>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Mistrzyń UEFA Kobiet - Newsy, Dyskusje, Typy

krzysiek74 612,7K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka Nożna Liga Mistrzyń
Godzina : 21:00
Spotkanie : Roma - Barcelona
Typ : Liczba goli: powyżej 4.5
Kurs : 2,00
Bukmacher : Superbet

W środę wieczorem dojdzie do ciekawego spotkania w Lidze Mistrzyń gdzie Roma podejmie Barcelonę.
Roma to trzecia ekipa damskiej Serie A w minionym sezonie.Awans do LM uzyskały dziewczyny po eliminacjach zaś Barca ma stałe miejsce gdyż od kilkju lat zdominowała zdecydowanie
swoją krajową ligę. Ktoś choć trochę interesuje sie kobiecą piłką zna nazwiska Ewy Pajor (obecnie kontuzjowanej naszej najlepszej zawodniczki polskiej),Alexia Putellas (zdobywczyni Złotej Pilki w latach 2021-22) czy Aitana Bonmati (zdobywczyni Złotej Piłki w latach 2023-25)...Jak widać naszpikowana gwiazdami i młodymi talentami ekipa z Katalonii zawita do stolicy Włoch.Jeśli
zawodniczki Romy również zagrają otwarty futbol to kilku goli można się tu spodziewać bo wyniki Barcelony są zazwyczaj wysokie, vide pierwszy mecz w tej edycji LM i aż 7:1 z Bayernem .
Ja stawiam na minimum 5 goli .

R 2,7M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna LM kobiet
Godzina 18:45
Spotkanie: Lyon – St Polten
Typ: Lyon wygra I połowę, St. Polten poniżej 1,5 gola, Poniżej 9,5 gola w meczu
Kurs: 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Na środę proponuję Ligę Mistrzów, ale w wydaniu kobiet. Zbudowałem niskiego BB ze zdarzeń ze spotkania Lyonu z St Polten. Lyon jest zdecydowanym faworytem tego spotkania, ale pierwsze, co przykuło moją uwagę to wysokie linie na liczbę goli w tym meczu. Zdaję sobie sprawę że Lyon potrafi strzelać co udowodnił np. wygrywając 8:1 w lidze z Lens, czy 6:1 z PSG, ale liczę, że w ramach europejskich pucharów takich fajerwerków nie będzie mimo różnicy klas. Jak przeglądałem występy Austriaczek w poprzednim sezonie w LM to najwyżej przegrały 7:0 z Barceloną. Najwyższa wygrana Lyonu w LM w zeszłym sezonie to 6:0 z Galatasaray. I na taką różnice w środowym spotkaniu liczę. Dokładam do tego, że gospodynie będą prowadziły po I połowie a rywalki nie strzelą więcej niż 1 bramki w tym meczu. Lyon dobrze pilnuje dostępu do własnej bramki a ostatni raz, gdy stracili dwa gole był w kwietniu tego roku.

Do góry Bottom