>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Brazylijska 2007/2008

Status
Zamknięty.
M 0

mikecfc

Użytkownik
po pierwsze nie przegrali, a po drugie każda passa kiedyś się kończy..

aha i mam do Ciebie sprawe ???? sprawdzaj dokladnie na drugi raz wynik i pisz uważniej. Tutaj napisales 0:0 a potem powiedziales ze przegrali. W dziale Irland-First Division tak samo: było 1:0 dla Shelbourne a napisales 0:1... patrz co piszesz ???? pozdrawiam

majestic 0

majestic

Forum VIP
redrum taka rada odemnie dla ciebie i dla wszystkich innych, zwracajcie tez uwage na przedmeczowe wypowiedzi zawodnikow, trenerow. o tym meczu wypowiadali sie w ten sposob:

Ney Franco - trener Flamengos
&quot; They are two teams of tradition, but, with the return of Souza, we will have more force in the front and can make a good game. I believe we can leave with the victory in Morumbi &quot;

Muricy Ramalho - trener Sao Paulo
&quot; it will be a very difficult game against Flamengo because they are in a bad position and in need for points &quot;

Jak widac Flamengo wierzylo w sukces a Sao Paulo wiedzialo ze bedzie to trudny mecz bo rywal potrzebuje punktow. Takie przedmeczowe wypowiedzi sa bardzo wazne i jesli piszesz ze czytales strony klubowe to powinienes zwrocic na to uwage.

ps. wiem ze troche za puzno to pisze bo juz po meczu ale mam ostatnio malo czasu zeby analizowac mecze, mysle jednak ze post ten pomoze wam w przyszlosci w lepszej samodzielnej analizie.

poZdro

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Figueirense - Corinthians
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: Expekt
Analiza: Mój typ na ten mecz jest całkiem możliwy, bowiem afera jaka wybuchła pare tygodni temu wokół klubu Corinthians odbija się na formie piłkarzy. Nie wygrali oni od tego czasu żadnego spotkania. Na 6 ostatnich spotkań tylko 2 zremisowali, reszta same porażki bez jakiejkolwiek walki. Wszystko przez aresztowania w klubie (sąd nakazał aresztowanie głównego udziałowca spółki MSI - firma ma wieloletni kontrakt na zarządzanie klubem!). Najpierw rozjechał ich Internacional, który wygrał gładko 3:0. Potem średniak-Nautico, który wygrał na stadionie Corinthians aż 4:1! Figueirense w ostatnich meczach także nie błyszczał (lecz przegrywał z drużynami z wyższej półki!), dlatego sądzę że w tym meczu mają oni większe szanse na wygranie nad borykającym się z problemami klubem Corinthians (w 6 ostatnich meczach strzelili tylko 3 bramki, tracąc ich 11). Figueirense zajmuje obecnie 13 miejsce w lidze z 17 punktami. U siebie wygrali 3 spotkania, jedno zremisowali i dwa przegrali (w bramkach: 11-9). Mimo, że historia spotkań obu drużyn wskazuje na Corinthians uważam, że czasy się zmieniły i tym razem to gospodarze będą górą.

Wynik: 2:2 ⛔ nie wygrali kolejnego spotkania, lecz nie przegrali.

masa 0

masa

Użytkownik
Internacional - Paraná
Typ: powyżej 2.5 gola
Expekt

Wybrałem to zdarzenie z takim typem ponieważ wydawało mi się najpewniejsze. Obydwie drużyny spisują się dobrze ze względu na bilans bramkowy bo to mnie teraz najbardziej interesuje. Gospodarze z bilansem 11:7 u siebie zajmują aktualnie 12 miejsce w tabeli natomiast goście z podobnym bilansem 12:9 zajmują dużo wyższe bo 3 miejsce. Bilansy obu drużyn może nie zachwycają ale po ilości strzlonych i straconych bramek możemy się spodziewać ze uzbiera się te 3 bramki w meczu. Poza tym na 5 meczy które druzyny rozegrały między sobą w 4 padło powyżej 2.5 gola i dodam że w ostatnim z nich było 3:2. pozdro

⛔ wynik: 1:0 :zy3ou:

alex76 21

alex76

Użytkownik
Atletico Paranaense - Corinthias Sao Paulo x2 (1.70)

Bardzo ciekawie zapowiada sie pojedynek między Atletico Parana a Corinthias Sao Paulo. Gospodarze tego spotkania wystąpią jednak bez 5 zawodników. W meczu nie zagrają bowiem Evandro, Alex Mineiro, Alan Bahia, Claiton i Edno. Absencja tych zawodników jest bardzo dużym osłabieniem drużyny Atletico. Alex Mineiro to obecnie najlepszyc strzelec drużyny w 12 meczach, w których wystapił zdołał zdobyć 7 goli. Pozostali zawodnicy to głównie pomocnicy, kreatorzy gry co oznacza że Paranaense może mięc bardzo duże problemy z konstruowaniem dobrych akcji. Na dodatek humory w klubie nie są najlepsze albowiem Alan Bahia w zeszły weekend miały wypadek samochodowy i znajduje się w szpitalu. Goście w tym sezonie nie spisuja sie najlepiej i muszą walczyć o utrzymanie w lidze a każdy punkt dla ekipy z Sao Paulo jest niezwykle ważny tym bardziej że Atletico w tabeli sąsiaduje z Corinthians. Ze składu gości nie wystąpi jedynie Bruno Octavio natomiast wraca do niego Everton Santos, który zastąpi Wilsona w ataku. Corinthians ma bardzo duże problemy z własną defensywą przez co nie potrafią wygrywać spotkań mimo niezłej gry i zdecydowanej przewagi na boisku. Ostatnia wygrana drużyny gości miała miejsce 10 czerwca czas więc się przełamać tym bardziej że rywal ma 2 pkt. przewagi i w przypadku wygranej goście znajdą się wyżej od rywala w tabeli a do tego będą mieli w zapasie jeden mecz więcej do rozegrania. Atletico w lidze również nie zachwyca nawet atut własnego boiska mizernie wykorzystywany. Co ciekawe statystyki H2H w ostatnich meczach zdecydowanie dla drużyny Corinthiasu, która wygrała 4 ostatnie spotkania z Paranaense. Mecz niezwykle trudny oscylujący moim zdaniem w granicach remisu jednak zważywszy na duże absencje kadrowe gospodarzy no i wielką motywacje po stronie gości jestem skłonny postawić x2, które moim zdaniem wydaje się być dobrym rozwiązaniem a i kurs jest zachwycający.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
[center:f7f81a112c] Botafogo - América de Natal
typ: Botafogo/Botafogo ✅ (4-2)
kurs: 1.65
Sportingbet

typ: powyżej 2.5 goli ✅ (4-2)
kurs: 1.5
Sportingbet

typ: Handicap na gole Gospodarze(-1) ✅ (4-2)
Sportingbet
[/center:f7f81a112c]

Szczerze mówiąc, dość długo zastanawiałem się czy grać spotkanie lidera ligi brazylijskiej.
Nigdy się tymi rozgrywkami nie interesowałem więc moja nikła wiedza bukmacherska w połączeniu z jeszcze mniejszą wiedzą o tamtejszej lidze nie wróżą nic dobrego :p

Mecz ten, przeanalizowałem jednak dość dokładnie i sądzę, że nie pomylę się w Swojej ocenie.

Gospodarze - aktualny lider z dużymi aspiracjami. Jeśli wygrają ten mecz będą mieli 3 punktową przewagę nad drugim - Sao Paulo.
W dotychczasowych 14 meczach zgromadzili 28 punktów, strzelając 31 bramek a tracąc 19. Zanotowali 8 (z), 4 (r) i tylko 2(p)

Goście - beniaminek i outsider rozgrywek i już teraz zdecydowany kandydat do spadku.
Ich dorobek to 10 punktów przy 3 (z) 1(r) i aż 11 (p) . Bramki: 12:28

Już patrząc na ogólną tabelę można dość łatwo przewidzieć zwycięzce. Upewnić w tym przekonaniu mogą statystyki dotyczące meczów w Rio de Janeiro w wykonaniu Botafogo.
&quot;Totalna dominacja&quot; ;-) nad przeciwnikami.
6 meczów na Swoim terenie - 6 zdecydowanych zwycięstw. Co więcej, w każdym prowadzili już po pierwszej połowie! Tylko w jednym (i to pierwszym w sezonie) wygrali jedną bramką. Zdemolowali u Siebie zarówno Vasco jak i Gremio - chyba nikt ich tam nie pokona.
Warto również zaznaczyć, że 5 spotkaniach padło powyżej 2,5 goli.

