undertaker_tsw
Użytkownik
Panowie co powiecie na Vakifbank- Dynamo M. over 134,5 @ 1,58? oraz Dynamo +2,5@ 2,1?
Sam myślałem pograć +2.5 seta na Dynamo, tylko że tutaj one nie mają żadnych argumentów sportowych. Jedynie można liczyć na jakiś słabszy set w wykonaniu Vakifu, ale ja osobiście to odpuszczam.Panowie co powiecie na Vakifbank- Dynamo M. over 134,5 @ 1,58? oraz Dynamo +2,5@ 2,1?
Orientuje sie ktos jak wygląda sytuacja kadrowa w Alba Blaj? Korci mnie zagrac -1,5 ale troche mi kursy wyglądaja na za wysokie.
Conegliano pod formą, w pucharze Włoch przegrały z Novarą ostatnio 3:1, Novara znowu ostatnio gra bardzo dobrze, kolejna sprawa to taka, że Conegliano awans ma juz zapewniony, zeby wyjść z 1 miejsca w grupie wystarcza im 1pkt ugrany w tym meczu, Novara caly czas sie bije o awans z Volero, Galatą i teoretycznie Chemikiem który ma tylko matematyczne szanse na awans. Podsumowując dla Novary mecz o być albo nie być w dalszej fazie rozgrywek, osobiście pograłem ich zwycięstwo po1.64.Może nie powinienem pytać. Odzywać się z temacie jeśli nie mam żadnych info. No ale piszę właśnie dlatego że nie mam a kusi mnie grubi w Connegliano wejść, aczkolwiek tak jak mówię jestem ślepy jak kret w tym temacie więc proszę o radę kogoś kto coś wie..
to zależy kto będzie organizował turniej finałowy.ile drużyn wychodzi z 2 miejsca?