aktualnie ma 33 lata i wg mnie dalej potrafi bardzo wiele tyle ze gra w druzynie ktora została zbudowana w taki sposob ze szans na suckes to tam nie ma, a posiłkowanie sie zawodnikami zagranicznymi nie przynosi efektu. zeby turecka druzyna mogla cos osiagnac to musza tam byc gracze tureccy ktorzy potrafia grac na solidnym poziomie. takich graczy nie ma i tworzenie na siłę taich druzyn ja Fenerbache jest pozbawione jakiegokolwiek sensu. A ze kase maja to Ivan tam siedzi, a ze mu sie momentami grac nie chce, podobnie jak i Marshallowi to inna sprawa..Niestety według mnie popełnił błąd. Zamiast skończyć karierę w sławie woli ją zakończyć jako średniak.
Stanley ma aktualnie 35 lat i znalazł zatrudnienie w Lokomotiwie, na IO grał niezłe mecze, aczkolwiek wiek było widac przy dluzszych meczach, kiedy zmeczenie dawalo o sobie szybciej znac niz u mlodszych zawodnikow. Iwan jest 2 lata młodszy i na wysokim poziomie jeszcze może grać. Ale skoro nie musi a płacą Kebaby i tak ogromne kwoty no to..
A co do dwumeczu Loko-Fene to Fene oba mecze przerało z kretesem 0-3.. a czy swietnie tam grał Iwan ? nie wiem nie pamietam.