>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Liga Mistrzów, Liga Europejska oraz Puchar Europejski Mężczyzn i Kobiet - Sezon 2025/2026

micer 34,7K

micer

Użytkownik
Fuchse Berlin - Sporting Lizbona

Typ: Mathias Gidsel najwięcej bramek w meczu @2.62, Betcris

Oferta na ręczną w Polsce dalej jest uboga, ale sytuacja zmienia się z roku na rok na lepsze. Rzadko zaglądam do Betcrisa, ale z braku laku dziś zajrzałem i tam. I uważam, że znalazłeś bardzo fajny typ na dzisiaj. Zainteresował mnie typ na najlepszego strzelca w tym meczu. A kogo typować do takiego zakładu, jak nie najlepszego zawodnika na świecie? Gidsel, bo o nim mowa jest w świetnej formie, a jego Fuchse z kompletem zwycięstw prowadzi w tabeli swojej grupy w Lidze Mistrzów. Dziś czeka ich spotkanie z Sportingiem, które nie słynie z żelaznej defensywy i preferują wesoły handball. Mecze z udziałem portugalczyków często kończą się nawet na 70+ bramkach. W poprzednim spotkaniu obu ekip padło ich 75. To idealne warunki dla bohatera tego typu. Gidsel w 7 meczach tego sezonu LM rzucił aż 69 goli, blisko 10 na mecz. Chore liczby. W poprzednim meczu ze Sportingiem rzucił ich 13 oddając aż 19 (!!!) strzałów. Duńczyk wolumen rzutowy ma ogromny. Jedyni zawodnicy jacy mogą mu dzisiaj zagrozić to bracia Costa. Obaj grają fenomenalnie i to na nich opiera się portugalska ofensywa. Jednak jest ich dwóch, obaj są do gry i pewnie podzielą się łupem strzeleckim między sobą.

Teraz statystyki. Weźmy pod lupę dotychczasowe 7 spotkań tego sezonu LM w wykonaniu Fuchse. To dość spora próbka statystyczna. Aż 5 z nich Gidsel kończył z największą liczbą bramek w meczu. W pozostałych dwóch był ledwie bramkę za najskuteczniejszym zawodnikiem spotkania. Czy dzisiaj też Duńczyk uzbiera największą liczbę trafień? Jest na to spora szansa, a kurs 2.6 na to zdarzenie to moim zdaniem promocja.

lukas88 992,3K

lukas88

Forum VIP
Pick Szeged- Eurofarm Pelister
Typ: Szeged under 31,5
Kurs: 1,91
Fortuna

Odnośnie tego meczu uważam że to może być podobna zagrywka buków jak wczoraj w meczu Zagrzebia. Tutaj moim zdaniem linia powinna być 60,5 czy 59,5.
Wyniki Szeged u siebie:
33-34 z Wisłą
31-29 z PSG
30-34 z Magdeburgiem

Wyniki Eurofarmu na wyjazdach:
33-27 z PSG
36-25 z Wisłą
36-26 z Magdeburgiem

Linia bazowa 56,5.... no nie spina mi się to mimo że pierwszy mecz underowy ale Eurofarm na wyjeździe to inna drużyna i na logikę w mojej ocenie linia powinna być wyższa bo śmierdzi bramkami 60+. Doszukuję się celowej zagrywki buków aby grać overy bo na to wskazują wyniki, a potem zonk jak w Zagrzebiu stąd moja zmiana frontu bo pierwotnie chciałem ładować over 55,5 bo Szeged u siebie dużo rzuca a Eurofarm gra radosny handball na wyjazdach. Czy dobrze czuję? "Wuj" wie, okaże się za niespełna 2 godziny. Ogólnie ciężki mecz do typowania bo Pick cały czas osłabiony, gdyż nie ma w kadrze Banhidiego, Smarasona czy Roda. Szeged gra u siebie i potrzebuje punktów bo jak by dzisiaj przegrali to Macedończycy zrównają się z Nimi punktami i zrobi się gorąca sytuacja w tabeli. Eurofarm na wyjazdach to zupełnie inny zespół niż we własnej hali i trochę ciężko mi wierzyć że będą potrafili nawiązać aż tak wyrównaną walkę i wygrać jak w pierwszym meczu, ale handicap jest dość wysoki i przy linii 6,5 i 7,5 delikatnie chyba spróbuję na Macedończyków bo Szeged nie zachwyca i w dodatku ma od początku sezonu problemy kadrowe.

