>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Endesa(Hiszpania) 2015/2016

Status
Zamknięty.
L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Barcelona - Real
typ: over 167.5
Podbijam overka. Linia jak na te zespoly dosc niska. W porównaniu do 1 meczu wzrosła tylko o 3 pkt. Po dotarciu do finału, było widac ze oba zespoły sa w swietnej formie strzeleckiej i potwierdził to pierwszy mecz 100: 99. Dzis tez powinni swoje rzucic i tą dosc niską linie pokryc ????

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
Finał, mecz nr 1
Barcelona-Real

⛔:;/:Real @2,55 (czy to nie przesada z tym kursem?)
✅Real +7,5 @1,50
✅over 164,5 @1,90 (w ostatnich 6 meczach tylko 1 raz taka granica nie pękła)
Ach te końcówki w lidze hiszpańskiej w tym sezonie.
Zaczął Vives, później Burusis dokonał czegoś niemożliwego, a w 1. meczu finałowym okazało się, że w 3 sekundy można zagrać akcję na kilka podań ????

Dzisiaj Real to bierze:

Real @2,55✅
Real +7 @1,50✅
over 168,5 @1,90⛔

Otrzymane punkty reputacji: +6
tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
1 mecz 199 ptk
Masówka na over ptk
i kicha strzelecka
Miałem tez pograny over 162 czyli najnizsza linia
Widzieliscie końcówkę? Air-bole i nie trafione rzuty spod kosza? Stanęło na 160, jaja sobie robią

tsigalko 356

tsigalko

Użytkownik
o 15:00 na Sportklubie powtórka 2. meczu finałowego.
Można zobaczyć korupcję w czystej postaci. Ostatnie 2-3 minuty meczu.
Przypomnę, że buki wystawiły linię 168,5 ptk a minimalną 162,0 za @1,40
Gdy brakowało ok. 5 ptk do minimalnej linii nagle air-balle, nietrafione rzuty spod kosza a Abrines na 1:40 przed końcem nie trafił będąc sam na sam z koszem (!)
Z ciekawości zobaczcie.
Moderatora tego tematu proszę o nie usuwanie tego posta przynajmniej do momentu jak sam nie zobaczy o czym tutaj piszę.
Może to tylko teoria spiskowa ale sami zobaczcie. Pozdro dla kumatych!

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Najniższa linia była w Unibecie 159,5. Ale zgodzę się, że końcówka to kryminał. Niestety tzw. &quot;garbage time&quot; to zazwyczaj festiwal nieudolności i jeszcze na wzór NBA nie zagrali ostatniej akcji. Druga sprawa, że to Europa i poziom tu jest śmiesznie niski, tym bardziej jak wchodzą rezerwowi, więc nie szukałbym tu teorii spiskowych.

B 243

bede1991

Użytkownik
Real Madryt - Barcelona
Typ: over 167,5
Kurs: 1,71
Bukmacher: Bet365
Trzecie spotkanie i przenosimy się do Palacio de los Deportes. Jak nic dla mnie dzisiaj over. W pierwszym meczu drużyny zagrały ultra ofensywnie i nie było czego zbierać. W drugim spotkaniu było trochę gorzej tj. wiadomo nie tylko w odniesieniu do wyniku pierwszego meczu bo ten był kosmiczny, ale do pokrycia regularnej linii na over. Wg wynikło to z faktu, że jednak ucieczka w rywalizacji na 2:0 to jednak spora zaliczka i to jednak wpływa na taki obrót sprawy. Mimo wszystko do pokrycia linii nie brakło wiele, pod koniec &quot;popis strzelecki&quot; i się nie udało. Dzisiaj moim zdaniem Real zagra to co lubi najbardziej, a Barcelona popróbuje chwile szukać swojej defensywnej gry, jednak podda się warunkom narzuconym przez Real i zobaczymy ofensywne spotkanie.
2:1 czy 1:2 - obie drużyny są w stanie doprowadzić do remisu.Zaznaczyć trzeba, że Real nie zagrał w cale kosmicznych zawodów-Barcelona dała punktować się jak dziecko i jak dla mnie ugrają któreś z dwóch najbliższych spotkań. Kurs na Real za niski wg mnie, powinien oscylować w granicach 1,5. W moim typie obniżyłem lekko linie, wole stawiać typy dzieląc sobie statystycznie średnią ilość punktów na kwartę - w tym wypadku 42 - taki odchył ???? )) Powodzenia!
Niestety bukmacherzy śmieją się z takich jak ja, drugi mecz z rzędu takie jaja, no nic porażka max ---

