halkbank nie odpuszczal ligi gdy odpadli z playoffa. powiem wiecej, po pierwszym meczu przegranym o miejsca 5-10 polecial kolakovic.Halkbank ligę odpuścili całkowicie po braku awansu do top 4
Złego słowa może użyłem, nie odpuszczali, ale motywacja spadła już do zera u takich graczy jak Leal czy Kooy, bo oni przyszli grać o medale a nie dalsze miejsca.halkbank nie odpuszczal ligi gdy odpadli z playoffa. powiem wiecej, po pierwszym meczu przegranym o miejsca 5-10 polecial kolakovic.
leal to przyszedl dograc gdziekolwiek sezon jako spadochroniarz po rozlace z nowosybirskiem, cieszyl sie ze znalazl klub i ze kasa leci do portfela. nie pierwszy i nie ostatni ktory po przenosinach z wloch do rosji pewnie sie mocno zdziwil ze tam to jednak troche inaczej na wiele aspektow sie patrzyZłego słowa może użyłem, nie odpuszczali, ale motywacja spadła już do zera u takich graczy jak Leal czy Kooy, bo oni przyszli grać o medale a nie dalsze miejsca.
Dlatego uważam, że biorąc to wszystko pod uwagę, typ na over pkt w tym meczu jest idealny w dublu z underem Kwolka, obie drużyny są niestabilne, bez formy, tutaj 4 sety powinny być, a osobiście uważam, że bardzo prawdopodobny jest tie breakleal to przyszedl dograc gdziekolwiek sezon jako spadochroniarz po rozlace z nowosybirskiem, cieszyl sie ze znalazl klub i ze kasa leci do portfela. nie pierwszy i nie ostatni ktory po przenosinach z wloch do rosji pewnie sie mocno zdziwil ze tam to jednak troche inaczej na wiele aspektow sie patrzy
inna sprawa ze ten transfer mial sens jedynie w LM bo tam limitow nie ma, w lidze kebabskiej nic im to nie dalo, miala miejsce jedna wielka żonglerka z limitami a to nie gral kooy, a to pozniej grali kooy leal maa i sotola siedzial, pozniej maa siedzial a grali kooy leal i sotola, efekt byl taki ze w koncowce fazy zasadniczej i tak zbierali baty od "teoretycznie slabszych" i gubili masowo punkty no i efekt jest jaki jest.
Dzięki za Typ na Kwolka, w 1xbet mam go nawet 21.5 @1.85 i można zatankować kilka tysi nawet. co też uczyniłem i gram grubo win Perugia . Dla mnie to lokataB. Kwolek under 19,5pkt 1,85 sts
Moim zdaniem linia mocno zawyżona. Bardziej realna to 15,5pkt.
Owszem Bartek w niezłej formie i wczoraj od trzeciego seta ciągnął grę swojej drużyny, zdobywając 22pkt, ale nie sądzę by dziś się to powtórzyło.
W końcu to przyjmujący, a nie atakujący i zdobycze w okolicach 20pkt, zbyt często mu się nie zdarzają.
Do tego Tavares gra urozmaiconą siatkówkę i często korzysta z wielu opcji. Myślę że Russell dziś powinien już zagrać na swoim normalnym poziomie i odciążyć trochę Kwola. Również spodziewam się Karola w szóstce i tego, że sporo piłek będzie szło do niego.
Wczoraj było mało gry środkiem i jeśli dziś Zawiercie chce powalczyć z Perugią, to i ten element trzeba poprawić.
Dodam tylko że w lidze Kwolek złamał tą linię tylko raz na 33 spotkania, a jego średnia to 12,30pkt.
To chyba najlepsza propozycja z dzisiejszej LM i nie chce mi się wierzyć w kolejny mecz z 20+ na jego koncie.
A. Russell najwięcej pkt w drużynie 17,50 sts
Tu za niższą stawkę,ale też warto spróbować bo kurs wzięty z kosmosu.