América w meczach wyjazdowych prezentuje się lepiej niż u Siebie (2 zwycięstwa i remis) jednak traci też dużo bramek (w ostatnich 2 spotkaniach - 7).
Spodziewam się więc pogromu w wykonaniu Botafogo i rezultatu w okolicach 4-0.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
[center:4942e0cddc] Botafogo - América de Natal
typ: Botafogo/Botafogo
Sportingbet

typ: powyżej 2.5 goli
kurs: 1.5
Sportingbet

typ: Handicap na gole Gospodarze(-1)
Sportingbet
[/center:4942e0cddc]

Szczerze mówiąc, dość długo zastanawiałem się czy grać spotkanie lidera ligi brazylijskiej.
Nigdy się tymi rozgrywkami nie interesowałem więc moja nikła wiedza bukmacherska w połączeniu z jeszcze mniejszą wiedzą o tamtejszej lidze nie wróżą nic dobrego :p

Mecz ten, przeanalizowałem jednak dość dokładnie i sądzę, że nie pomylę się w Swojej ocenie.

Gospodarze - aktualny lider z dużymi aspiracjami. Jeśli wygrają ten mecz będą mieli 3 punktową przewagę nad drugim - Sao Paulo.
W dotychczasowych 14 meczach zgromadzili 28 punktów, strzelając 31 bramek a tracąc 19. Zanotowali 8 (z), 4 (r) i tylko 2(p)

Goście - beniaminek i outsider rozgrywek i już teraz zdecydowany kandydat do spadku.
Ich dorobek to 10 punktów przy 3 (z) 1(r) i aż 11 (p) . Bramki: 12:28

Już patrząc na ogólną tabelę można dość łatwo przewidzieć zwycięzce. Upewnić w tym przekonaniu mogą statystyki dotyczące meczów w Rio de Janeiro w wykonaniu Botafogo.
&quot;Totalna dominacja&quot; ;-) nad przeciwnikami.
6 meczów na Swoim terenie - 6 zdecydowanych zwycięstw. Co więcej, w każdym prowadzili już po pierwszej połowie! Tylko w jednym (i to pierwszym w sezonie) wygrali jedną bramką. Zdemolowali u Siebie zarówno Vasco jak i Gremio - chyba nikt ich tam nie pokona.
Warto również zaznaczyć, że 5 spotkaniach padło powyżej 2,5 goli.

América w meczach wyjazdowych prezentuje się lepiej niż u Siebie (2 zwycięstwa i remis) jednak traci też dużo bramek (w ostatnich 2 spotkaniach - 7).
Spodziewam się więc pogromu w wykonaniu Botafogo i rezultatu w okolicach 4-0.
mam nadzieje ze wejdzie bo oglnie zdecydowany faworyt , lecz niestety czest o zdazaja sie takie mecze ze lider remisuje badz pprzegrywa z druzyno broniaca sie przed spadkiem i tu moze byc tak . Jezeli Botafago ma wygrac to wygra zdecydowanie lub zremisuje/przegra mecz.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Goias Go - Parana Clube PR
Typ : x
Kurs : 3.20
BAH

Analiza : Dzis o godzinie 23 dojdzie do bardzo ciekawego pojedynku 7 druzyna brazylijskiej Campeonato Brasilero Serie A zmiezy sie u siebie ze sredniakiem ligi Parana ktora zajmuje 10 miejsce . MEcz bedzie ciekawy pod tym wzgledem ze Goias srednio radzi sobie u siebie na stadionie natomiast Parana rewelacyjnie na swoim boisku . Parana 7 meczow 3 zwyciesta 3 remisy 1 porazka natomiast Goias u siebie 7 meczy 4 zwyciestwa 2 remisy 1 porazka . Zapewne obie druzyny bedo walczyc do konca lecz nikomu nie uda sie wygrac i bedzie remis. Przepraszam za tak krotko analize lecz juz dochodzi 23 i mecz sie zaczyna .

