>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

J 2K

jakxx88

Użytkownik
Ja na dziś proponuję Francję +1.5 seta plus dziś już się chyba musi udać 75.5 pkt poniżej Turcji z Korea ( po ostatnim z Kanadą co zrobili cyrk w trzecim secie chyba koniec kabaretu)
Co do meczu wyżej opisanych to możliwy bardzo over w meczu Holandii z USA.
A co do meczu Czechy - Tajlandia ja osobiście kierowałbym się jednak w stronę Czeszek.

pinio1111 347,7K

pinio1111

Użytkownik
Ja sądzę że Czeszki będą miały spory problem ze stylem gry Tajek. Kurs na Czeszki poleciał po wczorajszej demolce z Bułgarią, ale to nie była zasługa świetnej gry Czeszek, tylko totalnej nieporadności Bułgarek.
Co do Serbek, to moim zdaniem dziś w końcu wygrają przed swoją publicznością.

E 308

edziub

Użytkownik
Holandia - USA
Holandia 1,95 Superbet

Nie sądzę by Holenderki zagrały drugi słaby mecz z rzędu. Wczoraj Francuzki totalnie je zaskoczyły swoją dobrą grą i mecz praktycznie oddały bez walki, podobnie jak pierwsze spotkanie z Japonią.
Jeżeli marzą jeszcze o top 8 to takie mecze jak dzisiejszy muszą wygrywać.
Amerykanki zagrały tu całkiem nieźle w meczu z Serbkami i w pierwszym secie z Polską.
Niestety jest to strasznie nierówna drużyna i po fajnej grze w jednej partii, potrafią się całkowicie zaciąć i grać na poziomie Korei.
Wygrały dwa mecze, ale patrząc w tabelę, to były wygrane z outsiderami tegorocznej LN.
Owszem grają trochę lepiej niż w pierwszym turnieju, ale nie sądzę by to wystarczyło na Holandię, w której składzie jest jednak kilka klasowych zawodniczek.
Myślę że gdyby nie wczorajsza, gładka porażka z Francją, to dostalibyśmy tu około 1,60 na Oranje, a tymczasem mamy tłuste 1,95.
Widzę value w tym kursie i próbuję to wykorzystać.

Kursy na poziomie 2,00 na Tajlandię to też łakomy kąsek.
Sądzę też, że Dominikana powalczy z Brazką, więc można tu pójść w jakieś handi w stronę Dominikanek, bądź over pkt bądź setów.
Zagrałem na betlick po kursie 1,77 a teraz rośnie na holenderki już 1,90 nie wiem czego.

BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Tijanka is out.

Oczywiście typ potwierdzam, pograne na wygraną @3 i +1.5 seta @2.
Żeby coś dodać od siebie wydaje się, że startowe @2.50 na Tajlandie także było błędem, a kurs wynikał głównie z wczorajszej demolki Czeszek na Bułgarkach. Tajki przywiozły tu lepszą formę, były w stanie już wygrać ostatni mecz z Francją w ostatnim tygodniu, ale ugrały dwa sety Japonii, nie dały się upokorzyć z Włoszkami. Obecne kursy koło 2 chyba nadal lekko za duże, ale już na pewno poprawnie skorygowane.
Do tego może przeciw Japonkom, bardziej niż na Chinki? Są po dwóch tie-breakach, wczoraj kończyły mecz po 17 a dziś grają z gospodyniami, które miały dzień odpoczynku. Może doczekamy jakichś rotacji.
Czeszki dwa ostatnie mecze postanowiły zagrać jak mistrzynie świata 😎

E 308

edziub

Użytkownik
I dziwne było że na USA tak spadało i pewnie wygrają. A dałem na Holandię. Chyba że to 1 set i nie rozgrzane. Jak było z polską.

BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
To co Francja win ? Jak to widzisz ?

Ogólnie kusi na te żabki dać, ale czy dziewczyny bałkańskie się dzisiaj nie przełamią? Grają w końcu i siebie , wszystkie mecze w czapkę a jutro grają z nami ... To co 8 meczy pod rząd dostaną?
Wystarczy się cofnąć do mojego posta z typami na dzisiaj

supermario 367K

supermario

Użytkownik
Żyła złota jak na razie to jest ale na underach, albo 3:0, 0:3, a jak już wymęczą 4 sety dziewczyny to sety do 12,15 się zdarzają często i gęsto, może w to czas zacząć grać...

Ostatnia edycja:
A 48,7K

ar0nek

Użytkownik
Żyła złota jak na razie to jest ale na underach, albo 3:0, 0:3, a jak już wymęczom 4 sety dziewczyny to sety do 12,15 się zdarzają często i gęsto, może w to czas zacząć grać...
Po zakończeniu spotkań to wszystko wydaje się żyłą złota, sukces jest wtedy jak to przewidzisz przedmeczowo.

A 48,7K

ar0nek

Użytkownik
Ja na dziś proponuję Francję +1.5 seta plus dziś już się chyba musi udać 75.5 pkt poniżej Turcji z Korea ( po ostatnim z Kanadą co zrobili cyrk w trzecim secie chyba koniec kabaretu)
Co do meczu wyżej opisanych to możliwy bardzo over w meczu Holandii z USA.
A co do meczu Czechy - Tajlandia ja osobiście kierowałbym się jednak w stronę Czeszek.
Ja bym na Turczynki uważał. One w meczach z amatorkami graja kaszane. Set Koreanek po 3.70 wcale mnie nie zdziwi

E 308

edziub

Użytkownik
Myślę Banksy dać twój typ te francuski że wygrają bo kursy ostro spadły i pewnie to wejdzie. Takie coś trzeba grać. Bo buk więcej od nas wie.

BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Myślę Banksy dać twój typ te francuski że wygrają bo kursy ostro spadły i pewnie to wejdzie. Takie coś trzeba grać. Bo buk więcej od nas wie.
Nie bukmacher wie więcej tylko trzeba znać się na tym co robisz. Jeśli masz później pisać 20 wiadomości jak Francja jednak nie wygra to lepiej nie dawaj xd

Otrzymane punkty reputacji: +116
Do góry Bottom