To ile miał zdobyć punktów przez półtora seta jak 8 to mało? xd jak będzie zdobywał 8 pkt w półtora seta to noliko nawet nie piardnie. Ale no tak ostatni mecz grał we wrześniu, chociaż grał z dynamem już w lidze mistrzów, ciekawa sprawa xdmowisz o tym w meczu w ktorym rozegrał całego tie breaka i wczesniej pare razy pojawil sie na parkiecie ? nowa nomenklatura - 8 pkt prze caly mecz - wygrał go w pojedynke ???? ???? ???? ???? ????
https://snag.gy/BIYDaH.jpg
zaawansowany z ciebie błazen, zaprawiony w bojach ????
http://www.laola1.tv/en-int/video/2018-03-14-noliko-maaseik-lokomotiv-novosibirsk-lenPo tym co stało się w Belgii, Rosjanie na pewno nie podejdą tak lekko do rewanżu. Wyjdą całą paką, mocno naładowani. Złoty tie break jest bardzo prawdopodobny.
Ma ktoś może link do meczu Noliko vs Lokomotiv ? Albo chociaż końcówka 3 seta
Skra szanse na wyjeździe z Maceratą? XDCzy ja wiem. Kursy na JW czy Skrę bardzo wysokie,a mają jak najbardziej szansę.
Casus Maceraty z zeszłego roku, pewnie przycisną pierwsze dwa sety, aby potem trochę z tonu spuścić (wiem, że sytuacja trochę inna, bo teraz muszą wygrać).Skra szanse na wyjeździe z Maceratą? XD
Co do JW sie zgodze, handi plus 15.5 jakieś wydaje sie być dobrą opcją
Chaumont z Boyerem już gra czy nie? patrzyłeś w ogóle na to? jak bez to Trento ich spokojnie powiezie 3:0 u siebie. Novosibirsk kurs zaniżony do oporu, ale Noliko nie ma szans na wyjeździe z tak mocną drużyną, grającą już o ostatnią szanse w tym sezonieFortuna właśnie wystawia kursy na LM, część już jest. Kurcze, +2,5 seta po 1,90 na Chaumont z Trentino, które zawsze traci minimum jednego seta wygląda bardzo ciekawie. Oprócz tego wystawienie kursu 1,05 na Lokomotiv moim zdaniem to gruba przesada, nie grali nic w meczu z Dynamo, który był ich meczem sezonu, teraz kolejny mecz sezonu przed nimi, ale czy wygrają aż 3:0? Szczerze wątpię, dlatego pobieram również +2,5 seta Noliko @1,97.
Casus Maceraty z zeszłego roku, pewnie przycisną pierwsze dwa sety, aby potem trochę z tonu spuścić (wiem, że sytuacja trochę inna, bo teraz muszą wygrać).
Trochę chyba za pewny jesteś. Trentino już miało ich powieźć na wyjeździe, a przegrali 3:2. Boyer jest awizowany, z tego co widziałem na FB Chaumont, dlaczego mieli by chociaż seta nie ugrać? Nie róbmy z Trentino Bogów. Również zgadzam się z tym, co koledzy wcześniej powiedzieli, handi punktowe +15,5 na JSW wygląda ciekawie. A co do Noliko, potrafili wygrać z Zaksą, urywać sety Trentino wcześniej wymienionemu, dlatego uważam, że +2,5 seta na Belgów to ciekawa propozycja.Chaumont z Boyerem już gra czy nie? patrzyłeś w ogóle na to? jak bez to Trento ich spokojnie powiezie 3:0 u siebie. Novosibirsk kurs zaniżony do oporu, ale Noliko nie ma szans na wyjeździe z tak mocną drużyną, grającą już o ostatnią szanse w tym sezonie
Civitanova nie będzie spuszczała z żadnego tonu bo muszą wygrać za 3 pkt, żeby awansować, wiec handi punktowe -12.5 po duuużym kursie w fortunie to mega perła sie wydaje. Walną ich spokojnie w którymś z setów do 15, skoro robili to na wyjeździe to u siebie pewnie dwukrotnie conajmniej
co Ty wyjazdy gościu porównujesz do meczów u siebie to nie mamy o czym rozmawiać xd kto jest pewny? masz kurs 1.90 czyli 50% na wejście typu a nawet mniej przez marże i tyle jest. 50% i nie wiecej, czyli bez valueTrochę chyba za pewny jesteś. Trentino już miało ich powieźć na wyjeździe, a przegrali 3:2. Boyer jest awizowany, z tego co widziałem na FB Chaumont, dlaczego mieli by chociaż seta nie ugrać? Nie róbmy z Trentino Bogów. Również zgadzam się z tym, co koledzy wcześniej powiedzieli, handi punktowe +15,5 na JSW wygląda ciekawie. A co do Noliko, potrafili wygrać z Zaksą, urywać sety Trentino wcześniej wymienionemu, dlatego uważam, że +2,5 seta na Belgów to ciekawa propozycja.
Głupoty. Civitanova musi wygrać za 3pkt? A jak wygrają 3-2 za 2pkt to nie awansują? Oczywiście że awansują W dodatku nawet porażka 2-3 daje im złotego seta w którym mogą też wygrac i awansowaćChaumont z Boyerem już gra czy nie? patrzyłeś w ogóle na to? jak bez to Trento ich spokojnie powiezie 3:0 u siebie. Novosibirsk kurs zaniżony do oporu, ale Noliko nie ma szans na wyjeździe z tak mocną drużyną, grającą już o ostatnią szanse w tym sezonie
Civitanova nie będzie spuszczała z żadnego tonu bo muszą wygrać za 3 pkt, żeby awansować, wiec handi punktowe -12.5 po duuużym kursie w fortunie to mega perła sie wydaje. Walną ich spokojnie w którymś z setów do 15, skoro robili to na wyjeździe to u siebie pewnie dwukrotnie conajmniej
dzienki bo 3-0 loko mi sie bardo podobalo, teraz wiem ze to lokataFortuna właśnie wystawia kursy na LM, część już jest. Kurcze, +2,5 seta po 1,90 na Chaumont z Trentino, które zawsze traci minimum jednego seta wygląda bardzo ciekawie. Oprócz tego wystawienie kursu 1,05 na Lokomotiv moim zdaniem to gruba przesada, nie grali nic w meczu z Dynamo, który był ich meczem sezonu, teraz kolejny mecz sezonu przed nimi, ale czy wygrają aż 3:0? Szczerze wątpię, dlatego pobieram również +2,5 seta Noliko @1,97.
Casus Maceraty z zeszłego roku, pewnie przycisną pierwsze dwa sety, aby potem trochę z tonu spuścić (wiem, że sytuacja trochę inna, bo teraz muszą wygrać).
A w awizowanych składach go nie ma, więc raczej nie zagraCiekawa informacja od L'equipe, czyli francuskiej gazety, która w zapowiedzi meczowej już podała info, że Boyer zagra na sto procent. Moje szanse dla Chaumont w takim razie rosną
Zagdza się już go nie ma. Jeszcze wczoraj bym podany na stronie cev.A w awizowanych składach go nie ma, więc raczej nie zagra