Zaksa ponizej 75,5@1,61
fortuna
Trzeba tutaj cos pokombinowac bo na 3_0 smieszne kursy a handicapy po -17 czy 18 tez spore. Roznica dwoch klas i raczej nie ma co zbierac z czeskiej ekipy, ktora jest chyba najsłabsza w całej
lm. W samej czeskiej lidze sa obecnie ze dwie silniejsze ekipy a i mistrzostwo kraju w zeszlym sezonie tez wygrali troche zdecydowanie ponad stan. Zaksa wygrywa tutaj do zera i to jest mus zeby albo miec komfort przed ostatnia kolejka albo nie grac z Lube majac noz na gardle chociaz z tej grupy wyjda pewnie 3 zespoły. Nie wierze, ze tutaj Kedzierzyn dopusci do jakiegos seta na przewagi.
Karlovarsko - Zaksa set z najmniejsza suma pkt o39,5 @2,04
lvbet:champagne::cash::cash:
Zaksa wygrala do 19, 23, 18
Czyli na luzie kazdy set. Szkoda ze Czesi tylko jeden mecz jeszcze zagraja bo piekna kase mozna na ich meczach zarobic
Kurs poszedl jeszcze do gory co mnie osobiście cieszy. Sytuacja w grupie jest jasna. Czesi nie maja juz szans na awans. Pewnie beda walczyc by choc seta ugrac w grupie. Z drugiej strony Zaksa musi wygrac za 3 pkt najlepiej 3:0. Walcza z Modena o druga lokate. Roznica poziomu jest duza co zostalo napisane wyzej. Jednak Czesi to nie sa az tacy amatorzy zeby w secie nie ugrac 15 pkt. Gram na nich co kolejke i daja ladnie zarobic. Z dobrej strony pokazali sie we Wloszech z Lube i Modena to dla czego nie mieliby powalczyc u siebie z Zaksa. Jak dla mnie ten kurs to promocja.
Modena - Lube set z najmniejsza suma pkt o40,5 @1,96
Tez uwazam ze Modena bedzie mocno zdeterminowana aby ten mecz wygrac. Odpadli z Perugia w 1/2 pucharu Wloch. Lube w dwa dni 10 setow. Do tego mecz ktory o niczym dla nich nie decyduje bo maja jeszcze Zakse u siebie. Nie sadze aby w tym meczu byl tb a w normalnych setach obie ekipy powinny zdobyc po te 16 pkt.
Zastanawiam sie jeszcze nad Maaseik. Walcza o awans i aby sie przyblizyc musza wygrac za 3 pkt. I na pewno ich na to stac. Wedlug mnie sa lepsi od niemcow. Dochodzi tez atut wlasnej hali.
Maaseik @1,55
-1,5 seta @2,08
Set z najmniejsza suma pkt o39,5 @1,77
Mieli belgownie 2:0 i meczowe w trzecim secie :facepalm::headbang:????