>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Jeśli ktoś ma mecz Holandii to polecam zamknąć. Daalderop nie wychodzi, więc wątpię żeby nagle wrzucili ja w 2 czy 3 secie

Otrzymane punkty reputacji: +580
portowiecmks 15K

portowiecmks

Użytkownik
ta Holandia taka nie za mocna.... dostawac sety do 15 i 16 bo nie zagrala Daalderop ? wygladały przy Japonkach jak amatorki... a to niby Japonki takie osabione mialy grac...

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
ta Holandia taka nie za mocna.... dostawac sety do 15 i 16 bo nie zagrala Daalderop ? wygladały przy Japonkach jak amatorki... a to niby Japonki takie osabione mialy grac...
Bo Japonki są osłabione i to znacznie. Natomiast Japonki są nadal najlepszą drużyną w obronie. Jak pisałem wyżej, bloku u Holandii nie będzie i nie było, bo miały ich zero. Natomiast Daalderop to charyzma, doświadczenie, przyjęcie i atak. Czyli wszystko to czego zabrakło Holandii. Wystarczyła zagrywka i obijanie bloku, żeby wygrać.

Jak ze Szwecji wyjmiesz Haak to możliwe, że przegrają z dowolną drużyna z warszawskiego liceum. Jak wyjmiesz Boskovic z Serbii to będzie tak samo. Jak wyjmiesz Gabi z Brazylii to również są nic nie warte. I jak wyjmiesz Daalderop z Holandii to są nic nie warte.

Nie porównuje tu zawodniczek personalnie, a wpływ na drużynę. Dlatego jak zobaczyłem, że nie gra Nika to najpierw sam pozamykalem co się dało, a później napisałem, żebyście wy to zrobili.

Otrzymane punkty reputacji: +141
K 12,5K

kretmmz

Użytkownik
W meczu Dominikanek atakuję over 44,5 punktu w 1 secie, po 1.50 :) (26:28) aż szkoda, że spokojna linia, a nie 45,5.

Ostatnia edycja:
portowiecmks 15K

portowiecmks

Użytkownik
Bo Japonki są osłabione i to znacznie. Natomiast Japonki są nadal najlepszą drużyną w obronie. Jak pisałem wyżej, bloku u Holandii nie będzie i nie było, bo miały ich zero. Natomiast Daalderop to charyzma, doświadczenie, przyjęcie i atak. Czyli wszystko to czego zabrakło Holandii. Wystarczyła zagrywka i obijanie bloku, żeby wygrać.

Jak ze Szwecji wyjmiesz Haak to możliwe, że przegrają z dowolną drużyna z warszawskiego liceum. Jak wyjmiesz Boskovic z Serbii to będzie tak samo. Jak wyjmiesz Gabi z Brazylii to również są nic nie warte. I jak wyjmiesz Daalderop z Holandii to są nic nie warte.

Nie porównuje tu zawodniczek personalnie, a wpływ na drużynę. Dlatego jak zobaczyłem, że nie gra Nika to najpierw sam pozamykalem co się dało, a później napisałem, żebyście wy to zrobili.
ja nie mam do ciebie pretensji, ogolnie tylko mowie.. ze liczylem na bardziej równy mecz niz takie baty w jedną strone ;) masz jakieś typy na noc i jutro? zeby odrobic tą Holandie ;)

BanksyGA 225,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Polska @2,30 - Fortuna

No nie, nie. Taki kurs to na Chinki powinien być w pełnym składzie, a nie w tym co jest teraz. Wiadomo, że ciężko będzie zatrzymać Gong, ale nadal mamy ogromną przewagę na siatce. Czyrna wygląda na to, że jest w bardzo dobrej formie, a jest nam niezwykle potrzebna, bo Łukasik to się nadaje z tym swoim przyjęciem...

