Skad info o autokarze ? Szwajcaria i taka komuna ?Zobaczymy jak dziewczynom z Zurycha udzieli się podróż 1400km autokarem i pełna hala.
informacji brak, wydaje mi sie, ze to za male pieniadze na samoloty dla siatkarek.Skad info o autokarze ? Szwajcaria i taka komuna ?
Forma to raz, a dwa, że nie gra Jerkov, wiec odradzałbym granie w kierunku Fener, chociaż ja sam pograłem na nie jeszcze przed info o Jerkov.Co do postu kolegi wyżej, Vargas i Blanco dziś nie grają.Kurs ponad 3 na Fenerhbace spowodowany jest ich forma czy jakies braki kadrowe?
Odnośnie Calderon, prosto z fb volero ,,Rosir Calderon fällt aufgrund einer Schulterverletzung für die restliche Saison aus! Nancy Carrillo wird als Medical Joker eingesetzt."Sawicka nie zagra.
Do tego w zespole Volero wraca po kontuzji Rosir Calderon, a w międzyczasie klub zakontraktował serbską mistrzynię Europy Anę Bielicę oraz dwie Kubanki Melisę Vargas i Liset Herrera Blanco.
Dla mnie porównywanie wyników z ligi do LM jest z dupy bo wiadomo że inne podejścia itd.
Ja idę dziś w to co dają Buki na win przyjezdnych.
Volero @1.73
Co to znaczyOdnośnie Calderon, prosto z fb volero ,,Rosir Calderon fällt aufgrund einer Schulterverletzung für die restliche Saison aus! Nancy Carrillo wird als Medical Joker eingesetzt."
Że Calderon nie zagra już w tym sezonie, zastąpi ją Carrillo.Co to znaczy
Do Polski nie przyjechała Calderon, Bjelica i dwie młode Kubanki. Składy takie same jak w meczu przed 2 tygodniami. Ponawiam Rzeszów wygra
ale o jakich jajach ty mówisz gościu? 5 pierwszych spotkań kolejki i 5 wygranych faworytek, to że stawiasz jakiś żałosny Rzeszów to nie znaczy że dzieją sie jakieś jaja xd to jest dramat co sie wyprawia w tym dziale i jakie brednie tu przeczytać można naprawdęCo to za sport siatka kobieca...? Skoro takie jaja potrafiły się juz wydarzyć to czemu niby Fenerbahce po kursie 3.9 w fortunie nie miałoby dzisiaj wygrać. Idę za specem od niespodzianek, czyli Tedem. Dałem na fener z novara, wygrywaly 2:0 przegrały 2:3. Dałem na fener z conegliano, wygrywaly 2:0. Przegrały 2:3. Dzisiaj już czas w końcu żeby zwróciły moja kasę. Skoro potrafiły grać na styku z Wloszkami x2 to i 3 raz będą potrafilu. Brak Chorwatki na przyjęciu to żaden brak, bo to zawodniczka i tak umiejętnościami nie pasująca do gwiazd takich jak Rahumiva Tomkom Natalia. Jeszcze raz FENERBAHCE. Do trzech razy sztuka