Ruscy na wyjeździe zawsze grają piach, i nie widzę tej potężnej siły... Bez Grozera który robił im po 20 pkt na mecz to już nie to samo. Nilsson stary dziad który już nie gra tego co kiedyś... Noliko bierze mecz i tyle.Widze ze wszyscy wypisujecie braki w Nowosybirsku, ale nie patrzycie, że tam dalej bedzie potezna sila razenia, do Belgii pojechał Nilsson sciagniety w miejsce Grozera, a przyjęcie zostaje podstawowe czyli Savin i Rodichev. Srodkowi jak to w Rosji bywa dalej beda ponad 2m, brak Eksiego moze byc najbardziej odczuwalny, ale ten mlody rozgrywajacy rosyjski w meczu z Dynamem Moskwa w lidze mistrzow wygladal bardzo solidnie.
Belgowie opieraja swoja gre na technice i dzisiaj w zderzeniu z fizycznoscia Nowosybirska moga miec duze problemy, a kurs na Belgów robi sie juz calkowicie nieadekwatny do ryzyka, zostaje zbity przez ludzi którzy zobacza, ze sa braki w drużynie rosyjskiej, kurs spada, to znaczy ze Maseik musi wygrac, moim zdaniem tak sie nie stanie.
Zobaczymy wieczorem kto bedzie mial racje, pozdrawiam.Ruscy na wyjeździe zawsze grają piach, i nie widzę tej potężnej siły... Bez Grozera który robił im po 20 pkt na mecz to już nie to samo. Nilsson stary dziad który już nie gra tego co kiedyś... Noliko bierze mecz i tyle.
w zeszłym sezonie Lukaljenko wygryzł z szostki Shojiego, w tym sezonie tez sypal w wiekszosci meczy, bardziej bym sie obawial o wakacyjna forme Nillsona, ktory ostatnie pare meisiecy nie mial kontaktu z powazna siatkowka ????brak Eksiego moze byc najbardziej odczuwalny, ale ten mlody rozgrywajacy rosyjski w meczu z Dynamem Moskwa w lidze mistrzow wygladal bardzo solidnie.
.
Ale jednak jest to bardzo doświadczony zawodnik i powinien pewien poziom prezentować. Osobiście pograłem awans Nowosybirska, bo nawet jakby dzisiaj przegrali mecz, to u siebie powinni spokojnie wygrać za 3pkt.w zeszłym sezonie Lukaljenko wygryzł z szostki Shojiego, w tym sezonie tez sypal w wiekszosci meczy, bardziej bym sie obawial o wakacyjna forme Nillsona, ktory ostatnie pare meisiecy nie mial kontaktu z powazna siatkowka ????
Nillson prezentowal taki poziom ze po 5 kolejkach rozegranych w Petersburgu został bez pracy ????Ale jednak jest to bardzo doświadczony zawodnik i powinien pewien poziom prezentować. Osobiście pograłem awans Nowosybirska, bo nawet jakby dzisiaj przegrali mecz, to u siebie powinni spokojnie wygrać za 3pkt.
co ty kolego za śmieszne rzeczy opowiadasz. Nilsson w zasadzie w pojedynke wygrał ostatni mecz fazy grupowej z Dynamem, już w Novosibirsku grał xd w ty piszesz że ostatni mecz grał 30 wrześniaNillson prezentowal taki poziom ze po 5 kolejkach rozegranych w Petersburgu został bez pracy ????