Polska powinna być tutaj faworytem, bo to są kursy na Chiny vs Polska w pełnych składach. Jak wiadomo Polska bardzo poważnie traktuje VNL i nie ma mowy, że będą tutaj odpuszczać. Bardzo duże value, mimo że zagrywka Chin sprawi nam mnóstwo kłopotów to obok takiego kursu ciężko przejść obojętnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2969
K 12,5K

kretmmz

Użytkownik
Linia na over 44,5 w 2 secie jest bardzo niska, liczę na to, że jak któraś z drużyn odskoczy na kilka punktów, to wtedy kurs się trochę podniesie i będę atakował
LIVE: nikt nie odskakuje, więc przy 12:13 w 2 secie, gram Handicap + 6.5pkt Dominikana 1.80 (113:104)
LIVE: 3 set: przy 10:5, over 45,5 pkt, kurs 2.00 (25:15)
LIVE: 4 set przy 9:14, over 44,5 pkt, 1.85 (25:20)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +444
K 12,5K

kretmmz

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Bułgaria - Kanada
LIVE: 4 set przy 9:2 dla Bułgarii, stawiam handicap -15,5 Kanada 1.75 (84:107) w 4-tym odrobiły do 6 punktów straty, a tie-break 15:4 :)
Pomysł jest taki, że Kanadyjki najprawdobobniej stracą tego seta, ale trochę odrobią i w tie-breaku wygrają zdecydowanie,
teoretycznie są lepsze linie -11.5 np. ale Bukmacher je tylko pokazuje a nie da się ich zagrać.. tak to brałbym w ciemno

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +152
K 12,5K

kretmmz

Użytkownik
Na dzisiaj widziałbym mecze tak:
Belgia - Tajlandia over 45,5 w 1 secie 1.80
Chiny - Polska, over 45,5 w 1 secie 1.81
Bułgaria - Dominikana, Handicap -11.5 Dominikana 1.60

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +444
K 12,5K

kretmmz

Użytkownik
Mi w tamtym roku akurat LN bardzo dobrze poszła. Właśnie dlatego, że zespoły mocno mieszają składami. Bukmacher ma równie ciężko ocenić dany mecz, więc popełnia błędy i da się znaleźć value.

pinio1111 322,6K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Kanada - Holandia 2,40 sts

Nie no ktoś tu przesadził z tym kursem. Widzę spore value w graniu na Holenderki.
Owszem, wczoraj Japonki zmiotły je z boiska, deklasując w każdym secie, ale wiadomo jaki styl prezentuje Japonia.
Kanadyjki nie będą bronić wszystkiego i tak bezwzględnie obijać blok Holenderek.
Wczoraj nie wyszła Daalderop i nie wiem czy jest szansa na to by dziś zagrała, ale nawet bez niej Oranje są w stanie powalczyć z Kanadą, bo jest tam wciąż kilka klasowych zawodniczek.
Do tego nie sądzę, by zagrały drugi tak fatalny mecz jak wczoraj.
Kanadyjki grają u siebie, ale grają bez swojej liderki Alexy Gray i było to widać w meczu z bardzo przeciętnymi Bułgarkami. Kanada wygrała, ale oddała Bułgarii dwa sety i ich gra wyglądała bardzo chaotycznie.
Nie twierdzę że Holandia tu na bank wygra, ale z pewnością kursy są mocno przestrzelone i warto spróbować pograć w stronę teoretycznego underdoga.

Chiny - Polska
liczba setów - 4sety 2,45

Tutaj bardziej typ do lepszego oglądania i za niską stawkę.
Owszem na Polki kurs wysoki, ale uważam że to jednak gospodynie są faworytkami.
Oczywiście to kobieca siatkówka i każdy scenariusz jest możliwy, lecz jest kilka aspektów które przemawiają za Chinkami.
Przede wszystkim grają u siebie i nie miały problemu ze zmianą strefy czasowej i aklimatyzacją.
Po drugie patrzę przez pryzmat wczorajszych meczów i to właśnie Chiny wyglądały znacznie lepiej, mimo niepełnego składu.
Ogromne wrażenie wywarła na mnie niespełna 17 letnia rozgrywająca, która zagrała świetne spotkanie, grając bardzo urozmaiconą siatkówkę. Poza tym Chinki zaimponowały mi grą w obronie, co z reguły nie było ich mocną stroną. Miały mały przestój w drugim secie, gdzie prowadząc 7 punktami, dały się dogonić Belgijką, ale ich przewaga we wszystkich elementach gry nie podlegała dyskusji.
Polki natomiast trochę się męczyły z Tajkami, które dziś poległy z Belgią 1:3.
Widać u nas, że nie wszystkie zawodniczki są w dobrej dyspozycji. Oczywiście to normalne, bo forma ma przyjść na tegoroczne MŚ.
Jednak gołym okiem widać że Magda Stasiak dostawała niezbyt wiele minut do gry w tym sezonie i przenosiny do Eczacibasi to dobry ruch z jej strony. Zdecydowanie najlepszą zawodniczką w naszym zespole była Martyna Czyrniańska i sądzę że dziś będzie podobnie.
Przeciwko grze na Polki powstrzymuje mnie również fakt, że dziewczyny mają zapewnianą grę w finale LN, z racji tego że odbędzie się on w Polsce. Dlatego LN będzie to trochę poligon doświadczalny i czas na zgrywanie się zespołu.
Próbuję dzisiaj zagrać na dokładną ilość setów, bo jakoś nie widzę tu pięciu partii, ani zdecydowanej dominacji jednej z drużyn.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2092
zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Kanada vs Holandia 1:3 178 punktow

