>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów mężczyzn 2025

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Argentyna vs Kanada 3:2

Trzeba korzystać póki można. Argentyna wczoraj pokonała Francję 3:1, która jest mocniejsza od Kanady. Dziś w nocy Kanada wygrała z Niemcami 3:2.
Po pierwsze Kanada gra u siebie ale bardzo osłabiona, brakuje kilku doświadczonych zawodników - A. Szwarc, E. Loeppky, D. Demyanenko, S. Maars, N. Hoag i teraz ta kadra wygląda co najmniej przeciętnie.
Argentyna prócz tego jednego seta gdzie zostali rozbici zagrali dobre spotkanie z Francją i jeżeli tylko wyjdą najmocniejszym składem to uważam, że taki kurs powinien dość łatwo siąść.

Argentyna 1,6
Argentyna -1,5 seta 2,45

USA vs Iran 3:2

Wczoraj Iran wyglądał dramatycznie co prawda na tle silnej Brazylii ale jednak.
W dodatku bez Milada ta drużyna po prostu wygląda coraz słabiej z roku na roku, to już nie jest ten Iran co był 4-5 lat temu.
Z drugiej strony USA i każdy widzi ich skład, wczoraj porażka 0:3 z Ukrainą ale nie wyglądało to już tak dramatycznie.
Wydaje mi się, że jeżeli Iran wygra ten mecz to nie będzie to zwycięstwo łatwo, szybkie i przekonujące.

USA +9,5 1,5

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +722
pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
4.7 zaksięgowane z super przewaga. dzięki!
No problemo😉
Mnie tylko dziwił ten wczorajszy hurraoptymizm, co niektórych, w typowaniu łatwego zwycięstwa "potężnej" Serbii.
Oni są po prostu przeciętni i nic tego nie zmieni, a zwycięstwo z Turkami pokazało tylko słabość Turcji.
Jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie gładkie 3:0 dla Chin 😉

J 1,8K

jakxx88

Użytkownik
No problemo😉
Mnie tylko dziwił ten wczorajszy hurraoptymizm co niektórych, w typowaniu łatwego zwycięstwa "potężnej" Serbii.
Oni są po prostu przeciętni i nic tego nie zmieni, a zwycięstwo z Turkami pokazało tylko słabość Turcji.
Jak tak dalej pójdzie to zaraz będzie gładkie 3:0 dla Chin 😉
Nie potężnej, nikt nigdzie tak nie napisał a większość pisała słabe Chiny. Ale to co dziś grają Serbowie to kryminał.
Pierwszy set po 23-23 i się zderzyli mając piłkę w górze. Drugi set przewaga kilka punktów i nagle przestój..Chiny nie grają nic nadzwyczajnego

pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
Nie potężnej, nikt nigdzie tak nie napisał a większość pisała słabe Chiny. Ale to co dziś grają Serbowie to kryminał.
Pierwszy set po 23-23 i się zderzyli mając piłkę w górze. Drugi set przewaga kilka punktów i nagle przestój..Chiny nie grają nic nadzwyczajnego
Owszem, Chiny nie grają nic nadzwyczajnego, ale tak jak się spodziewałem, ograniczyli ilość błędów w porównaniu z wczorajszym meczem.
Serbia gra po prostu swoje, czyli przeciętność. Wczoraj też nie grali dobrze, ale Turcy grali jeszcze słabiej, stąd wzięło się zwycięstwo Serbii.

