>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów kobiet 2025

supermario 367K

supermario

Użytkownik
Po zakończeniu spotkań to wszystko wydaje się żyłą złota, sukces jest wtedy jak to przewidzisz przedmeczowo.
No i widzisz kolego na własnym przykładzie, że milczenie jest złotem. Innych chcesz pouczać, a sam głupoty wypisujesz na temat meczu Korea - Turcja. Nawet składów ci się nie chciało sprawdzić, choć były już dostępne w momencie pisania twoich mądrości, a bierzesz się za sugerowanie innym granie seta w stronę Korei, ehhh szkoda na ciebie słów i czasu.

K 37

k517

Użytkownik
Myślę że jutro można śmiało iść w stronę wygraną Polek z Serbkami. Dzisiaj Serbki wymęczone po 5 setach, a my będziemy wypoczęci po dniu przerwy. Nie wiadomo jaki skład wystawi Lavarini, ale myślę że jak coś się będzie sypało to będzie robił zmiany. Chyba nie będziemy chcieli być pierwszą drużyną która da zwycięstwo Serbkom. Dodatkowo to co robi Terzic to woła o pomstę do nieba. To jak on demotywuje zespół to jest dramat. Wiecznie personalne pretensje, machanie rękami, wytykanie błędów. Aż się odechciewa grać. Myślę że on jest tu przyczyną tego że Serbkom nie idzie. W takiej atmosferze ciężko coś ugrać

P 4,7K

pablocuoco8

Użytkownik
Francja vs Serbia:

Francja +1,5 seta @1,84 - Fortuna
Francja @2,75 - Fortuna

JEŻELI NIE BĘDZIE GRAŁA BOSKOVIC. Jutro będzie wiadomo i pewnie będę kontrować w przypadku jeśli Tijana byłaby do gry. Francja ma zbyt dużo punktujących zawodniczek, a w dodatku znając komiczne przyjęcie Serbii, to Ndiaye i Cazaute je rozstrzelają. Jakaś szansa, że Tijana zagra jest, Serbki potrzebują zwycięstw, żeby utrzymać się w Lidze Narodów, bo na chwilę obecną są gorsze od Korei. Wszystko zależne jest od składów. Będzie wiadomo jutro, póki co nie widziałem żadnych przecieków na serbskich forach.

Czechy vs Tajlandia over 180,5 pkt @1,80 - Fortuna

Czeszki grają siłowo, Tajki technicznie. Ponownie widzę w meczu Czeszek over. Tajki część ataków wybronia, blok obiją. Na pewno zagrają lepiej niż Bułgaria, która i tak była bliska wygrania seta - a ciężko gorzej zagrać niż one.

Holandia vs USA over 183,5 pkt @1,89 - Fortuna

Tutaj w ogóle widzi mi się 5 setów. Potencjał obu drużyn bardzo podobny. USA wyjdzie zapewnie z Madi Skinner i Franklin, które blok będą obijać. Holandia też swoje zdobędzie, o ile nie ośmieszy się jak dzisiaj z Francją, ale potencjał trzeciego składu USA stawiam nieco niżej niż pierwszego Francji. No wszystko składa mi się tutaj w bardzo długi mecz.
Dziękuję za bety na pierwszy set Holandii z Polkami oraz dzisiaj na Francję z Serbkami - parę kafli zarobione i takich ludzi warto propsować.

vertigo 16K

vertigo

Użytkownik
Bardzo poprawne wnioski wyżej. Serbia nie gra dobrze z nożem na gardle, środkowa ma więcej punktów niż dwie przyjmujące razem wzięte, z Bulikic wychodzi mierny poziom, Terzic bardziej powoduje nerwowość u swoich dziewczyn niż niesie im pomoc. Jako ciekawostka to w kluczowym, piątym secie Serbkom nie odgwizdano błędu ustawienia - zaraz po podwojnej zmianie. Polki raczej nie wyjdą trzeci raz w tym tygodniu z Piasecką, Centką czy bez Wenerskiej, więc o nasze się nie boje - jesteśmy też w zupełnie innej sytuacji mentalnej. Problemem tu jest kurs, bo 1.60 na -1.5 to nie szczyt marzeń a 3:0 w damskiej niespecjalnie chce grać.

