>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Liga Mistrzów, Liga Europejska oraz Puchar Europejski Mężczyzn i Kobiet - Sezon 2025/2026

Pablito91 2,5M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Aalborg -1.5 @1.48 superbet pogrom

Norwesko-Duński pojedynek w 4 kolejce tegorocznej Ligi Mistrzów. Drużyna kolstad imponowała w poprzednim sezonie na swoim terenie walcząc z najlepszymi. Pokonali właśnie m.in. Aalborg 1 bramką. Mimo to i tak dzisiaj idę w Dunczyków, którzy są zespołem lepszym. Mają aspiracje do wygrania Ligi Mistrzów. W tym celu ściągnęli do zespołu jednego z najlepszych zawodników w Europie. Ściągnęli Juriego Knorra z Rhein Neckar Lowen. W tym roku mocno weszli w sezon. Przegrali tylko na wyjeździe z Fuchse 3 bramkami. A fuchse to czołowa drużyna w Europie. Kolstad dla porownania z Nantes i Kielcami bardzo wysokie porażki. Owszem na wyjeździe ale na moje wyglądają gorzej niż w poprzednim sezonie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +315
lukas88 926,9K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka ręczna- Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Mecz: Sporting Lizbona- Nantes
Typ: under 64,5
Kurs: 1,78
Bukmacher: Superbet
Link:
Analiza:

Ten mecz to rewanż za fazę pucharową w poprzednim sezonie gdzie w obu pojedynkach lepsi byli Francuzi. Sporting jednak na własnym terenie jest bardzo mocny i mimo tego że Nantes ma świetny skład z Minne, Brietem, czy Tournaut. Dziś w zespole gości brakuje ważnego ogniwa jakim jest Julien Bos. Sporting niemal w pełnym zestawieniu, brakuje tylko Monteiro natomiast jest podstawowa siła drugiej linii, czyli bracia Costa, Salvador czy Suarez Diaz. To tego świetne skrzydła w postaci Islandczyka Porkelssona, czy Branquinho. W mojej ocenie mimo zbliżonego potencjału obu ekip gospodarze dziś na własnym terenie odniosą pewne zwycięstwo. Poza tym linie bramkowe na to spotkanie bardzo wysokie, więc próbuję też underu bo mimo bardzo ofensywnego nastawienia gospodarzy to uważam że solidna obrona gości z Tournatem i Gaberem na czele będzie tonować ten mecz i myślę że zobaczymy max 60-62 bramki. Przed rokiem padło 55 i 62 bramki.

Sporting (-1,5) @ 1,84 Fortuna
Sporting (-2,5) @ 2,14 Fortuna
Sporting (-3,5) @ 2,47 Superbet
under 63,5 @ 2,07 LVBET
under 60,5 @ 2,95 BETFAN

To co Sporting dzisiaj gra to jakieś totalne nieporozumienie, jakbyś chlali dzisiaj do 7 rano. Tylko błędów i strat drużyny na poziomie LM w jednej połowie to chyba w życiu nie widziałem....
8 start Sportingu przy 1 Nantes
3 niestrzelone karne
Skuteczność w ataku 52% przy 79% Nantes
8% skuteczności w bramce przy 39% Nantes
O czym rozmawiać....

Do góry Bottom