Na dzisiaj dubelek z obu spotkań:
PGE Skra Bełchatów - Zenit St. Petersburg
Zenit St. Petersburg @1,52
Ciężko mi było coś wybrać na ten mecz, faworytem tego meczu jak i dwu meczu jest zespół z Rosji. W over pkt nie idę bo wg mnie linie są wystawione dość wysoko. Wystarczy jeden set wygrany przez któryś z zespołów dość wysoko i
over 183,5 @1,84 lub
181,5 @1,71 legnie w gruzach. Spotkanie oczywiście może zakończyć się po tie breaku ale typ
+1,5 seta na Skre @1,68 jakoś mnie nie przekonuje. Kurs w porównaniu do prawdopodobieństwa typu wg mnie zbyt niski. Spodziewam się zwycięstwa gości max po 4 setach. Skra ma swoje problemy i na tym etapie sezonu lepiej żeby skupili się na lidze i walce o jak najlepsze miejsce przed Play-Off. Alternatywnie można uderzyć w
over 178,5 @1,57 - przy 4 setach powinna ta linia zostać pokryta chociaż ja mam obawę i przeczucie, że spotkanie może zakończyć się w 3 lub w 4 setach ale przy większych różnicach pkt i over w okolicy 175.
Chamount - Perugia
over 138,5 pkt @ 1,68
Liczę, że gości się postawią i nawet jak przegrają po 3 setach to napsują trochę krwi faworytowi w jednym z setów i przegrają na przewagi. Perugia w meczach grupowych na wyjeździe w każdym spotkaniu traciła seta i wygrywała 3:1, więc w tym też upatruję powodzenie tego typu. Kurs na
-2,5 seta Perugii @1,67 jest za niski na takie ryzyko. Prędzej na singla polecam
+2,5 seta Chamount @2,07.
Biorąc pod uwagę główne typy, wychodzi mi takie AKO: 2,55 - Kursy Unibet.
Edit:
Po namyśle drugie AKO: 3,25
Skra - Zenit over 178,5 @1,57
+2,5 seta Chamount @2,07