>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga mistrzów 2024/2025

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
Jeszcze dwa luźne typy na mvp turnieju:

T.Fornal. 6,00
B.Toniutti 100,00

Ostatnia edycja:
pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
B. Kwolek under 19,5pkt 1,85 sts

Moim zdaniem linia mocno zawyżona. Bardziej realna to 15,5pkt.
Owszem Bartek w niezłej formie i wczoraj od trzeciego seta ciągnął grę swojej drużyny, zdobywając 22pkt, ale nie sądzę by dziś się to powtórzyło.
W końcu to przyjmujący, a nie atakujący i zdobycze w okolicach 20pkt, zbyt często mu się nie zdarzają.
Do tego Tavares gra urozmaiconą siatkówkę i często korzysta z wielu opcji. Myślę że Russell dziś powinien już zagrać na swoim normalnym poziomie i odciążyć trochę Kwola. Również spodziewam się Karola w szóstce i tego, że sporo piłek będzie szło do niego.
Wczoraj było mało gry środkiem i jeśli dziś Zawiercie chce powalczyć z Perugią, to i ten element trzeba poprawić.
Dodam tylko że w lidze Kwolek złamał tą linię tylko raz na 33 spotkania, a jego średnia to 12,30pkt.
To chyba najlepsza propozycja z dzisiejszej LM i nie chce mi się wierzyć w kolejny mecz z 20+ na jego koncie.

A. Russell najwięcej pkt w drużynie 17,50 sts

Tu za niższą stawkę,ale też warto spróbować bo kurs wzięty z kosmosu.
Aaron wczoraj zagrał słabo i został zmieniony na Patryka, ale to zawodnik z potencjałem na duże granie, co niejednokrotnie udowadniał.
Zdobywał już w tym sezonie statuetki MVP i był najlepiej punktującym drużyny.
Jako, że Butryn jest świeżo po kontuzji to sądzę że może dostawać trochę oddechu w postaci zmian Ensinga. Jak pisałem wyżej, nie wierzę również w tak dobry występ Kwolka dzień po dniu. Do tego Russell będzie bardziej wypoczęty, gdyż był dość szybko zmieniony.
Oczywiście Winiar może wyjść z Łabą w podstawie, ale sądzę że to jednak Amerykanin wyjdzie w szóstce.
Bet ryzykowny, ale kurs znacznie przesadzony.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2333
L 6K

luis11

Użytkownik
W pełni popieram przedmówcę odnośnie typu na under pkt Kwolka, naprawdę musiałoby się złożyć wiele czynników na to, by Bartosz zrobił co najmniej 20pkt. Wczorajszy mecz to siatkarska anomalia, trudne do wytłumaczenia, a 5 set i nagle Tavares, który gra bardzo urozmaiconą siatkówkę, nagle grający wszystko praktycznie Kwolkiem, no nie wierzę, że coś takiego się może powtórzyć. Od początku prawdopodobnie wyjdzie Butryn, Russell, na środku jest Bieniu, Tavares będzie musiał grać urozmaiconą siatkówkę, bo z Perugia granie samym Bartoszem nie przejdzie, nie mówiąc już, że ciężko uwierzyć, żeby Bartosz dzień po dniu zagrał tak dobre zawody, a w 5 setów raczej nie wierzę.
Drugim typem, który proponuje zagrać w deblu z typem na under pkt Kwolka jest over 178.5pkt w meczu Jastrzębskiego @1.64 fortuna. Jastrzębski wczoraj niesamowicie himeryczny, dwa pierwsze sety solidne, ale wtedy Zawiercie, żeby ich nie obrażać, ale bardziej przypominali Będzin niż zespół walczący o lm, od trzeciego podnieśli poziom i nagle Jastrzębski był pogubiony. Halkbank ligę odpuścili całkowicie po braku awansu do top 4, z Perugia nie wyglądali źle, nie chce mi się jakoś wierzyć że przegrają 0-3 z tak grającym Jastrzębskim, a znowu Jastrzębski przegrywający "u siebie" na polskiej ziemii z halkbankiem 0-3 też jakoś ciężkie do uwierzenia, idealny mecz na over pkt.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +485
L 6K

luis11

Użytkownik
halkbank nie odpuszczal ligi gdy odpadli z playoffa. powiem wiecej, po pierwszym meczu przegranym o miejsca 5-10 polecial kolakovic.
Złego słowa może użyłem, nie odpuszczali, ale motywacja spadła już do zera u takich graczy jak Leal czy Kooy, bo oni przyszli grać o medale a nie dalsze miejsca.

