>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Mistrzów: Grupa A

Status
Zamknięty.
K 0

krzysiek0912

Użytkownik
ktos wie czemu kurs na liverpool wzrósł? Wczoraj był w Unibet 1.85, a dzis juz 1.9?
Moze unibet to robi specjalnie aby niektorzy odpuscili ten mecz bo jest to wedlug mnie jeden z pewniejszych meczy w tej kolejce
Mysle ze FC Porto tez wygra z rozenborgiem i z grupu wyjda FC Porto i Liverpool :spokodfhgfh:

easy 3,1K

easy

Forum VIP

Spotkanie : Olympique Marseille vs. Liverpool FC
Typ : Liverpool FC
Kurs : 1,90
BET365

Analiza :We wtorkowy wieczór na Stade Velodrome w Marsylii pilkarze Olympique podejmowac beda Liverpool.Obie druzyny maja jeszcze szanse na awans do jednej osmej finalu ligi mistrzow. Olympique jzu kilkakrotnie razy pokazywal ze potrafi wygrac z lepszymi co pokazal miedzy innym ina Anfield pokonujac Liverpool 1;0 W ostatni mmeczu marsylia pokonala w bardzo ladnym stylu sredni spisujace się Monaco 2:0 po golach Rodrigueza i Cana . Lecz gospodarze szczególnie licza na bramki Mamadou Nianga który w tym sezonie strzelil już 8 goli w Ligue 1. Natomaist Liverpool’u po porazce 1:3 z Reading w srednim stylu na pewno humory nie dopisuja . A wiadom ojezel idzis przegraja a Besiktas wygra to nie zakwalfikuja się nawet do pucharu UEFA !! Co był oby wielkim ciosem dla takiego klubu . Lecz gdy ma się taki sklad jak goscie a w nim takich pilkarzy jak : Torres , Gerrard czy Reina to naprawde nie sposub przegrywac ze srednia Marsylia . W druzynie The Reds nie ujrzymy Daniel Agger oraz Xabi Alonso nadal lecza urazy stop, natomiast Jermaine Pennant przechodzi rehabilitacje po operacji złamanej nogi. W drużynie Marsylii brakuje tylko napastnika Salima Arrache, który leczy kontuzje. Do kadry po kontuzji kostki wraca Samir Nasrk również zobacyzmy bylych czerwonych Zendena i Cisse którzy przenisli się po nie najlepszych seozanach gry do stolecznego klubu . Olympique nie zachwyca w lidze i zajmuje obecnie trzynasta pozycje .Mysle ze to jednak Liverpool będzie się cieszyl z dzisiejszej wygranej .

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
vs

Olympique Marseille vs. Liverpool FC
Typ: Mamadou Niang strzeli gola
Kurs: 2.67
BWIN
Nie będę się niepotrzebnie rozpisywał na temat tego meczu. Kazdy wie co to za mecz i o jaką stawkę. To chyba narazie najważniejszy mecz w tym sezonie dla obu ekip. Bramkostrzelny Niang napewno będzie chciał pokazać się swojej publiczności i strzeli gola Reinie. Jak narazie Niang ma 8 bramek w francuskiej lidze.
EDIT: z tego pośpiechu napisałem że Marsylia gra w belgijskiej lidze ????​

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Nie będę się niepotrzebnie rozpisywał na temat tego meczu. Kazdy wie co to za mecz i o jaką stawkę. To chyba narazie najważniejszy mecz w tym sezonie dla obu ekip. Bramkostrzelny Niang napewno będzie chciał pokazać się swojej publiczności i strzeli gola Reinie. Jak narazie Niang ma 8 bramek w belgijskiej lidze.
Fracuskiej Ligue 1 ;]

roy. 187

roy.

Forum VIP
Co do meczu Liverpoolu: Sam mialem grac czysta dwojke ale w koncu podparlem remisem. Wiem, ze wszystko przemawia za Anglikami ale jakos ostatnie wpadki Liverpoolu jak przegrana z OM u siebie, Besiktasem na wyjezdzie cos znacza i jeszcze wpadka z Reading. Benitez chyba bardziej woli triumf w LM niz PL, tak tlumacze porazke z Reading i zdjecie w 2polowie Torresa i Gerrarda, wiec sa duze szanse na wygrana ale i tak jakos nie moge sie przekonac do tego meczu. A i jesli padnie remis to OM awansuje a nie Liverpool chyba, ze Besiktas wygra z Porto, wtedy awansuja Anglicy tak na marginesie, pozdro i powodzenia

tbm 642

tbm

Forum VIP
ktos wie czemu kurs na liverpool wzrósł? Wczoraj był w Unibet 1.85, a dzis juz 1.9?
Unibet jest sponsorem Liverpoolu. Może chce zaoferować kibicom tej drużyny najatrakcyjniejsze kursy ;) Innego wytłumaczenia na chwilę obecną nie znajduję, ale patrząc na to kto na co i za ile stawia to większość gra na Liverpool, ale znowu nie taka zdecydowana, bo jest także sporo ludzi grajacych na Marsylię.