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
Owszem, Chiny nie grają nic nadzwyczajnego, ale tak jak się spodziewałem, ograniczyli ilość błędów w porównaniu z wczorajszym meczem.
Serbia gra po prostu swoje, czyli przeciętność. Wczoraj też nie grali dobrze, ale Turcy grali jeszcze słabiej, stąd wzięło się zwycięstwo Serbii.
serby to wczoraj graly w siatkowke, dzisiaj to robili nie wiem co. chince wystarczylo ze przebili pilke na druga strone i czesto to powodowalo ze serby sie same pozabijaly albo wlasnym przyjeciem albo zebraniem czapy z dupy. wczoraj przez 4 sety zebrali 8 blokow, dzisiaj 8 blokow to zebrac im sie udalo w jednym secie (numer 3), lacznie zebrali ich 13 w 3 sety, do tego dzis w 3 sety 7 bledow w ataku, wczoraj w 4 sety raptem 4. chincom trzeba przyznac ze po prostu konczyli wlasna akcje i nie odwalili herezje z kosmosu i to spokojnie dalo wygrana. w sumie podobnie jak wczoraj serby przeciwko turkom (poza 1st ssetem) grali wlasna akcje i wiecej nie bylo trzeba bo po drugiej stronie to gral jeden mandiraci, drugi OH kompletnie nie istnial, gurbuz mial co chwila bardzo duze problemy.

little-dj 35K

little-dj

Użytkownik
USA 🇺🇸 - 🇮🇷 Iran
Iran @ 1.43, Fuksiarz

Iran nie wyglądał super na tle Brazylii, ale USA to na tym turnieju rywal z totalnie innej półki. USA na tym turnieju są z jakimś totalnie rezerwowym składem, sporo nowych twarzy i nawet grających wciąż na uczelniach. Z Ukrainą powalczyli w trzecim secie, ale wydaje mi się, że Iran to mimo wszystko groźniejszy rywal od Ukrainy.
Irańczycy w pierwszym meczu także przegrali do zera, ale Brazylijczycy to też po prostu poziom wyżej od nich. Amerykanie wydają się idealnym rywalem na odegranie się i zgarnięcie zwycięstwa pod nowym trenerem. Od 2021 drużyny te spotykały się czterokrotnie, właśnie na Lidze Narodów, i USA górą było tylko jeden raz. Rok temu skończyło się 3:2 dla Iranu, w którym grało kilku graczy, którzy są na turnieju i w tym roku.

Ostatnia edycja:
pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bułgaria - Argentyna
Bułgaria 2,12 Superbet 2:0 i zaksięgowane z superprzewagą💪 finalnie 3:0, no ale to Argentyna ma przecież lepszych zawodników😉

Idę w stronę Bułgarii.
Ostatnie lata to same porażki z Argentyną, ale to była zupełnie inna Argentyna z De Cecco, Conte, Limą. Do tego, np. w ubiegłym roku Bułgaria miała się ogrywać swoim młodym składem w VNL i zagrali całkiem nieźle.
Ten sezon to już co innego. Owszem są tam głównie zawodnicy z roczników 2000+, ale większość z nich jest już ograna w lidze włoskiej. Myślę że ich oczekiwania są zupełnie inne i potwierdzą to w dzisiejszym meczu.
W pierwszej potyczce przegrali 1:3 z mocnymi Włochami i zagrali dość przyzwoicie. Bracia Nikolov to oczywiście pierwsze skrzypce tej repy, ale i pozostała utalentowana młodzież, prezentuje się bdb. Nie ma się czemu dziwić, bo to przecież zawodnicy, którzy w młodszych kategoriach wiekowych zdobywali medale MŚ.
Argentyna, cóż mnie nie porywa ich gra, pomimo dwóch zwycięstw.
Wygrali 3:2 z Kanadą bez Maara i Loepkyego, i 3:1 z mocno odmłodzoną Francją, grająca bez swoich największych gwiazd.
Pierwsze skrzypce w obu meczach zagrał Palonsky, na którego grę w Barkomie nie mogłem patrzeć. Fakt, że w reprezentacji, to zupełnie inny zawodnik niż w rozgrywkach ligowych, ale nie wierzę że zagra trzeci bdb mecz z rzędu. Lekką przewagę, zespół Mendeza, ma z pewnością na środku, bo Loser i Gallego gwarantują jakość na tych pozycjach.
Jednak patrząc całościowo, te zespoły są na podobnym poziomie i kurs w okolicach 2,10 na Bułgarię jest dla mnie zupełnie satysfakcjonujący by pójść w ich stronę.
Moim zdaniem będący jeszcze bez punktu Bułgarzy, powinni wygrać to spotkanie, a być może zgarną nawet całą pulę?
Gram to w Superbet, gdzie jest superprzewaga i przy rezultacie 2:0 mecz jest zaliczany jako wygrany, a wiadomo jak często w siatkówce wynik potrafi się obrócić po dwóch partiach.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1373
J 1,8K

