>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Liga Mistrzów, Liga Europejska oraz Puchar Europejski Mężczyzn i Kobiet - Sezon 2025/2026

lukas88 906,1K

lukas88

Forum VIP
Barcelona- SC Magdeburg
Typ: remis do przerwy lub w całym meczu
Kurs: 3,75
Superbet

Wczoraj całkiem udany dzień na parkietach EHF Champions League, a dziś czeka Nas prawdziwy szlagier ego turnieju, mianowicie przez ostatnie 5 sezonów nikt poza tą dwójką nie wygrał tych elitarnych rozgrywek, 3 wygrane w Kiloni Barcy w sezonach 20/21; 21/22, 23/24 oraz Magdeburga w 22/23 i 24/25. Typować zwycięzcę tutaj naprawdę bardzo trudno bo oba zespoły mają świetne składy i o zwycięstwie będą decydować detale i forma dnia poszczególnych zawodników. Jak dla mnie na papierze minimalnie lepszy zespół ma Magdeburg, który wzmocnił znacząco pozycję bramkarza, którą i tak miał świetną oraz rozegranie. W Barcelonie przed sezonem dołączył po kilku latach gry w Veszprem Fabregas, ale z zespołu odszedł filar defensywy Petrus. Gdyby nie fakt że Barca gra we własnej hali gdzie przegrywa niezwykle rzadko to szedłbym w kierunku Magdeburga, natomiast tutaj wydaje mi się że lepiej poszukać remisu do przerwy lub w całym meczu po fajnym kursie. Obie drużyny od początku sezonu w wybornej formie strzeleckiej:
Magdeburg strzelał w tym sezonie:
- 32 ze Stuttgartem
- 37 z PSG
- 39 z Fusche
- 34 z Einsach
- 33 z Lemgo

Z kolei Barcelona:
- 37 z GOG
- 37 z Alicante

Mimo to szedłbym tutaj w udner bo linia bramkowa wystawiona podejrzanie nisko jak na potencjał i ostatnie wyniki obu zespołów, śmierdzi mi to popuchą buków, bo spodziewałam się linii w okolicy 63-65 bramek.
zatem under 61,5 @ 1,76 Fortuna

lukas88 906,1K

lukas88

Forum VIP
Veszprem- Nantes
Typ: Nantes + 5,5
Kurs:1,66
Fortuna

Idę przeciwko Veszprem, dla mnie ten zespół to nieporozumienie, przy tym budżecie, transferach, szerokiej ławce że oni nie mogą LM wygrać.... Nantes w pierwszym meczu dostało bęcki od Fusche ale to było do przewidzenia, dziś liczę że swoją solidną defensywą postawią się Węgrom, którzy często zawodzą. Veszprem skład ma kompletny, co prawda stracili Fabregasa ale głębia składu na każdej pozycji potężna. Małym minusem typu jest brak w składzie gości lidera Minne, ale liczę że szeroka ławka da radę. Oba zespoły spotykały się już kilkukrotnie i nigdy Veszprem nie wygrał więcej niż 4 bramkami.

Nantes w ubiegłym sezonie na wyjazdach potrafili postawić się w Kiecach, Lizbonie czy Magdeburgu to sądzę że stać ich na dobry wynik u Madziarów.

Nantes +4,5 @ 1,90 Fortuna

----------------------------------------------------

Co do meczu w Berlinie to dokładam zwycięstwo Fusche z handi bo na własnym terenie powinni się sprężyć bo w Bundeslidze idzie im kiepsko, na 4 mecze aż dwie porażki, o ile tą z Magdeburgiem można wytłumaczyć to porażka z Gummberbasch to już poważna wpadka. Przed tygodniem Aalborg u siebie ograł Veszprem ale dzień konia mieli bramkarze, dziś nie wierzę w powtórzenie takich statystyk. Berlin ma coś do udowodnienia i uważam że zleją dziś Duńczyków.
Fusche (-1,5) @ 1,85 LVBET
Fusche (-2,5) @ 2,12 Fortuna

----------------------------------------------------

Wracając do meczu Industrii to pokuszę się jeszcze o under bo Kielce z dość wąską ławką więc forsować tempa nie powinni, mają w końcu solidną bramkę więc Klemen i Loczek swoje powinni wyciągnąć. Gra w szybkim tempie ze Sportingiem to igranie z ogniem bo mają kilku świetnych dynamicznych zawodników jak bracia Costa, uważam że chcąc coś osiągnąć w Lizbonie Iskra musi grać twardo w obronie nie pozwalając się rozpędzić rywalom, bo jak odskoczą na 4-5 bramek to będzie po frytkach.

under 63,5 @ 1,80 Superbet
under 62,5 @ 2,00 Superbet
under 60,5 @ 2,55 Superbet
Za drobne: Kielce + under 62,5 @ 5,60 Fortuna

lukas88 906,1K

lukas88

Forum VIP
W Kielcach teoretycznie im gorzej tym lepiej więc pograłem zgodnie z pierwszą myślą, co wyjdzie to się okaże

lukas88 906,1K

lukas88

Forum VIP
W Kielcach teoretycznie im gorzej tym lepiej więc pograłem zgodnie z pierwszą myślą, co wyjdzie to się okaże

Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Magdeburg powyżej 28.5 bramek @1.40 forbet druga połowa hit

Spotkanie mocarnych drużyn w męskim szczypiorniaku. Jeszcze nie tak dawno Barca była uważana za najlepszą drużynę jednak na chwilę obecną to Magdeburg wygląda najlepiej z wszystkich. Wygrana poprzednia edycja Ligi Mistrzów. Magdeburg słynął z niesamowitej obrony, ale w tym sezonie ofensywnie wyglądają świetnie. Rzucone bramki 37 PSG oraz 39 Fuechse na prawdę wyglądają obiecująco. Barcelona często idzie na wymianę ciosów ze swoimi przeciwnikami. 29 po stronie Magdeburga spokojnie do zrobienia.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom