Sport Club de Recife - Ipatinga FC
Mój typ:1
Kurs:1,40
Bukmacher:
BAH
Analiza:
Mecz będzie rozgrywany w ramach 16 kolejki 1 ligi brazylijksiej. Moimi faworytami dzisiejszego spotkania jest gospodarz tego pojedynku, czyli Sport Club de Recife. Kurs na gospodarzy jest niski, ale mysle ze powinien siąść.
Club de Recife w tabeli ligowej
SERIE A, zajmuje 9 miejsce z 21 punaktami na 15 meczy. Klub ten stać na wiele więcej więc myślę że dzisiaj wygra swoj mecz, nastepnie zaczną regularnie wygraywać swoje mecze by piąć sie na szczyt ligowej tabeli. W meczach przed własną publicznoscią "mój faworyt" gra dosc przeciętnie, na 7 meczy 14 punktów. Przegrali tylko jedna spotkanie i to do tego z vice liderem tabeli, FLAMENGO. Forma meczów u siebie Sport Club de Recife: 4 zwycięstwa, 2 remisy, 1 porażka. Przejdzmy do gości.
Ipatinga to aktualnie ostatnia w tabeli drużyna tebeli ligowej. Straty do drużyn przed Ipatingą są niewielkie. Myślę jednak że jeszcze nie teraz, mysle że ten mecz odpuszczą i zaczną sie przygotowywac do nastepnej kolejki gdzie przed własną publicznoscią(graja bardzo dobrze), podejmą Palmeiras.
W tabeli na 15 meczy Ipatinga zdobyła 13 punktów. W meczach wyjazdowych goście dzisiajeszego spotkania nie wygrali jeszcze ani jednego meczu. Na 7 meczy wyjazdowych zdobyli zaledwie 2 punkty. Mecze wyjazdowe Ipatingi: 0 zwycięstw, 2 remisy, 5 porażek.
Statystyki mówią same za siebie, myślę że Sport Club de Refice odniesnie efektowne zwycięstwo.