jakxx88

Użytkownik
Też bym pograł Włochów (nawet z handicapem punktowym) i Argentynę. Ktoś wie czemu Włosi się tak męczyli z Niemcami? Wystawił drugi skład czy co?
Niemcy od połowy pierwszego seta grali bardzo dobrze do końcówki 4 seta gdzie przy 23-21 chyba Włosi wyciągnęli "przegrany mecz".
Argentyna wydaje się trudna bo w nocy się męczyli z Kanadą ale będę to grał bo kadrowo lepsi.

pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
Witam, co myślicie o tych meczach.
Holandia- Turcja 2
Francja -Wlochy 2
Bułgaria - Argentyna 2
O Bułgarii już napisałem, ale uważałbym też na Turcję. Jeżeli zagrają tak jak z Serbią, to mogą przegrać z Holendrami, którzy miło mnie zaskoczyli w meczu z naszą reprezentacją. Młody Koops zagrał świetne spotkanie i na środku Van der Ent też był sporym zaskoczeniem. Ogólnie ich gra wyglądała całkiem fajnie.
Mam trochę obawy co do Turcji, że podobnie jak w poprzedniej edycji LN, będą zbierali cięgi, mimo że na papierze wyglądają całkiem nieźle.
Nie twierdzę że Turcja tego nie wygra, ale obecny kurs jest już słabieńki. Można było ich grać dwa dni temu, gdy kurs był ponad 2,00, przy obecnym nie widzę żadnego value.

Ostatnia edycja:
T 25,6K

tadzin

Użytkownik
pinio1111 wiesz ze analizujesz argentyncow ktorzy w obu meczach grali roznymi skladami xD nie mowiac o tym ze kto wyjdzie jakim skladem w nasteonych emczach to jest ruletka patrzac po poprzednich meczach

Otrzymane punkty reputacji: +149
pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
pinio1111 wiesz ze analizujesz argentyncow ktorzy w obu meczach grali roznymi skladami xD nie mowiac o tym ze kto wyjdzie jakim skladem w nasteonych emczach to jest ruletka patrzac po poprzednich meczach
Bułgarzy raczej z Nikolovami wyjdą, bo nie widzę innej opcji jeśli chcą powalczyć o awans.
Argentyna jakim by nie wyszła to ma braki w postaci zawodników których wymieniłem, więc jak dla mnie niewiele to zmienia.

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
Bułgarzy raczej z Nikolovami wyjdą, bo nie widzę innej opcji jeśli chcą powalczyć o awans.
Argentyna jakim by nie wyszła to ma braki w postaci zawodników których wymieniłem, więc jak dla mnie niewiele to zmienia.
ale kogo niby mozesz wstawic do arg zeby ten sklad byl mocniejszey? zerbe za gallego dananiego na libero i ewentualnie lima na bombe, ale ja tam w takiej konfiguracji to jakiegos wzmocnienia to wgl nie widze. czeko to tez bardziej sie do przytulka dla emerytow nadaje niz do grania, juz go modena skutecznie wypchnela i chlop jest aktualnie bez klubu

K 13,1K

kretmmz

Użytkownik
Jak można tak pisać o De Cecco.. Jeden jak nie najlepszy rozgrywający ostatnich 10 lat. To samo pewnie myślałeś o Ngapecie czy Grozerze, a potem wchodzą do reprezentacji i robią swoje. Brakuje Palaciosa, Limy, Dananiego, co nie zmienia faktu, że również moim zdaniem Argentyna nadal jest silniejsza i słusznie jest typowana jako faworyt. Bułgaria ma duży potencjał, ale na ten moment brakuje im jeszcze cierpliwości i ogrania. W ostatnich 4 meczach wygrali jeden z Niemcami, a przegrali z Polską, Ukrainą i Włochami. A z Włochami dotknęli tak naprawdę jednego seta. Argentyna natomiast wygrała 4 mecze, 2 towarzyskie z Kubą, VLN z Francją i Kanadą. Po tym jak zaprezentowała się Kuba z Brazylią, uważam, że kursy na Argentyne są nadal za duże, aczkolwiek ten turniej obfituje w niespodzianki.
Także jeśli ktoś chce typować w stronę Argentynę i Kuby, to na Forbecie jest dzisiaj do max 500 zł Turbokurs, 3.30 na wygraną Argentynę i Kuby. A powodzenia, oczywiście wszystkim :)

pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
ale kogo niby mozesz wstawic do arg zeby ten sklad byl mocniejszey? zerbe za gallego dananiego na libero i ewentualnie lima na bombe, ale ja tam w takiej konfiguracji to jakiegos wzmocnienia to wgl nie widze. czeko to tez bardziej sie do przytulka dla emerytow nadaje niz do grania, juz go modena skutecznie wypchnela i chlop jest aktualnie bez klubu
No to się nie zrozumieliśmy.
Ja nie chcę ich wzmacniać zawodnikami którzy skończyli karierę reprezentacyjną, tylko twierdzę, że rok czy dwa temu, z wymienioną wyżej trójką, ta repa była znacznie mocniejsza niż obecna.
Bułgaria natomiast idzie w drugim kierunku i w tym sezonie z pewnością są dużo mocniejszą drużyną niż w poprzednim.
Sorry, ale jeśli przeciętny Palonsky jest liderem tej ekipy, to jakoś słabo to widzę.
To tak jakby Szymurka u nas miałby liderować?
Jasne, może zagrać jeden czy dwa fajne mecze, ale na dłuższą metę taki zawodnik nie będzie ciągnął swojej reprezentacji.

Otrzymane punkty reputacji: +173
K 13,1K

kretmmz

Użytkownik
Tak chyba źle się zrozumieliśmy.
Pełna zgoda, że Palonsky to mocny średniak. Trafne porównanie do Szymury i zgadzam się jeśli chodzi o to, że na dłuższą metę nie będzie ciągnął swojej reprezentacji, ale mi chodzi o wytypowanie szans wygrania meczu z Bułgarami, a nie o to jak będą się toczyć losy tych reprezentacji. Bułgaria idzie w dobrym kierunku, ale jak miałbym się zastanowić czy wygra z Kubą, młodą Francją czy Kanadą, to chyba jedynie z Kanadą uznałbym, że szanse są delikatnie większe w stronę Bułgarii, a z Francuzami równe. Wygrali w Silesia Cup z Niemcami, więc też pokazują, że z każdym z tych średnich "obecnie mocno rezerwowych" zespołów mogą wygrać. Jednak póki co potrafią zagrać dobrze 1 seta i nie wytrzymują na dystansie z utrzymaniem bardzo dobrej gry. Dlatego dla mnie szanse 35%/65% w stronę Argentyny