E: już 1.50 i mniej na -1.5🥱

BanksyGA 245,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Bardzo poprawne wnioski wyżej. Serbia nie gra dobrze z nożem na gardle, środkowa ma więcej punktów niż dwie przyjmujące razem wzięte, z Bulikic wychodzi mierny poziom, Terzic bardziej powoduje nerwowość u swoich dziewczyn niż niesie im pomoc. Jako ciekawostka to w kluczowym, piątym secie Serbkom nie odgwizdano błędu ustawienia - zaraz po podwojnej zmianie. Polki raczej nie wyjdą trzeci raz w tym tygodniu z Piasecką, Centką czy bez Wenerskiej, więc o nasze się nie boje - jesteśmy też w zupełnie innej sytuacji mentalnej. Problemem tu jest kurs, bo 1.60 na -1.5 to nie szczyt marzeń a 3:0 w damskiej niespecjalnie chce grać.

E: już 1.50 i mniej na -1.5🥱
Pamiętaj też, że Serbki mają już nóż na gardle i muszą Boskovic postawić na nogi, chyba że nie chcą grać w VNL w przyszłym sezonie. Brak Uzelac boli, ale Aleksic, Kurtagic i Boskovic mogą zrobić nieprzyjemności, szczególnie że Boskovic zapewne "zwiększy" poziom pozostałych
Post automatycznie złączony:

Dziękuję za bety na pierwszy set Holandii z Polkami oraz dzisiaj na Francję z Serbkami - parę kafli zarobione i takich ludzi warto propsować.
Proszę :)

E 308

edziub

Użytkownik
Pamiętaj też, że Serbki mają już nóż na gardle i muszą Boskovic postawić na nogi, chyba że nie chcą grać w VNL w przyszłym sezonie. Brak Uzelac boli, ale Aleksic, Kurtagic i Boskovic mogą zrobić nieprzyjemności, szczególnie że Boskovic zapewne "zwiększy" poziom pozostałych

Proszę :)
A kazałeś dać 3:0 Serbii dobrze że nie dałem. Dałem piłkę nożną na gole i odrobiłem stratę choć część.

BanksyGA 245,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Teraz będziemy bazować na historii. Historia nam mówi, że pod Kiralym USA rotowalo składem w każdym meczu. Bardzo łatwo było przewidzieć jakie skład wyjdzie z jakim przeciwnikiem. Kiraliego nie ma, ale liczymy, że jutro USA wyjdzie bez Madi Skinner i Franklin. Zapewne na środku zagra Butler i Francji będzie bardzo ciężko na siatce, ale liczę, że Ndiaye i Cazaute zrobią swoje. Świetnie gra też Gelin. Generalnie nie jest tak bardzo przekonany do Francji jak byłem do tej pory, ale gramy dopóki to się opłaca, a pieniędzy dały mnóstwo.

Francja +1,5 seta @1,85 - superbet

Bez analizy bo już dosyć późno i nie chce mi się pisać.

Kanada @2,22 - superbet (lekko)

Ostatnia edycja:
pinio1111 347,9K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Czeszki +17.5? Po 1.85.. biorę
Wczoraj to pograłem z kursem 2,20.
1,80 to było na Czeszki +20,5pkt.
Czeszki zostały potraktowane przez buka jak Korea. Jeżeli zagrają choć w 75% jak w ostatnich dwóch meczach, to powinny spokojnie to handi pokryć. Wczoraj obawiałem się że Tajki je pokonają obroną, a tymczasem one broniły świetnie i wygrywały większość długich wymian.

Otrzymane punkty reputacji: +711
Do góry Bottom