T 24,7K

tadzin

Użytkownik
Złego słowa może użyłem, nie odpuszczali, ale motywacja spadła już do zera u takich graczy jak Leal czy Kooy, bo oni przyszli grać o medale a nie dalsze miejsca.
leal to przyszedl dograc gdziekolwiek sezon jako spadochroniarz po rozlace z nowosybirskiem, cieszyl sie ze znalazl klub i ze kasa leci do portfela. nie pierwszy i nie ostatni ktory po przenosinach z wloch do rosji pewnie sie mocno zdziwil ze tam to jednak troche inaczej na wiele aspektow sie patrzy

inna sprawa ze ten transfer mial sens jedynie w LM bo tam limitow nie ma, w lidze kebabskiej nic im to nie dalo, miala miejsce jedna wielka żonglerka z limitami a to nie gral kooy, a to pozniej grali kooy leal maa i sotola siedzial, pozniej maa siedzial a grali kooy leal i sotola, efekt byl taki ze w koncowce fazy zasadniczej i tak zbierali baty od "teoretycznie slabszych" i gubili masowo punkty no i efekt jest jaki jest.

Otrzymane punkty reputacji: +101
L 6K

luis11

Użytkownik
leal to przyszedl dograc gdziekolwiek sezon jako spadochroniarz po rozlace z nowosybirskiem, cieszyl sie ze znalazl klub i ze kasa leci do portfela. nie pierwszy i nie ostatni ktory po przenosinach z wloch do rosji pewnie sie mocno zdziwil ze tam to jednak troche inaczej na wiele aspektow sie patrzy

inna sprawa ze ten transfer mial sens jedynie w LM bo tam limitow nie ma, w lidze kebabskiej nic im to nie dalo, miala miejsce jedna wielka żonglerka z limitami a to nie gral kooy, a to pozniej grali kooy leal maa i sotola siedzial, pozniej maa siedzial a grali kooy leal i sotola, efekt byl taki ze w koncowce fazy zasadniczej i tak zbierali baty od "teoretycznie slabszych" i gubili masowo punkty no i efekt jest jaki jest.
Dlatego uważam, że biorąc to wszystko pod uwagę, typ na over pkt w tym meczu jest idealny w dublu z underem Kwolka, obie drużyny są niestabilne, bez formy, tutaj 4 sety powinny być, a osobiście uważam, że bardzo prawdopodobny jest tie break

zimny94 22,6K

zimny94

Użytkownik
B. Kwolek under 19,5pkt 1,85 sts

Moim zdaniem linia mocno zawyżona. Bardziej realna to 15,5pkt.
Owszem Bartek w niezłej formie i wczoraj od trzeciego seta ciągnął grę swojej drużyny, zdobywając 22pkt, ale nie sądzę by dziś się to powtórzyło.
W końcu to przyjmujący, a nie atakujący i zdobycze w okolicach 20pkt, zbyt często mu się nie zdarzają.
Do tego Tavares gra urozmaiconą siatkówkę i często korzysta z wielu opcji. Myślę że Russell dziś powinien już zagrać na swoim normalnym poziomie i odciążyć trochę Kwola. Również spodziewam się Karola w szóstce i tego, że sporo piłek będzie szło do niego.
Wczoraj było mało gry środkiem i jeśli dziś Zawiercie chce powalczyć z Perugią, to i ten element trzeba poprawić.
Dodam tylko że w lidze Kwolek złamał tą linię tylko raz na 33 spotkania, a jego średnia to 12,30pkt.
To chyba najlepsza propozycja z dzisiejszej LM i nie chce mi się wierzyć w kolejny mecz z 20+ na jego koncie.

A. Russell najwięcej pkt w drużynie 17,50 sts

Tu za niższą stawkę,ale też warto spróbować bo kurs wzięty z kosmosu.
Aaron wczoraj zagrał słabo i został zmieniony na Patryka, ale to zawodnik z potencjałem na duże granie, co niejednokrotnie udowadniał.
Zdobywał już w tym sezonie statuetki MVP i był najlepiej punktującym drużyny.
Jako, że Butryn jest świeżo po kontuzji to sądzę że może dostawać trochę oddechu w postaci zmian Ensinga. Jak pisałem wyżej, nie wierzę również w tak dobry występ Kwolka dzień po dniu. Do tego Russell będzie bardziej wypoczęty, gdyż był dość szybko zmieniony.
Oczywiście Winiar może wyjść z Łabą w podstawie, ale sądzę że to jednak Amerykanin wyjdzie w szóstce.
Bet ryzykowny, ale kurs znacznie przesadzony.
Dzięki za Typ na Kwolka, w 1xbet mam go nawet 21.5 @1.85 i można zatankować kilka tysi nawet. co też uczyniłem i gram grubo win Perugia . Dla mnie to lokata

pinio1111 313,9K

pinio1111

Użytkownik
Linie na Kwola już poleciały w dół, ale STS nadal trzyma zakład na pkt.