Warto pamiętać, że remis także da awans Francuzom ;)

lukash 63

lukash

Użytkownik
Pozwolę sobie skomentować Typ na Liverpool. Ja w tym spotkaniu bardziej bym sie skłaniał do zagrania na ten mecz 1x. Dlaczego ?? z prostych przyczyn. Marsylia przecież już wygrała raz z Liverpoolem w tej Edycji LM i to na ich terenie. Ostatnio łapie ( jeżeli już nie zapala dobrą formę). Ostatnio wygrana w na pewno nie łatwym meczu z odwiecznym rywalem Monaco 2:0. Ponadto w tym meczu dodatkowym smaczkiem będzie próba pokazania sie z jak najlepszej strony Cise. Grał on przez długi czas w The Reds i z jego wypowiedzi można zrozumieć, że &quot; pokaże Liverpoolowi gdzie jego miejsce&quot;. Myślę, ze będzie to bardzo interesujące spotkanie zarówno z jednej jak i drugiej strony. Dużo bramek... hmm... myślę, że tak. Jednak dla mnie najlepszym rozwiązanie na ten mecz to 1x, a kurs w granicach 1,80. Liverpool będzie musiał sięwatpliwie natrudzić, aby wywalczyć zwycięstwo.

pacek09 0

pacek09

Użytkownik
Dla mnie gra na LIver to duże ryzyko... mówi się, że Benitez jest pod ścianą, to mecz o życie itd itd... ale ten mecz także jest chyba najważnieszym w sezonie dla Marsylii. Grają u sibie, ostatni złapali wiatr w żagle pokonujac dosc mocne Monaco. Nie musze wspominać, że grają u sibie gdzie kibice zadbają o to, żeby Liverpool czuł się jak w piekle ????
PS: Sorki z abłedy, pisze z uczelni a tu klawy sa do dupy ;/
Pzdr

pearljammer 0

pearljammer

Użytkownik
Dlaczego wszyscy uwazacie, ze Liverpool nie wygra podpierajac sie meczem z Reading, w ktorym to najlepsi byli oszczedzani, do tego dodac sedziego, ktory sedziowal dla Reading (2 karne dla Reds powinny byc) + pech zawodnikow m.in Crouch w slupek...ogolnie nie przepadam za L&#39;poolem, ale sadze, ze OM przegra ten mecz, tym bardziej, ze z tego co wyczytalem Cisse ma usiasc na ławce, nie zagra Nasri z powodu kontuzji, poza tym co z tego ze wygrali z Monaco, ktore jest rownie slabe w lidze co OM. Podsumowujac wszystko jest mozliwe, ale Rafa ma &quot;noz na gardle&quot;, bo jesli odpadnie z LM to klub straci niezla kase, a nie po to byly te zakupy latem, zeby teraz nie mialo sie to zwrocic...

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Zgadzam sie pacek ze nie bedzie trudno , ale Liverpool wiele razy pokazywal ze z takich opresji potrafi wychodzic , a wiadomo jest to ju zprofesjonalna pilka i az kibicowskie wrzaski chyba ich tak nie przestrasza ? mysle ze Rafa Benitez wymysli cos zeby urwac pkt . Ja licze na szybko strzelonego gola co Liverpool ostatnio realizowal w Premier League.
pzdr.

lukash 63

lukash

Użytkownik
FC Porto - Besiktas Stambule

Spotkanie Ligi Mistrzów, które odbędzie się o godzinie 20:45 na pewno dostarczy nam nie lada emocji. Zdecydowanym faworytem w tym meczu jest zespół gospodarzy i moim zdaniem zasługują na to miano. FC Potro obecnie jest liderem grupy A i ma na swoim koncie osiem punktów, za nimi w tabeli są dwa zespoły mające tylko o jeden punkt mniej tak więc tego meczu nie mogą zlekceważyć, chociaż szczerze wątpię w takie coś. Do awansu potrzebny jest im jeden punkt, jednak znając mentalność portugalskich kibiców wynik remisowy na pewno by ich nie pocieszył. FC Porto na własnym stadionie w tym sezonie Ligi Mistrzów jeszcze nie przegrało. Zanotowało remis z Liverpoolem 1:1 i wygrało z Marsylią 2:1. Dodatkowym atutem po stronie gospodarzy jest to, że w ostatni weekend nie grali oni spotkania z racji rozgrywek ligowych. Zdecydowanie wpłynie to na świeżość piłkarzy, którzy mieli dużo czasu aby odpowiednio sie to tej rywalizacji przygotować. Dzisiejszy gość to zespół z Turcji. O tym, że potrafią sprawiać niespodzianki pokazali oni już chociażby w wygranym spotkaniu na własnym boisku z angielskim The Reds. Jednak tutaj jest kluczowa kwestia. Besiktas to zdecydowanie drużyna własnego boiska ( jak większość zespołów z bliskiego wschodu). W sukcesach zespołu tureckiego bez wątpienia dużą zasługę maja kibice, którzy podczas meczy na własnym terenie urządzają piekło przyjezdnym. W meczach wyjazdowych, już tak dobrze nie jest. Ostatnia kompromitacja z Liverpoolem w wyjazdowym spotkaniu na pewno jest w głowach zawodników i będzie powodem ... tremy? nie wiem, ale na pewno im to nie pomoże. Poza tym zawodnicy będą mogli odczuwać trudy ostatniego ligowego spotkania. Wszystko zbierając w jedną całość, uważam, że dzisiaj wygrają gospodarze awansują do kolejnej fazy turnieju.