Wczoraj Holenderki zagrały jedno z gorszych spotkań jakie miałem przyjemność oglądać. Z drugiej strony Japonki rozegrały genialne spotkanie i o ile zwycięstwo nie zaskakuje (choć osobiście uważałem, że Holandia wygra) to w jaki sposób wygrały to spotkanie już imponuje. Wszystko tam działało.
Holenderki już nie powinny zagrać tak słabego spotkania zwłaszcza, że Kanada to zupełnie inna drużyna. One już tak w obronie nie grają świetnie jak Japonki.
Kanadyjki bez swojej liderki wygrały z Bułgarią 3:2.
Zgadzam się z kolegą wyżej, że kurs na Holenderki kusi ja jednak nie zaufam im aż tak i wejdę tutaj w over meczowy.
Kanada to solidny zespół, który od 3-4 lat gra na solidnym poziomie. Grają u siebie co jest kolejnym atutem po ich stronie.

powyżej 179,5 1,73

Francja vs Belgia 3:1

Francuzki faworytem? Żal nie brać Belgijek w takim razie.
Jak już wspomniałem wcześniej Francuzki bez swoich 2óch najlepszych zawodniczek Cazaute oraz Gicquel. Co prawda wygrały seta z Turcją ale koniec końców przegrały 1:3 i -29 małych punktów. Bardzo dobre spotkanie rozegrała Ndiaye zdobywając 19 punktów. Mimo wszystko Francuzki bez 2 liderek to co najmniej 2 półki niżej niż to co mogą prezentować w swoim najmocniejszym składzie.
Belgia dziś wygrała 3:1 z Tajlandią nie będąc faworytem (sam osobiście stawiałem na Belgię po kursie 2,6). Wczoraj porażka z Chinkami 0:3.
W Belgii to przede wszystkim Herbots, która po 2óch meczach ma już 40 oczek a dziś zdobyła ich aż 30! Martin również rozegrała dziś dobre zawody zdobywając 20 punktów.
Uważam, że to Belgia jest solidniejsza.

Belgia 1,92

W triplu mam jeszcze Polki +9,5 1,53 no ale to już gra więc.

AKO: 5,12

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +190
pinio1111 322,6K

pinio1111

Użytkownik
Holandia personalnie to z pewnością mocniejsza drużyna i tu powinno być co najmniej po równo, a nie taka dysproporcja w kursach.
Moim zdaniem buk sugeruje się pierwszymi wynikami w LN i to jest główne kryterium do ustalenia takich kursów.
Holandia zagrała wczoraj tragicznie i ciężko im będzie powtórzyć takie spotkanie i do tego grały przeciwko solidnym Japonkom.
Kanada natomiast wygrała 3:2 ze słabą Bułgarią i ciężko się patrzyło na grę obu zespołów.
W kursie na Holandię jest z pewnością value i to spore.

G 6,6K

grajek19

Użytkownik
Ograła Bulgarie 3-2 ale jak wygrywaly sety to deklasując.
Dziś ta "słaba " Bułgaria ogrywa Dominikane.
Van Ryk zrobi różnice plus własną hala
3-0 , 3-1 myślę że będzie

Do góry Bottom