Aaron wczoraj zagrał słabo i został zmieniony na Patryka, ale to zawodnik z potencjałem na duże granie, co niejednokrotnie udowadniał.
Zdobywał już w tym sezonie statuetki MVP i był najlepiej punktującym drużyny.
Jako, że Butryn jest świeżo po kontuzji to sądzę że może dostawać trochę oddechu w postaci zmian Ensinga. Jak pisałem wyżej, nie wierzę również w tak dobry występ Kwolka dzień po dniu. Do tego Russell będzie bardziej wypoczęty, gdyż był dość szybko zmieniony.
Oczywiście Winiar może wyjść z Łabą w podstawie, ale sądzę że to jednak Amerykanin wyjdzie w szóstce.
Bet ryzykowny, ale kurs znacznie przesadzony.
Dzięki za Typ na Kwolka, w 1xbet mam go nawet 21.5 @1.85 i można zatankować kilka tysi nawet. co też uczyniłem i gram grubo win Perugia . Dla mnie to lokata
Gdzie ty widzisz taki zakład? Ja widzę tylko kto będzie prowadził po 2 setach...W zakładach specjalnych STS na final mocno niedorzeczny kurs:
Perugia wygra 2 sety z rzędu 2.00
Kurs na wygraną w meczu to tylko 1.25, jak dobrze pomyślicie jest tylko jeden układ, który pozwala wygrać mecz beż wygrywania dwóch partii pod rząd 1;0 1:1 2:1 2;2 3:2, wszystkie pozostałe w którymś momencie opierają się na wygraniu 2 setów pod rząd. Dodatkowo dwa układy przy porażce w meczu zakładają wygranie 2 setów pod rząd przez Perugie.
Dla porównania handicap -1.5 po kursie 1.57 nie da się tego zrobić beż wygrania dwóch setów pod rząd.
Myślę że sts chodziło o wygranie pierwszych dwóch setów, więc warto skorzystać z tego ogromnego value.
Gdzie ty widzisz taki zakład? Ja widzę tylko kto będzie prowadził po 2 setach...W zakładach specjalnych STS na final mocno niedorzeczny kurs:
Perugia wygra 2 sety z rzędu 2.00
Kurs na wygraną w meczu to tylko 1.25, jak dobrze pomyślicie jest tylko jeden układ, który pozwala wygrać mecz beż wygrywania dwóch partii pod rząd 1;0 1:1 2:1 2;2 3:2, wszystkie pozostałe w którymś momencie opierają się na wygraniu 2 setów pod rząd. Dodatkowo dwa układy przy porażce w meczu zakładają wygranie 2 setów pod rząd przez Perugie.
Dla porównania handicap -1.5 po kursie 1.57 nie da się tego zrobić beż wygrania dwóch setów pod rząd.
Myślę że sts chodziło o wygranie pierwszych dwóch setów, więc warto skorzystać z tego ogromnego value.
nie da sie skonczyc seta/meczu zepsuta zagrywka w koncu trzeba brejka zrobic. lol.Z tych specjalnych zakładów sts ciekawie wygląda jak dla mnie:
Mecz zakończy się błędem przeciwnika? Tak @3,5
Ileż to razy ktoś bronił meczowej ryzykując na zagrywce ale tu jeśli dobrze rozumiem wchodzi w grę też np atak w aut czy w siatkę. Warto spróbować za drobne
Da się, drużyna A przegrywa 20:24 i zdobywa punkt, serwuje przy 21:24 i piłka trafia w siatkę. Wynika 21:25 po błędzie na zagrywce.nie da sie skonczyc seta/meczu zepsuta zagrywka w koncu trzeba brejka zrobic. lol.
zgadza sie wlasnie ogarnalem ze jhestem idiotaDa się, drużyna A przegrywa 20:24 i zdobywa punkt, serwuje przy 21:24 i piłka trafia w siatkę. Wynika 21:25 po błędzie na zagrywce.
Są gdzieś lepsze statystyki niż tutaj ile pkt
Tak żeby było napisane, a nie ja muszę sobie liczyć