Under 57,5 @ 1,75 LVbet
Eurofarm over 25,5 @ 2,02 Superbet
Eurofarm +7,5 @ 1,65 Fortuna
Eurofarm +6,5 @ 1,90 Fortuna

----------------------------------------------------------------------

Dinamo Bukareszt- HBC Nantes
Typ: Nantes under 33,5
Kurs: 1,94

Superbet

Pierwszy mecz wygrało dość zdecydowanie Nantes ale przez przespaną pierwszą połowę Rumunów. Dziś uważam że na własnym terenie spiszą się lepiej i powalczą w defensywie. Potrafili zatrzymać ofensywę Kielc, Veszprem czy Sportingu i żadna z tych drużyn nie przekroczyła tej linii. W ubiegłym sezonie tylko PSG przekroczyło tą linię w szalonym meczu, rzucając 40 bramek, a grali m.in z Magdeburgiem, Fusche, Veszprem czy Sportingiem czyli mega overowymi drużynami. Co prawda ofensywa Nantes jest wybitna bo Bos, Briet, Ovincek, Laporte, Tournaut robią świetną robotę w tym sezonie, jednak liczę że bramka Rumunów mimo braku Cupary spisze się solidnie, do składu wrócił Akimienko więc ofensywa solidnie wzmocniona co powinno pozwolić powalczyć z Francuzami i idę w delikatne handi w ich stronę oraz under bramkowy w totalu.

Under 63,5 @ 1,82 Superbet
Dinamo (+4,5) @ 1,78 Superbet

----------------------------------------------------------------------

GOG- Wisła Płock
Typ: over 60,5
Kurs: 1,70
STS

Tutaj idę w over bramkowy bo GOG ultra ofensywny handball, a Wisła w tym sezonie również gra zdecydowanie inaczej niż w ubiegłym roku z uwagę na specyfikę pozyskanych zawodników o czym już wielokrotnie pisałem. Nafciarze po dwóch porażkach wliczonych w koszta z Barceloną i zarazem dwóch underowych meczach, dziś spodziewam się jednak szybkiej gry z obu stron i wielu bramek. Poza tym uważam że Wisłę stać tutaj na wygraną bo prezentują się na prawdę bardzo fajnie w tym sezonie i skoro potrafili powalczyć z Magdeburgiem czy ograć silny Szeged to stać ich na wygraną z jednak sporo słabszym GOG-iem.

Wisła wygra i over 61,5 @ 3,00 Fortuna
Wisła (-1,5) @ 1,77 Fortuna

Szkoda tego meczu Wisły bo rzadko się zdarza dwóch bramkarzy z ponad 30% skutecznością, Razem 27 interwencji oraz 4 zmarnowanie "7"

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +322
P 1,2K

pete99

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna LM
Godzina 18:45
Spotkanie: Dinamo Bukareszt - Nantes
Typ: Nantes handi -1,5
Kurs: 1,50
Bukmacher Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Obserwuję kursy na drużynę Nantes już od dobrych kilku miesięcy i czasami można coś wybrać. To ekipa, która unormowała poziom sportowy wysoko, o czym świadczą wyniki w lidze francuskiej i Lidze Mistrzów. W czwartek będą grali na wyjeździe z rumuńskim Dinamem Bukareszt i zaproponowany przez Superbet kurs na ich zwycięstwo 1,38 jest o kilka setnych wyższy od konkurencji, która już obniża, a Superbet trzyma poziom. Ja do konkursu proponuję delikatne handi -1,5 gola przy kursie 1,50. Patrząc na ich wyniki można spokojnie grać większe handi, ale dla mnie wystarczy wariant podstawowy. W ramach statystyk przywołam, że Rumunii bez zdobytego punktu w tej edycji LM, a Nantes tylko 8 oczek w 7 meczach, co nie może zadowalać Francuzów. Tydzień temu Nantes wygrało 35:28.
Prawie weszło

