Polska - USA
Polska win @2,24 fortuna 10/10
Polska handicap -1,5 seta @3,70 fortuna 6/10
Polska 3:0 @7,0 2/10
Będzie to pierwszy mecz dla Polaków w Lidze Narodów rozgrywany w Turcji. Na ten turniej Polacy jadą w niezłym składzie. Jest Semeniuk, Bednorz, Śliwka, Kochanowski czy Butryn. Pierwszym rywalem USA, z którymi nie gra się łatwo.. Jednak Amerykanie na pierwszy turniej przysyłają bardzo słaby skład. Nie ma generalnie nikogo z pierwszej drużyny. Jedynymi znanymi postaciami będą Gabi Garcia, Tuaniga czy Hanes. Tak czy siak bukmacherzy wystawili totalni niewłaściwy kurs. W tych składach to Polska będzie dużym faworytem, do meczu kurs pewnie poleci w okolice 1,20. Bukmacherzy usuwają już z kurs z oferty. Poniżej wstawiam kadry obu reprezentacji.
KADRA REPREZENTACJI USA NA PIERWSZY ETAP VNL 2024:
R: Tuaniga - Isaacson
A: Gabi Garcia - Hanes
Ś: Marshman - Gasman - Knigge - Wetter
P: Kessel - Champlin - Wildman - Ewert
L: Briggs - Dagostino
KADRA REPREZENTACJI POLSKI NA PIERWSZY ETAP ROZGRYWEK LIGI NARODÓW:
R: Marcin Komenda - Grzegorz Łomacz
A: Bartłomiej Bołądź - Karol Butryn
Ś: Jakub Kochanowski - Szymon Jakubiszak - Sebastian Adamczyk - Mateusz Poręba
P: Aleksander Śliwka - Bartosz Bednorz - Kamil Semeniuk - Artur Szalpuk
L: Kamil Szymura - Kuba Hawryluk
Bukmacherzy muszą wiedzieć coś więcej, bo na marathonbet (który najszybciej wystawia kursy na siatkówkę na rynku) dalej jest kurs 2.26 na Polaków.Czemu kursy na Polaków wzrosły od wczoraj z 1.40 na 2.25? Coś się pozmieniało w składach?
Nic się nie zmieniło, kadry na pierwszy turniej są dostępne. Podałem je wyżej.Bukmacherzy muszą wiedzieć coś więcej, bo na marathonbet (który najszybciej wystawia kursy na siatkówkę na rynku) dalej jest kurs 2.26 na Polaków.
I w pełni popieram Twoj typ, na papierze Polacy nie powinni mieć najmniejszych problemów z takim składem USA, jednak daje do myślenia, że w takim marathonbet dalej jest taki kurs, pierwszy mecz w sezonie olimpijskim, nie wiemy jakie będzie podejście drużyn do Ligi Narodów i być może stąd takie kursy.Nic się nie zmieniło, kadry na pierwszy turniej są dostępne. Podałem je wyżej.
W polskim zespole trwa walka o wyjazd na IO. Praktycznie na każdej pozycji poza środkiem sprawa dostania powołania jest otwarta, a przynajmniej taka powinna byc.I w pełni popieram Twoj typ, na papierze Polacy nie powinni mieć najmniejszych problemów z takim składem USA, jednak daje do myślenia, że w takim marathonbet dalej jest taki kurs, pierwszy mecz w sezonie olimpijskim, nie wiemy jakie będzie podejście drużyn do Ligi Narodów i być może stąd takie kursy.
w redonbet masz 2,13Niestety 22bet już też wycofał ofertę, bo chciałem dorzucić jeszcze trochę środków. Jeszcze jakąś godzinę temu kursy widniały 2,05 na naszych, koło południa jak sprawdzałem (zastanawiałem się o co chodzi) na Polaków był jeszcze wyższy kurs, bo 2,35 bodajże.
Na Betfair kurs na Polaków skoczył z 2 na 2.1Niestety 22bet już też wycofał ofertę, bo chciałem dorzucić jeszcze trochę środków. Jeszcze jakąś godzinę temu kursy widniały 2,05 na naszych, koło południa jak sprawdzałem (zastanawiałem się o co chodzi) na Polaków był jeszcze wyższy kurs, bo 2,35 bodajże.