sasuke-uchiha
Użytkownik
dlaczego nie awansował Wrocław według tabeli ma wiecej pkt niz Dresdner??
Pytanie tylko czy Uralochka, która ma nikłe szanse na wygranie meczu + ewentualnie złotego seta, zagra podstawowym składem?Dynamo Kazań - Uralochka Ekaterinburg
Kazań potrzebuje dwóch setów do zapewnienia sobie awansu.
Gospodynie nie są ostatnio w najlepszej formie. Wymuszona gra Isaevej na przyjęciu ewidentnie rzutuje na poziom odbioru piłki, zawodniczki szukają jej na zagrywce gdyż jest łatwym celem. Gra jest uproszczona i dość czytelna, choć tak często bywało nawet przy dokładnym dograniu.
Uralochka to strasznie nierówna drużyna. Brakuje tam klasowych skrzydłowych, przez co Karpol i Babeshina starają się grać bardzo dużo przez środek, czyli Zaryazhko i Jack. Przy słabszych rywalach przynosi to pozytywne efekty, co lepsze drużyny jednak potrafią powstrzymywać taki styl gry i dość często widuje się potrójny blok, który skacze do środkowej, co wygląda interesująco.
Ostatni mecz w lidze widziałem, Uralochka mogła tam spokojnie wygrać. Kazań potrzebuje tylko dwóch setów, mogą spasować po wywalczeniu awansu. Nawet bez tego drużyna przyjezdna ma spore szanse zdobycie choćby honorowego seta. Bardzo ważnym elementem w tym meczu będzie na pewno zagrywka.
Moje propozycje:
Uralochka +2.5 --- 1.80 @ Bet365
Uralochka wygra --- 6.00 @ Bet365, PinnacleSports
Czemu nikłe? Parę dni temu prowadziły 2-0 i mogły równie dobrze wygrać 3-1, a nie przegrać 2-3. Na pewno nie jest to niemożliwe. Wątpię, żeby Karpol odpuścił taki mecz w Lidze Mistrzyń. Jak nie masz przekonania to zawsze możesz poczekać do LIVE, według mnie wyjdzie najmocniejsza szóstka, która będzie chciała sprawić niespodziankę.Pytanie tylko czy Uralochka, która ma nikłe szanse na wygranie meczu + ewentualnie złotego seta, zagra podstawowym składem?
Czemu nikłe? Parę dni temu prowadziły 2-0 i mogły równie dobrze wygrać 3-1, a nie przegrać 2-3. Na pewno nie jest to niemożliwe. Wątpię, żeby Karpol odpuścił taki mecz w Lidze Mistrzyń. Jak nie masz przekonania to zawsze możesz poczekać do LIVE, według mnie wyjdzie najmocniejsza szóstka, która będzie chciała sprawić niespodziankę.
Poza tym gram jeszcze:
Eczacibasi +1.5 i wygrana - dla mnie kurs przesadzony (znowu), tureckie mecze na szczycie w ostatnich sezonach to bardzo specyficzne zjawisko, ciężko pisać do tego analizę, bo tutaj może się wszystko wydarzyć. Należy pamiętać, że mecze Eczacibasi i Vakifbanku rozgrywane są na tej samej hali.
ATOM Trefl Sopot +1.5 - wszystko w głowach zawodniczek z Sopotu, Piacenza jest zdecydowanie w ich zasięgu, jak głowa będzie funkcjonowała to przynajmniej doprowadzą do złotego seta.
Oglądałem. Pierwsze dwa sety bardzo dobre w wykonaniu Uralochki, przede wszystkim trzymały przyjęcie na dobrym procencie i Babeshina rozgrywała tak, że momentami Kazan nie wiedział co się dzieje, a do tego słabe przyjęcie Kazanek, które ciągnęło się przez praktycznie całe spotkanie. Od 3 seta Gamova dostawała furii i na momentami pokazywała błysk sprzed lat, 4 set grany na przewagi to jej ogromna zasługa. Co do lekceważenia - nie wydaje mi się by miały w głowach to, że spotkanie się samo wygra.Oglądałeś mecz ligowy? To Uralochka tak dobrze zagrała dwa pierwsze sety czy Kazań je zlekceważył?
Złoty set będzie jeśli ATOM przegra 2-3. Porażka 0-3 lub 1-3 eliminuje polski zespół z LM.Jeśli chodzi o ATOM, obawiam się że mogą niestety polec na ciężkim włoskim terenie. Powiedzcie tylko, bo nie pamiętam jak to jest w Lidze Mistrzów. Każda porażka sopocianek jest równa złotemu setu?
Wszystko super ale zobacz kto nie grał w Kazaniu... Kazań nie miał prawa z ta rezerwową sypaczką i bez Gamovej. Pal sześć czy to było zatrucie czy strach przed kontrolą antydopingową, bo nie ma co gdybać. Dzisiaj inny mecz. Turczynki troche szybciej skończyły także więcej czasu na odpoczynek i ogólnie one troche poza zasięgiem są... Drugi mecz o 3 miejsce powinno być 3-0 dla Fenerbahce. Ruskie wyglądały jak dziewczynki z gimnazjum, a jeśli Gamova i Startseva nie zagrają to ich Fener zbije jeszcze bardziej niż włoszki wczoraj.Casalmaggiore 4.00 Bet365
Casalmaggiore +1.5 seta 2.62 Bet365
Casalmaggiore było skazywane na porażkę już w meczu półfinałowym, a zawodniczkom Dynama nie dały zdobyć nawet 20 marnych punktów w żadnym secie i wygrały 3:0, Vakifbank to faworyt wiadomo, ale to jest finał i zdarzyć się może wszystko, tym bardziej, że to są kobiety. Casalmaggiore stoi być może przed jedyną szansą na wygranie Ligi Mistrzyń, są w finale a co najważniejsze to grają u siebie! W półfinale wygrały gładziutko 3:0 z dużo wyżej notowanym Dynamem, czemu w finale nie mogły by sprawić niespodzianki? Dla mnie kursy nie adekwatne do ryzyka i można spokojnie to próbować, to finał, jeden mecz, a włoszki graja u siebie. Vakifbank już rok temu miał wygrać LM, a uległy w półfinale Eczacibasi, jak widać to tylko sport i nie wygrywają wszystkiego, jestem bardzo ciekawy tego meczu, procentowo dawał bym 60-40% dla Turczynek , jednak kursy 4.00 przy 1.22 na Stambuł, jest dla mnie nie adekwatny i warty naprawde zaryzykowania i zagrania, kiedy jak nie teraz? Powodzenia.
Poczekaj na składy Kazania. Ale jeśli będą grały tym co wczoraj to nie widze ich w dzisiejszym meczu. Tak czytelna sypa to będzie samobójstwo jak Kim wystawi ręce ... Co do drugiego meczu Włoszki wczoraj wykorzystały szanse ale Vakifbank jest zdecydowanym faworytem i będzie wielką sensacją jak wtopią.Fenerbahce -1.5 seta + Vakifbank w dubelku ?? Co sądzicie? ????