T 25,6K

tadzin

Użytkownik
twierdzę, że rok czy dwa temu, z wymienioną wyżej trójką, ta repa była znacznie mocniejsza niż obecna.
Bułgaria natomiast idzie w drugim kierunku i w tym sezonie z pewnością są dużo mocniejszą drużyną niż w poprzednim.
zgadza sie aktualna argentyna na pewno jest slabsza niz "poprzednia argentyna", tak samo gary idą w dobrym kierunku dobrze prowadzeni przez blegniniego, problem jest taki jakim skladem wyjdą jedni i drudzy (ja tam nie mam zamiaru sie bawic w rosysjka ruletke jak chocby z jankesami gdzie mnie zrobili w balona i teraz wszedzie konsekwentnie czekam na sklady bo to pieniedzy i zdrowia szkoda). druga sprawa to ze tutaj w takich meczach granych co chwila dziwnymi/rotowanymi skladami na dodatek dzien po dniu bez zadnej przerwy na odpoczynek losowosc zwieksza sie w kosmos i tak chocby na przyklad takie kubance po calkowitym blamazu ze slowenia nagle graja swietny mecz z brazylia (gdzie probujac uzywac myslenia kontynuacyjnego to tam logiki nie bylo, a jedyna roznica w skladzie to byl lopez zamiast gutiereza).
albo wczoraj polacy z japkami wychodza gierzotem/nasewiczem ktos mogl sobie przed meczem pomyslec superokazja nic tylko grac na japki i co mija pol seta i jest zjazd do bazy obydwu, wchodzi szalpuk z sasakiem ogarniaja. po czym zeby bylo jeszcze smieszniej od tzreciego seta japki wychodza calkowita "rezerwa" zostaje tylko sypacz i graja lepiej niz "podstawa" ogolnie fajne mecze. tzn no wg mnie to tam powinien od poczaktu na oh grac otsuka i kai (a nie tomita) tak wiec no powiedzmy niemal pelna "rezerwa".

Otrzymane punkty reputacji: +173
J 1,8K

jakxx88

Użytkownik
Ktoś tu dobrze pisał dziś uważać na kebabów.. pierwszy set fajny a później zeszli z tonu całkowicie, chyba się tu skończy 3-1 dla Holandii.

pinio1111 323,4K

pinio1111

Użytkownik
zgadza sie aktualna argentyna na pewno jest slabsza niz "poprzednia argentyna", tak samo gary idą w dobrym kierunku dobrze prowadzeni przez blegniniego, problem jest taki jakim skladem wyjdą jedni i drudzy (ja tam nie mam zamiaru sie bawic w rosysjka ruletke jak chocby z jankesami gdzie mnie zrobili w balona i teraz wszedzie konsekwentnie czekam na sklady bo to pieniedzy i zdrowia szkoda). druga sprawa to ze tutaj w takich meczach granych co chwila dziwnymi/rotowanymi skladami na dodatek dzien po dniu bez zadnej przerwy na odpoczynek losowosc zwieksza sie w kosmos i tak chocby na przyklad takie kubance po calkowitym blamazu ze slowenia nagle graja swietny mecz z brazylia (gdzie probujac uzywac myslenia kontynuacyjnego to tam logiki nie bylo, a jedyna roznica w skladzie to byl lopez zamiast gutiereza).
albo wczoraj polacy z japkami wychodza gierzotem/nasewiczem ktos mogl sobie przed meczem pomyslec superokazja nic tylko grac na japki i co mija pol seta i jest zjazd do bazy obydwu, wchodzi szalpuk z sasakiem ogarniaja. po czym zeby bylo jeszcze smieszniej od tzreciego seta japki wychodza calkowita "rezerwa" zostaje tylko sypacz i graja lepiej niz "podstawa" ogolnie fajne mecze. tzn no wg mnie to tam powinien od poczaktu na oh grac otsuka i kai (a nie tomita) tak wiec no powiedzmy niemal pelna "rezerwa".
No widzisz, z mojego punktu widzenia taka LN jest kopalnią pieniędzy, właśnie dzięki temu że można wyłapać sporo "niespodzianek" z fajnymi kursami. Wystarczy trochę przeanalizować grę zespołów i możliwe zmiany w danych ekipach i można ustrzelić fajne bety. Granie na faworytów to w tej edycji przeważnie strzał w kolano😉
Wczoraj grałem na over pkt w meczu Brazoli i Włochów, bo byłem wręcz pewien że tam 3:0 się nie skończy.
Oczywiście piszę po fakcie, ale to logiczne że nie wrzucam tu wszystkiego, bo nie mam zamiaru dawać korzystać z mojej pracy każdemu kto tu zajrzy. Wydaje mi się że i tak wrzucam wystarczająco dużo fajnych betów, by można było na tym zarobić.

Do góry Bottom