>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga mistrzów 2024/2025

magnum89 281,6K

magnum89

Znawca - Serie A
Projekt Warszawa - Halkbank Ankara
Projekt Warszawa Handicap setowy -1,5 1.46 Superbet 3:0

Oglądałem pierwsze spotkanie w Ankarze i tak słabego zespołu z Warszawy jeszcze nie widziałem, a trochę ich spotkań w tym sezonie zobaczyłem. Zawodnicy Piotra Grabana w niedziele pokonali Skrę Bełchatów w delegacji 3:1 i dzisiaj nie wierzę, że w tak ważnym spotkaniu znowu zagrają po prostu słabo. Mobilizacja przed tak ważnym spotkaniem na pewno jest wysoka i przez chwilę zastanawiałem się nad zagraniem wygranej 3:0 po kursie 2.50, ale jednak Halkbank to nie są leszcze i zagram bezpieczniej z zapasem jednego seta. Reasumując - Projekt Warszawa będzie dążył do zwycięstwa w trzech setach, bo ewentualna przegrana jednego seta doprowadzi do rozgrywania złotego seta.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3445
unicaja 53,8K

unicaja

Użytkownik
Perugia - Monza

Widzę tu podobieństwa do tureckiego starcia u kobiet tydzień temu. Perugia dość gładko wygrała pierwszy mecz na wyjeździe 3:1 i do awansu wystarczy jej tak jak wczoraj Zawierciu wygranie dwóch setów. Raczej nie powinno być z tym problemów więc pewnie powtórzy się scenariusz z wczoraj czyli 2:0 i zjazd do bazy graczy pierwszej szóstki. Do tego gospodarze w weekend grają mecz w Play offach swojej rodzimej ligi stąd odpoczynek się przyda mimo prowadzenia tam w serii 2-0. Monza w PO nie gra także nie mają po co oszczędzać podstawowych graczy.
Pobieram zatem opcje na nieco dłuższy mecz niż sugerują nam to bukmacherzy:

Monza +2.5 seta @2,02
over 143.5 pkt @1,87
Perugia over 78.5 pkt @1,92 wszystkie kursy go+bet
3 set zwycięzca Monza @3,8 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +776
A 1,2K

adam1890

Użytkownik
Projekt Warszawa Handicap setowy -1,5 1.46 Superbet

Oglądałem pierwsze spotkanie w Ankarze i tak słabego zespołu z Warszawy jeszcze nie widziałem, a trochę ich spotkań w tym sezonie zobaczyłem. Zawodnicy Piotra Grabana w niedziele pokonali Skrę Bełchatów w delegacji 3:1 i dzisiaj nie wierzę, że w tak ważnym spotkaniu znowu zagrają po prostu słabo. Mobilizacja przed tak ważnym spotkaniem na pewno jest wysoka i przez chwilę zastanawiałem się nad zagraniem wygranej 3:0 po kursie 2.50, ale jednak Halkbank to nie są leszcze i zagram bezpieczniej z zapasem jednego seta. Reasumując - Projekt Warszawa będzie dążył do zwycięstwa w trzech setach, bo ewentualna przegrana jednego seta doprowadzi do rozgrywania złotego seta.
Granie takiego kursu dla mnie paranoja.... kurs jakby grali z Bedzinem albo Katowicami.

Otrzymane punkty reputacji: +340
C 0

chessjaz

Użytkownik
Projekt Warszawa Handicap setowy -1,5 1.46 Superbet 3:0

3-0 to tez zloty set

Do góry Bottom