okazało się, że Kanada zagrała najlepszy mecz w sezonie. Suma summarum Polska i tak wygrała.
Tu nie chodzi o jęki czy kwęki, tylko o rzeczowe podejście.
Graty że bet wszedł, ale granie tego przed ogłoszeniem składów było cholernie ryzykowne i za większą kasę takie typowanie mija się z celem. Przynajmniej moim zdaniem.
Są reprezentacje jak Ukraina czy Bułgaria, gdzie wyjściową szóstkę znasz praktycznie przed meczem bo tam pole manewru jest minimalne. W przypadku naszej repy jest zupełnie inaczej bo gramy rezerwami i ten turniej ma na celu ogranie młodych.
Przyznam się że ja nie zagrałem nic z tego meczu, bo owszem wyszliśmy z Kevinem, ale również ze słabym w przyjęciu Gierżotem, oraz z niewiadomą w postaci Olka.
Przed meczem sądziłem, że nawet na sypie może zagrać Kozub.
Śmiem twierdzić że gdybyśmy wyszli z Gomułką to byłyby bęcki.

pinio1111 350,7K

pinio1111

Użytkownik
Bułgaria - Ukraina
Ukraina 1,90

Niestety poleciało już sporo i będzie dalej lecieć. Godzinę temu jeszcze stało na 2,10, a wczoraj pograłem 2,30.
Bułgarzy bez Simeona to nie ta sama drużyna. Tam zawsze był problem z rozgrywającym, bo często mieli ogromne talenty w polu, jak Kazijski czy Sokołow, a teraz w końcu mają prawdziwą perełkę, ale niestety dziś nie zagra.
Ukraina fajnie poukładana przez Lozano, który wyciska z nich maksa.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1321
zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Chiny vs Kanada 0:3

Obie drużyny nie wyglądają najlepiej w tym tygodniu, Chiny 3 porażki, Kanada 3 porażki.
V. Heynen podjął się bardzo ciężkiej pracy podejmując wyzwanie w postaci bycia trenerem Chin. Wiadomo, że są gospodarzem finałów VNL więc będą tam występować w innym przypadku nie ma takiej możliwości aby zakręcili się w top8.
To samo można powiedzieć o Kanadzie, w takim składzie nie mają szans.
Dziwi mnie tak wysoki kurs na Chiny bo mimo wszystko potencjał dość podobny a tutaj takie rozbieżności?

Chiny 2,75
powyżej 180,5 1,85

Kuba vs Argentyna 2:3

Kuba na przekór wszystkim w tym tygodniu 3 zwycięstwa. Czy dziś dopiszą sobie 4 zwycięstwo? Na pewno jest to ważne spotkanie dla obu drużyn. Mecz pomiędzy 7 a 9 drużyną VNL ale obie drużyny mają po 4 zwycięstwa i 3 porażki. Wczoraj Argentyna wygrała z Serbią 3:1. Tutaj over jest wysoki ale spróbuję - wydaje mi się, że możemy się zakręcić nawet w 5 setach.

Kuba 2,10 (2,00)
powyżej 184,5 1,9

Bułgaria vs Ukraina 1:3

Wczoraj Bułgarzy stracili swojego "sypacza" co może być ogromnym osłabieniem. Spróbuję pograć w stronę Ukrainy - jak już wspominałem Ukraina z R. Lozano pokazuje naprawdę bardzo dobrą grę.
Kurs ponad 2 śmiało spróbuję.

Ukraina 2,2 (1,9)

Brazylia vs Polska 3:1

Brazylia vs Włochy 3:2, Polska vs Włochy 2:3, Brazylia vs Polska 2:3 ?
Całkiem realny scenariusz. Wczoraj Brazylia zagrała solidne spotkanie z pierwszym składem Włoch. Polacy co prawda mają kilka godzin mniej odpoczynku ale myślę, że to nie będzie jakiś duży problem.
Mecz bardzo wyrównany dlatego wejdę w over meczowy. 4 sety dla mnie to minimum.

powyżej 183,5 1,85

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +250
pinio1111 350,7K

pinio1111

Użytkownik
Chiny vs Kanada

Obie drużyny nie wyglądają najlepiej w tym tygodniu, Chiny 3 porażki, Kanada 3 porażki.
V. Heynen podjął się bardzo ciężkiej pracy podejmując wyzwanie w postaci bycia trenerem Chin. Wiadomo, że są gospodarzem finałów VNL więc będą tam występować w innym przypadku nie ma takiej możliwości aby zakręcili się w top8.
To samo można powiedzieć o Kanadzie, w takim składzie nie mają szans.
Dziwi mnie tak wysoki kurs na Chiny bo mimo wszystko potencjał dość podobny a tutaj takie rozbieżności?