lukas88 992,3K

lukas88

Forum VIP
Fusche Berlin- Sporting Lizbona
Typ: over 67,5
Kurs: 1,83
Fortuna

Miałem szukać underu w tym meczu przy linii 68,5 bo powinien być mecz walki, ale 3 dzisiejsze mecze z underem (miałyby być 4 undery jednego dnia? :unsure:)więc na przełamanie idę w over mimo bardzo wysokiej linii. Liczę na fajerwerki oraz szybką grę, oba zespoły z ogromnym potencjałem w tym aspekcie, z jednej strony Gidsel, Anderson, Grohndal, z drugiej Salvador, czybracia Costa.

Fusche bez: Freichofera, Lichtleina, Wiede, i mają w kadrze tylko 11 graczy z pola więc Trzon rozegrania będzie grał praktycznie cały mecz i w 2 połowie mogą oddychać rękawami jak Sporting narzuci tempo.

Uważam że przy brakach kadrowych warto uderzyć w kierunku gości:

Sporting (+4,5) @ 1,69 Superbet
Sporting (+3,5) @ 1,95 Superbet
Sporting (+2,5) @ 2,27 Superbet
Sporting lub remis @ 2,95 Fortuna
Sporting wygra połowe lub mecz @ 2,80 Superbet

Sportiung wygra + over 67,5 @ 8,00 Fortuna

Ostatnia edycja:
C 414,5K

czary-mary

Użytkownik
Berlin vs SPORTING LIZBONA
Typ: SPORITNG LIZBONA kurs @ 4.65

Czemu nie? Mierzyli się przed tygodniem i po bardzo wyrównanym spotkaniu tylko jedna bramką wygrali goście z Berlina. Sezon temu Berlin wygrywa zaledwie 1 bramką u siebie, Sporting Lizbona natomiast u siebie wygrał 2 bramkami. 2 sezony temu Sporting na wyjeździe wygrał 1 bramką, u siebie wygralli 4 bramkami.
Fuchse Berlin ponownie w rotacji zaledwie 11 zawodników z pola. Sporting Lizbona w pełnym składzie.
Sporting może to jak najbardziej zrobić

lukas88 992,3K

lukas88

Forum VIP
Fusche Berlin- Sporting Lizbona
Typ: over 67,5
Kurs: 1,83
Fortuna

Miałem szukać underu w tym meczu przy linii 68,5 bo powinien być mecz walki, ale 3 dzisiejsze mecze z underem (miałyby być 4 undery jednego dnia? :unsure:)więc na przełamanie idę w over mimo bardzo wysokiej linii. Liczę na fajerwerki oraz szybką grę, oba zespoły z ogromnym potencjałem w tym aspekcie, z jednej strony Gidsel, Anderson, Grohndal, z drugiej Salvador, czybracia Costa.

Fusche bez: Freichofera, Lichtleina, Wiede, i mają w kadrze tylko 11 graczy z pola więc Trzon rozegrania będzie grał praktycznie cały mecz i w 2 połowie mogą oddychać rękawami jak Sporting narzuci tempo.

Uważam że przy brakach kadrowych warto uderzyć w kierunku gości:

Sporting (+4,5) @ 1,69 Superbet
Sporting (+3,5) @ 1,95 Superbet
Sporting (+2,5) @ 2,27 Superbet
Sporting lub remis @ 2,95 Fortuna
Sporting wygra połowe lub mecz @ 2,80 Superbet

Sportiung wygra + over 67,5 @ 8,00 Fortuna
Mecz życia bramkarza Fusche i 16 interwencji 35,6 % położyło temat. Przy 6 odbitych piłkach gości- bez szans.

Do góry Bottom