ostatni mecz grał 30 września ???? prawie pół roku
mowisz o tym w meczu w ktorym rozegrał całego tie breaka i wczesniej pare razy pojawil sie na parkiecie ? nowa nomenklatura - 8 pkt prze caly mecz - wygrał go w pojedynke ???? ???? ???? ???? ????co ty kolego za śmieszne rzeczy opowiadasz. Nilsson w zasadzie w pojedynke wygrał ostatni mecz fazy grupowej z Dynamem, już w Novosibirsku grał xd w ty piszesz że ostatni mecz grał 30 września
zawsze sie błazniłes na tym forum, ale to już chyba przesada. zresztą ty nawet dobrze nazwiska tego zawodnika nie potrafisz napisać
Olali mecz ze Skrą? Widziałeś co wtedy zagrała Skra? Kosmos. Najlepszy swój mecz w sezonie, w 3 sety zrobili koło 10 asów, z takim serwisem każdy miałby problem, nawet Lube, czy Zenit. Do tego Nowosybirsk miał ten zapas, że wcześniej zrobili tyle pkt, że mieli praktycznie zapewnione pierwsze miejsce w grupie. Nowosybirsk nie oleje meczu w fazie pucharowej ligi mistrzów, nie pojechało paru podstawowych graczy, ale to dalej jest ekipa, która personalnie wygląda lepiej od Belgów, bo wymień choć jedno nazwisko, które robi różnice w drużynie Noliko? Belgów można byłoby grać po kursie >2.50, a nie teraz po śmiesznym 1.50-1.60. Proponuje zobaczyć, jak rozkładały się kursy w poprzednich meczach zarówno drużyny Maaseik, jak i Nowosybirska, by zobaczyć jak absurdalnie są wystawione kursy na ten mecz w chwili obecnej.W każdym bądź razie.. dzisiaj wierze w Belgów, myślę że to bardzo przyzwoity zespół, co udowodnili już nie raz - potrafią się zmotywować na mocniejszy team, a biorąc pod uwagę nastroje u Ruskich i to jakie mają wyjazdy - przykład ze Skrą, gdzie całkowicie olali mecz grając optymalnym składem, uważam że tylko wałek może przekreślić ten bet.. Myślę że dziś 3:0 / 3:1 a u siebie Ruscy będą odrabiać. Powodzenia !
Lukjanenko grał więcej od Turka, więc żadne osłabienie.brak Eksiego moze byc najbardziej odczuwalny
Grozer jest raptem dwa lata młodszy od Nilssona i psuł atmosferę w szatni.Bez Grozera który robił im po 20 pkt na mecz to już nie to samo. Nilsson stary dziad który już nie gra tego co kiedyś
A nie do końca, bo odbijał sobie piłkę w Stanach, w jednej drużynie z Lloyem Ballem. ????ostatni mecz grał 30 września ???? prawie pół roku
Właśnie oglądałem, takie miałem wrażenie, że troszke na sztywno to wyglądało z ich strony, ale bez spinki J. Ja nie twierdze że na bank Belgowie wygrają, pograłem ich po 1.88 rano w fortunie w triblu z Zaksą i Trento.Olali mecz ze Skrą? Widziałeś co wtedy zagrała Skra? Kosmos. Najlepszy swój mecz w sezonie, w 3 sety zrobili koło 10 asów, z takim serwisem każdy miałby problem, nawet Lube, czy Zenit. Do tego Nowosybirsk miał ten zapas, że wcześniej zrobili tyle pkt, że mieli praktycznie zapewnione pierwsze miejsce w grupie. Nowosybirsk nie oleje meczu w fazie pucharowej ligi mistrzów, nie pojechało paru podstawowych graczy, ale to dalej jest ekipa, która personalnie wygląda lepiej od Belgów, bo wymień choć jedno nazwisko, które robi różnice w drużynie Noliko? Belgów można byłoby grać po kursie >2.50, a nie teraz po śmiesznym 1.50-1.60. Proponuje zobaczyć, jak rozkładały się kursy w poprzednich meczach zarówno drużyny Maaseik, jak i Nowosybirska, by zobaczyć jak absurdalnie są wystawione kursy na ten mecz w chwili obecnej.
Grozer rzeczywiście po 30 jak Nilsson. Ale Grozer to zupełnie inna liga..Lukjanenko grał więcej od Turka, więc żadne osłabienie.
Z tym, że zgadzam się z clou Twojej wypowiedzi i Nowosybirsk nie jest tam nawet w obecnym zestawieniu zupełnie bez szans.
Grozer jest raptem dwa lata młodszy od Nilssona i psuł atmosferę w szatni.
A nie do końca, bo odbijał sobie piłkę w Stanach, w jednej drużynie z Lloyem Ballem. ????