Kwolek - Butryn 2,50

Wiadomo że Karol po urazie i jest ryzyko że będą rotację z Ensingiem, ale i tak z tym kursem warto spróbować.
Tu normalnie powinno być to samo ale w drugą stronę.
Na wielu bukach jest 1,80 na Butryna.

Ostatnia edycja:
D 7,1K

domino7

Użytkownik
Dzięki za Typ na Kwolka, w 1xbet mam go nawet 21.5 @1.85 i można zatankować kilka tysi nawet. co też uczyniłem i gram grubo win Perugia . Dla mnie to lokata

Typ na Kwolo to wydaje się bet dnia. Betclic już niestety zdjął go z oferty.

Co do Win perugi to granie po takim śmiesznym kursie uważam osobiście błędem. Ja pograłem win zawiercia po 3.7. Oczywiście są bez formy, ale to finał i sport. Perugia w tym sezonie mnie nie przekonuje, i nie jest ąż takim faworytem jak pokazują to buki.
Oczywiście powodzenia :)

A 918

andrusek1905*

Użytkownik
W zakładach specjalnych STS na final mocno niedorzeczny kurs:

Perugia wygra 2 sety z rzędu 2.00

Kurs na wygraną w meczu to tylko 1.25, jak dobrze pomyślicie jest tylko jeden układ, który pozwala wygrać mecz beż wygrywania dwóch partii pod rząd 1;0 1:1 2:1 2;2 3:2, wszystkie pozostałe w którymś momencie opierają się na wygraniu 2 setów pod rząd. Dodatkowo dwa układy przy porażce w meczu zakładają wygranie 2 setów pod rząd przez Perugie.

Dla porównania handicap -1.5 po kursie 1.57 nie da się tego zrobić beż wygrania dwóch setów pod rząd.

Myślę że sts chodziło o wygranie pierwszych dwóch setów, więc warto skorzystać z tego ogromnego value.

lukas88 834,5K

lukas88

Forum VIP

Kurs na wygraną w meczu to tylko 1.25, jak dobrze pomyślicie jest tylko jeden układ, który pozwala wygrać mecz beż wygrywania dwóch partii pod rząd 1;0 1:1 2:1 2;2 3:2, wszystkie pozostałe w którymś momencie opierają się na wygraniu 2 setów pod rząd. Dodatkowo dwa układy przy porażce w meczu zakładają wygranie 2 setów pod rząd przez Perugie.

Dla porównania handicap -1.5 po kursie 1.57 nie da się tego zrobić beż wygrania dwóch setów pod rząd.

Myślę że sts chodziło o wygranie pierwszych dwóch setów, więc warto skorzystać z tego ogromnego value.
Gdzie ty widzisz taki zakład? Ja widzę tylko kto będzie prowadził po 2 setach...
Post automatycznie złączony:

Gdzie ty widzisz taki zakład? Ja widzę tylko kto będzie prowadził po 2 setach...

unicaja 67,6K

unicaja

Użytkownik
Z tych specjalnych zakładów sts ciekawie wygląda jak dla mnie:
Mecz zakończy się błędem przeciwnika? Tak @3,5

Ileż to razy ktoś bronił meczowej ryzykując na zagrywce ale tu jeśli dobrze rozumiem wchodzi w grę też np atak w aut czy w siatkę. Warto spróbować za drobne

Ostatnia edycja:
T 24,7K

tadzin

Użytkownik
Z tych specjalnych zakładów sts ciekawie wygląda jak dla mnie:
Mecz zakończy się błędem przeciwnika? Tak @3,5

Ileż to razy ktoś bronił meczowej ryzykując na zagrywce ale tu jeśli dobrze rozumiem wchodzi w grę też np atak w aut czy w siatkę. Warto spróbować za drobne
nie da sie skonczyc seta/meczu zepsuta zagrywka w koncu trzeba brejka zrobic. lol.

Do góry Bottom