Chiny 2,75
powyżej 180,5 1,85

Kuba vs Argentyna

Kuba na przekór wszystkim w tym tygodniu 3 zwycięstwa. Czy dziś dopiszą sobie 4 zwycięstwo? Na pewno jest to ważne spotkanie dla obu drużyn. Mecz pomiędzy 7 a 9 drużyną VNL ale obie drużyny mają po 4 zwycięstwa i 3 porażki. Wczoraj Argentyna wygrała z Serbią 3:1. Tutaj over jest wysoki ale spróbuję - wydaje mi się, że możemy się zakręcić nawet w 5 setach.

Kuba 2,10
powyżej 184,5 1,9

Bułgaria vs Ukraina

Wczoraj Bułgarzy stracili swojego "sypacza" co może być ogromnym osłabieniem. Spróbuję pograć w stronę Ukrainy - jak już wspominałem Ukraina z R. Lozano pokazuje naprawdę bardzo dobrą grę.
Kurs ponad 2 śmiało spróbuję.

Ukraina 2,2

Brazylia vs Polska

Brazylia vs Włochy 3:2, Polska vs Włochy 2:3, Brazylia vs Polska 2:3 ?
Całkiem realny scenariusz. Wczoraj Brazylia zagrała solidne spotkanie z pierwszym składem Włoch. Polacy co prawda mają kilka godzin mniej odpoczynku ale myślę, że to nie będzie jakiś duży problem.
Mecz bardzo wyrównany dlatego wejdę w over meczowy. 4 sety dla mnie to minimum.

powyżej 183,5 1,85​
Gdzie tą Ukrainę z takim kursem jeszcze złapałeś, bo wszędzie poleciało mocno?
Co do dwóch pozostałych typów to pełna zgodność.
Na Kubę fajny kurs więc można spróbować.
Co do Chin to Vital dał odpocząć najlepszym w dwóch ostatnich meczach i dziś powinno być dobrze. +1,5 seta Chiny z kursem 1,90 to dobra opcja. Ja jednak poczekam na składy.

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Gdzie tą Ukrainę z takim kursem jeszcze złapałeś, bo wszędzie poleciało mocno?
Co do dwóch pozostałych typów to pełna zgodność.
Na Kubę fajny kurs więc można spróbować.
Co do Chin to Vital dał odpocząć najlepszym w dwóch ostatnich meczach i dziś powinno być dobrze. +1,5 seta Chiny z kursem 1,90 to dobra opcja. Ja jednak poczekam na składy.
Ja już wczoraj te wszystkie typy pograłem - miałem już je wpisane we wczorajszym poście. Dziś tylko coś skrobnąłem - Nie patrzyłem dziś na kursy bo mnie One już dziś nie interesują ale jeżeli się dużo zmieniły to poprawiłem już :)

S 39,8K

sobolekk

Użytkownik
Bułgaria 2.26
Lubie szukać takich sytuacji . Kursy startowe zbite do zbyt dużego poziomu i ja jednak uważam że jest tutaj minimum 50/50. Bułgaria gra nierówno ale potrafi wygrywać ze Słowenia czy Japonia, potencjał kadrowy również zbliżony

BanksyGA 245,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Bułgaria 2.26
Lubie szukać takich sytuacji . Kursy startowe zbite do zbyt dużego poziomu i ja jednak uważam że jest tutaj minimum 50/50. Bułgaria gra nierówno ale potrafi wygrywać ze Słowenia czy Japonia, potencjał kadrowy również zbliżony
Z Japonią czy Słowenia wygrywała z Simeonem w składzie. Tutaj grają z drugim rozgrywającym, który bardzo ogranicza ich potencjał ofensywny (w porównaniu do Nikołowa) ;)

Otrzymane punkty reputacji: +143
Do góry Bottom