Otrzymane punkty reputacji: +5
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Koszykówka - Superpuchar Hiszpanii - Półfinał
Godzina: 19:00
Spotkanie: Laboral Kutxa - Gran Canaria
Typ: 2
Kurs: 1,82
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Tydzień przed rozpoczęciem ligi ACB Hiszpania cztery najlepsze drużyny poprzedniego sezonu spotkają się w walce o superpuchar Hiszpanii.
W pierwszym półfinałowym pojedynku spotkają się Laboral Kutxa z Gran Canaria i to jest tylko przedsmak co nas czeka wieczorem o 21:00 gdzie spotkają się wieczni rywale Real Madryt z Barceloną ale wytypować ten mecz kto wygra jest dużo trudniej niż ten pierwszy półfinał, przynajmniej dla mnie.
W tym meczu parę dni temu faworytem bukmacherów byli gospodarze tego turnieju czyli Laboral Kutxa z czym się nie zgadzałem a teraz już kursy pospadały z 2,55 na 1,82 i teraz wydają mi się kursy zgodne czyli praktycznie 50/50. Moim faworytem w tym meczu jest drużyna &quot;gości&quot; czyli Gran Canaria i właśnie taki typ polecam.
Laboral Kutxa rozegrali 3 spotkania towarzyskie: pierwszy z nich przegrali nieznacznie lecz przegrali 70:73 z Murcia następnie ograli również nieznacznie 76:72 Tenerife by w trzecim pojedynku ulec 68:73 beniaminkowi. Laboral w tych meczach pokazał się ze słabej strony, rozegrali 3 pojedynki ze średniakami ligi (w tym jeden z beniaminkiem) i wypadli naprawdę blado na tle słabego rywala.
Gran Canaria rozegrała 4 spotkania towarzyskie i Oni wręcz odwrotnie wygrali wszystkie 4 spotkania pokazując się z bardzo dobrej strony. W pierwszym meczu ograli Tenerife 77:63 (gdy Laboral ograła ich tylko 4 punktami), w następnym meczu rozbili Unicaja 93:69, kolejnym przeciwnikiem był zespół Fuenlabrada które także rozbili 92:80 a w czwartym meczu rozbili zespół z Bilbao 105:81.
Po 1 mieli dużo trudniejszych przeciwników których pokonali dużo łatwiej, są w bardzo dobrej formie na początku sezonu i myślę, że mogą powalczyć tutaj o zwycięstwo całego superpucharu. Myślę, że spokojnie wejdą do finału, jedynie co przemawia za Laboral to ich własna hala ale i tą przeszkodę przejdą goście. Polecam grać zwycięstwo gości.
Powodzenia.

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Baskonia - Murcia
typ: Baskonia -4.5 HT⛔ przespali 1 połowe
bet@ 1.83

Ekipe baskoni mało kto zna. Ale jak dodam ze nowa Baskonia to stara laborla, to juz tej ekipy nie trzeba nikomu przedstawiac. W tamtym sezonie słyneli z wyjatkwej skutecznosci u siebie. W tym roku graja tez w Eurolidze, teraz nie ma jeszcze Euroligi i pkt trzeba zdobywac ???? Murcia to taki ligowy sedniak i ciezko bedzie zatrzymac im baskonie u siebie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom