tbm
Forum VIP
Nikt nie wierzył w wygraną Lyonu? Tutaj się z Tobą nie zgodzę, bo co jak co ale większość typerów stawiała na Lyon. Zresztą.. sam podawałem ten typ w swoim temacieMoim zdaniem trzeba stawiać Marsylie po dobrym kursie ok. 2;30 zł wczoraj nikt nie wierzył w Lyon który odniósł zwycięstwo (miałem w kuponie) a teraz Cisse do spółki z Zendenem pokażą że wcale nie są skazani na odpadnięcie z pucharów. Ostatni ligowy mecz wygrany 1-0 (Zenden strzelcem) i właśnie na jego dobry występ licze.
A co do dzisiejszego spotkania pomiędzy Marsylią a Porto to owszem.. Cisse i Zenden pokażą, ze nie są skazani na odpadnięcie z pucharów, ba... już pokazali dwukrotnie bo póki co to Marsylia rozdaje karty w tej grupie mając na swoim koncie komplet zwycięstw i w dzisiejszym spotkaniu zapewne zagra uważnie w defensywie tak aby nie stracić głupio punktów. A jak takie mecze się kończa? Wiemy na przykładzie wczorajszych spotkań PSV - Fenerbahce i Rangers - Barcelona. Uważam, ze najlepszym typem na ten mecz jest czysty remis.
Mój typ: X - 3,00 w Bwin