Typ: FC Porto 1,40

tbm 642

tbm

Forum VIP
TBM - przy remisie wyjda Francuzi ale pod warunkiem, ze Porto przegra swoj mecz
Wydaje mi się, że źle to napisałeś..

Wg mnie wszystko wygląda w następujący sposób:

-Liverpool wygrywa i bez wzgledu na wynik meczu Porto - Besiktas ma awans.

-Liverpool remisuje z Marsylią... w tym wypadku awansuje TYLKO wtedy, gdy Porto przegra u siebie z Besiktasem! Jeśli Porto wygra lub zremisuje z Turkami to remis The Reds nic nie da i dalej przejdą Francuzi, którzy wygrali pierwszy mecz na Anfield Road.

-Liverpool przegrywa z Marsylią.. bez względu na wynik meczu Porto - Besiktas odpada z rozgrywek Champions League.

Podsumowując The Reds muszą ten mecz wygrać, bo nie ma co liczyć, że Besiktas ogra Porto na Estadio do Dragao. Osobiscie ten mecz odpuszczam i liczę na ciekawe widowisko ;)

roy. 187

roy.

Forum VIP
Wydaje mi się, że źle to napisałeś..

Wg mnie wszystko wygląda w następujący sposób:

-Liverpool wygrywa i bez wzgledu na wynik meczu Porto - Besiktas ma awans.

-Liverpool remisuje z Marsylią... w tym wypadku awansuje TYLKO wtedy, gdy Porto przegra u siebie z Besiktasem! Jeśli Porto wygra lub zremisuje z Turkami to remis The Reds nic nie da i dalej przejdą Francuzi, którzy wygrali pierwszy mecz na Anfield Road.

-Liverpool przegrywa z Marsylią.. bez względu na wynik meczu Porto - Besiktas odpada z rozgrywek Champions League.

Podsumowując The Reds muszą ten mecz wygrać, bo nie ma co liczyć, że Besiktas ogra Porto na Estadio do Dragao. Osobiscie ten mecz odpuszczam i liczę na ciekawe widowisko ;)
tak masz racje, pomylilo mi sie w przypadku remisu OM i wygranej Porto wychodzi Marsylia, a Liverpool tylko wtedy jak Besiktas wygra

H 0

harry89

Użytkownik
co do overu na werder - mysle, ze warto dodac, ze jak dotąd wszystkie mecze werderu w tej edycji fazy grupowej LM konczyly sie wlasnie overami ???? sam zamierzam wrzucic na kupon ten overek jako typ podstawowy, dodac jeszcze jakąś drobnicę na podbicie kursu i calosc postawic za sporą kasę ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Liverpool nie będzie miał łatwej przeprawy Marsylia na swoim terenie jest groźna i w jej mocy na pewno jest aby conajmniej zremisować.

vabank_sdz 0

vabank_sdz

Użytkownik
tak dokladnie wyglada tabela grupa A:

1 FC Porto 5 2 2 1 6-7 -1 8
2 Marseille 5 2 1 2 6-5 1 7
3 Liverpool 5 2 1 2 14-5 9 7
4 Besiktas 5 2 0 3 4-13 -9 6

a co do wypowiedzi Lukash&#39;a to sądze, że jeśli nawet OM wygrali juz raz z Liverpoolem w LM to sie historia drugi raz nie powtorzy. A po drugie w meczu z Reading Benitez oszczedzil troszke swoich najwartościowszych graczy, z tabeli wynika, ze zeby być pewnym awansu Liverpool musi wygrać! i najprawdopodobniej to zrobi ???? a Porto sądze, że rownież nie odpusci swojego meczu i Quaresma pokaże majstersztyk ???? ????

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom