tyksiol
Użytkownik
Z jakimi ?Tak, za 500 razem z dwoma innymi zdarzeniami.
Z jakimi ?Tak, za 500 razem z dwoma innymi zdarzeniami.
Chcieć to na pewno chce ale czy dadzą radę to już niewiadomo.A ja myślę że Dynamo chce 2 miejsce i bierze to dziś za 3pkt -1.5 seta @1.83 bet365
Miało być z trzema ???? Mógłbym wysłać screena ale nie mam możliwości obecnie.Z jakimi ?
Czy Kemerovo grają pełnym składem?Miało być z trzema ???? Mógłbym wysłać screena ale nie mam możliwości obecnie.
Kemerovo -1.5 seta
Barcelona (awans)
Prostejov
i debel w tenisa Karlovskiy/Khabibulin
Ew. Wygrana : 1394 z groszami
Tak grają pełnym składem .Czy Kemerovo grają pełnym składem?
Wygrać nie wygrali ale typ wszedł.Dynamo M.-Tours
Typ-handi 8,5pkt na 2
Kurs-1.85 +
Dzisiaj 1 mecz w lidze Mistrzów,więc można się więcej skupić na tym spotkaniu.
Uważam że buki nie doceniają drużyny francuskiej,obie drużyna mają po 1 porażce i po 1 zwycięstwie,Tours przegrał u siebie z Perugią 1-3 i wygrał na wyjężdzie z najsłabszą drużyną w grupie czyli Arkassporem.
Myślę że mecz będzie zacięty i nie skonczy się w 3 setach,mało tego nie zdziwię się jak goście to wygrają,ale dla bezpieczenstwa daję im 8 pkt zapasu.
Analiza słaba,ale ważne żeby typ okazał się mocny.
Pięknie, wszystko na plusikuuu +Miało być z trzema ???? Mógłbym wysłać screena ale nie mam możliwości obecnie.
Kemerovo -1.5 seta
Barcelona (awans)
Prostejov
i debel w tenisa Karlovskiy/Khabibulin
Ew. Wygrana : 1394 z groszami
Lvbet szybko naprawił swój błąd xd Już tego zakładu nie maW lvbet wypatrzylem taki bet
Lube- Karlovarsko set z najmniejsza suma pkt o36,5 @1,8
I gram to mocniej
Wiadomo Lube kilka klas lepsza ekipa od czechow ale ta linia oznacza ze set musi sie skonczyc min. do 12. Jak dla mnie o kilka oczek za nisko. Czesi w Modenie pokazali sie z dobrej strony i dzis licze na to samo. Oczywiscie nawet na najwyzszym poziomie zdarzaja sie sety wygrane bardzo wysoko chocby wczoraj w Turcji ale uwazam ze ekipa gosci dzis sie postawi i po te 12 pkt na seta ugra. Bo o wygraniu chocby partii to nie ma co liczyc.
E. Tyle co podalem i juz linia 37,5 po @1,96. Ale mysle ze tez powinni ogarnac.
W lvbet wypatrzylem taki bet
Lube- Karlovarsko set z najmniejsza suma pkt o36,5 @1,8
I gram to mocniej
Wiadomo Lube kilka klas lepsza ekipa od czechow ale ta linia oznacza ze set musi sie skonczyc min. do 12. Jak dla mnie o kilka oczek za nisko. Czesi w Modenie pokazali sie z dobrej strony i dzis licze na to samo. Oczywiscie nawet na najwyzszym poziomie zdarzaja sie sety wygrane bardzo wysoko chocby wczoraj w Turcji ale uwazam ze ekipa gosci dzis sie postawi i po te 12 pkt na seta ugra. Bo o wygraniu chocby partii to nie ma co liczyc.
E. Tyle co podalem i juz linia 37,5 po @1,96. Ale mysle ze tez powinni ogarnac.
Lube wygralo do 16, 18 i 14
a jak grasz w LV bet to o co chodzi np w tym:Lvbet szybko naprawił swój błąd xd Już tego zakładu nie ma
Zeby w ktorym secie byl o48,5 to set musi sie konczyc na przewagi a nie jest to takie oczywiste i nie zapominaj o 5 secie ktory jest grany do 15 pkt gdzie przewaznie suma w tb kreci sie miedzy 25-30 pkt.a jak grasz w LV bet to o co chodzi np w tym:
daje przykład jakiegos tam meczu:
Suma w secie z najwyższą liczbą punktów tu jest np na powyzej 48,5 pkt kurs 1.85 a ponizej 48,5 1.34
gdzie dla mnie pewnie ze bedzie powyzej 49 pkt w jakims secie
ale jeszcze w tym meczu takie cos jest:
Suma w secie z najmniejszą liczba punktów (włącznie z 5. setem) i tu juz powyzej 40,5 kurs 1.75 i pozniej 40,5 1.95
a to nie jest to samo co wyzej... bo chodzi o seta 1 .. i to jest to samo over 48,5 i over 40,5 . to lepiej mi dać over 40,5 a kurs troszeczke nizszy niz przy over 48,5
no to wolę dać over 40,5 w danym secie niz 48,5 , dla mnie oczywiste ze jakis set skonczy sie wyzej jak 15 pkt..Zeby w ktorym secie byl o48,5 to set musi sie konczyc na przewagi a nie jest to takie oczywiste i nie zapominaj o 5 secie ktory jest grany do 15 pkt gdzie przewaznie suma w tb kreci sie miedzy 25-30 pkt.
To samo z najnizsza suma seta w meczu. Teoretycznie wystarczy zeby sety konczyly sie do 16 i jest git bo czasami linie sa nizej i wystarcza sety konczone do 14 czy 15.
Ale znow moze byc tb i te 41 pkt w secie nie bedzie pokryte.