Moze unibet to robi specjalnie aby niektorzy odpuscili ten mecz bo jest to wedlug mnie jeden z pewniejszych meczy w tej kolejcektos wie czemu kurs na liverpool wzrósł? Wczoraj był w Unibet 1.85, a dzis juz 1.9?
Fracuskiej Ligue 1 ;]Nie będę się niepotrzebnie rozpisywał na temat tego meczu. Kazdy wie co to za mecz i o jaką stawkę. To chyba narazie najważniejszy mecz w tym sezonie dla obu ekip. Bramkostrzelny Niang napewno będzie chciał pokazać się swojej publiczności i strzeli gola Reinie. Jak narazie Niang ma 8 bramek w belgijskiej lidze.
Unibet jest sponsorem Liverpoolu. Może chce zaoferować kibicom tej drużyny najatrakcyjniejsze kursy Innego wytłumaczenia na chwilę obecną nie znajduję, ale patrząc na to kto na co i za ile stawia to większość gra na Liverpool, ale znowu nie taka zdecydowana, bo jest także sporo ludzi grajacych na Marsylię.ktos wie czemu kurs na liverpool wzrósł? Wczoraj był w Unibet 1.85, a dzis juz 1.9?
Wydaje mi się, że źle to napisałeś..TBM - przy remisie wyjda Francuzi ale pod warunkiem, ze Porto przegra swoj mecz
tak masz racje, pomylilo mi sie w przypadku remisu OM i wygranej Porto wychodzi Marsylia, a Liverpool tylko wtedy jak Besiktas wygraWydaje mi się, że źle to napisałeś..
Wg mnie wszystko wygląda w następujący sposób:
-Liverpool wygrywa i bez wzgledu na wynik meczu Porto - Besiktas ma awans.
-Liverpool remisuje z Marsylią... w tym wypadku awansuje TYLKO wtedy, gdy Porto przegra u siebie z Besiktasem! Jeśli Porto wygra lub zremisuje z Turkami to remis The Reds nic nie da i dalej przejdą Francuzi, którzy wygrali pierwszy mecz na Anfield Road.
-Liverpool przegrywa z Marsylią.. bez względu na wynik meczu Porto - Besiktas odpada z rozgrywek Champions League.
Podsumowując The Reds muszą ten mecz wygrać, bo nie ma co liczyć, że Besiktas ogra Porto na Estadio do Dragao. Osobiscie ten mecz odpuszczam i liczę na ciekawe widowisko
Wydaje mi się, że to najlepszy "typ" na ten mecz ????Osobiscie ten mecz odpuszczam i liczę na ciekawe widowisko