masa 0

masa

Użytkownik
Spotkanie: Corinthians - Goiás
Typ: poniżej 2.5 gola
kurs: 1.90
Expekt

Spotkanie zajmującego bardzo niskie miejsce tabeli Corinthians bo aż 16 z ostatnio słabo się spisującym Goias. Mój typ popieram tym iż drużyna gospodarzy jest drużyną która strzela bardzo mało bramek u siebie i średnio traci. Bilans gości jest trochę lepszy ponieważ do tej pory w 8 meczach na wyjeździe strzelili 11 bramek i 13 stracili. Ale patrząc na formę gości na wyjeździe to jest ona coraz gorsza - przegrali oni ostatnie 3 mecze. Nic by nie było w tym dziwnego gdyż przed tymi przegranymi meczami mieli dobrą passę ponieważ zanotowali 3 zwycięstwa z rzędu. Widać po wynikach że ich forma spada najpierw przegrali 2:1 później 3:0 a ostatnio 4:1. Tracą coraz więcej bramek lecz nie sądzę żeby druzyna gospodarzy była w stanie im dużo strzelić.

✅ wynik: 1:0

K 1,2K

kukla

Forum VIP
[center:f51581db38] CRB - EC Vitória Salvador
typ: 1 ✅ (4-3)
kurs: 1.85
Sportingbet

[/center:f51581db38]

Wracamy do ligi brazylijskiej. Tym razem 2 klasa rozgrywkowa i pojedynek 11 w tabeli CRB oraz EC Vitória Salvador zajmującego 6 lokatę.

Kluby dzieli 5 pozycji ale są za razem tylko 3 punkty więc strata niewielka.
Spodziewam się zwycięstwa gospodarzy gdyż na własnym boisku prezentują się całkiem przyzwoicie.
Na 8 rozegranych u siebie spotkań legitymują się dorobkiem 5 (z) - 1 (r) - 2 (p) )
Strzelają jednak bardzo mało bramek, choć nie tracą ich również zbyt wiele (12 : 6 )

Na przeciwko nich staje zespół gości. Drużyna, która na wyjazdach prezentuj się fatalnie.
Przegrali 6 z 7 spotkań i tylko jedno zakończyło się ich zwycięstwem.
Chociaż na własnym podwórku są mocni. Strzelają najwięcej goli a tylko jeden zespół traci mniej.... to na wyjazdach są zupełnie innym zespołem. 5 strzelonych a 17 straconych goli tylko to potwierdza.

Spodziewany wynik: 1-0

masa 0

masa

Użytkownik
Spotkanie: Goiás - Atlético-MG
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.70
Expekt

Jest to spotkanie drużyn grających bardzo ofensywnie o czym świadczą strzelone gole w tym sezonie i między innymi stąd mój typ. Goias zajmujące obecnie 5 miejsce w tabeli strzeliła w ty sezonie jak dotąd 25 bramek (14 u siebie i 11 na wyjeździe) a straciła 22 (8 u siebie i 14 na wyjeździe). Natomiast drużyna Atletico strzeliła w obecnym sezonie o jedna bramkę więcej i o jedną bramkę więcej straciła. Drużyny te spotkały się jak do tej pory na stadionie gospodarzy 5 razy gdzie raz wygrali goście raz padł remis i 3 razy górą byli gospodarze. Mój typ popieram również typ iż w ostatnim meczu tych drużyn padł wynik 3:1. W lidze brazylijskiej pada dosyć dużo bramek dlatego postawiłem na ten typ bo myślę że drużyny z tak wysokich pozycji nie będą się oszczędzały. Przy takiej skuteczności strzeleckiej i traceniu bramek tych drużyn nie widzę tu innego rozwiązania jak OVER :jezora:

✅ wynik: 3:2

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Fluminense-Santos ----&gt; x2 1,44

Analiza; Dzisiejszy pojedynek tych drużyn to jeden z najciekawszych w kolejce. Drużyna Santosu lokuje się na 7 pozycji w tabeli z 27 oczkami na koncie natomiast Fluminense lokuje sie 14 pozycji z 23 oczkami. Wszyscy faworyzują drużynę gospodarzy która strzeliła 18 bramek i straciła 14. Moim zdaniem Santos nie da sobie urwać aż 3 pkt. 27 bramek strzelonych i 23 stracone to oznacza że drużyna obrała taktykę więcej strzelać niż stracić. Obrona ponoć gości jest bardzo nie szczelna co bardziej faworyzuję drużynę gości.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
[center:f26d51fcb4] América de Natal - Cruzeiro Esporte Clube
typ: Handicap na gole Goście(-1) ⛔ (1:2) szkoda straconej bramki ????
kurs: 2.90
Sportingbet

[/center:f26d51fcb4]

2 razy analizował ligę brazylijską i jak na razie przyniosło to bardzo dobre wyniki więc próbuję ponownie. Ostatnio staram się bacznie śledzić te rozgrywki... zobaczymy jaki to odniesie skutek.

Dziś o 23.10 naszego czasu na stadion ostatniej w brazylijskiej &quot;Campeonato&quot; - Américi de Natal przyjeżdża Cruzeiro zajmujące wysokie 4 miejsce.

Gospodarze:
Są zdecydowanie najgorszą drużyną w lidze. Z dorobkiem 10 punktów są nawet za Flamengo, które rozegrało 4 spotkania mniej. Wygrali zaledwie 3 razy, 1 udało im się zremisować a 14 meczów zakończyło się porażkami. Bilans bramkowy 15 : 40 pokazuje z jak wielką przewagą najczęściej przegrywają.

Jest to zespół, który w meczach na swoim podwórku prezentuje się jeszcze gorzej niż na wyjazdach. Jedno zwycięstwo 2:1 nad Atlético Paranaense a reszta to same, mniej lub bardziej dotkliwe porażki.

Goście:
Po 17 spotkaniach mają na koncie 29 punktów i cały czas mały dystans do 3 Vasco czy 2 Botafogo. Ich dorobek wygląda następująco 9 (z), 2 (r) i 6 (p). Bramki 38:32. Choć na wyjazdach wiedzie im się różnie - stąd dość wysoki kurs... to w tym wypadku powinni wygrać - i to zdecydowanie. Są bardzo bramkostrzelną drużyną (w dotychczasowych spotkaniach tylko 4 razy strzelili mniej niż 2 bramki a tylko 2 razy zanotowali under).

Stawianie na nich z handicapem jest na pewno ryzykiem, z resztą tak jak granie jakiegokolwiek meczu w Ameryce Południowej - jednak sądzę, że jako tak zdecydowani faworyci, nie powinni zawieść.

Przewidywany wynik: 1-3 lub 0-2

marti 2

marti

Użytkownik
Spotkanie: Grêmio - Vasco (powyżej/poniżej 2.5 bramki)
Typ: poniżej
Analiza: Nad ranem naszego czasu 3 drużyna Brazil 1. Division - Vasco da Gama - przyjeżdża na stadion Grmio, które zajmuje 7 pozycje. Oto kilka powodów dla których zaproponowałem typ poniżej 2.5 bramek. Obie drużyny tracą bardzo mało bramek w lidze Vasco średnio 1.04, a Gremio 1 bramke na mecz !! Świadczy to o bardzo dobrych liniach obronnych obu drużyn. W liniach ataku zdecydowanie lepiej wygladają gościo, którzy strzelają średnio 1.8 bramek na mecz, przy 1.04 gospodarz. Gremio w ostatnich 10 spotkaniach zanotowało tylko 3 overy przy 7 underach, natomiast Vasco 4 overy i 6 underów !!! W ostatnich 4 meczach między tymi drużynami wynik over-under jest remisowyy 2-2:

09.06.2007 D1 Brasileiro Serie A Vasco RJ Gremio RS 4-0
09.09.2006 D1 Brasileiro Serie A Vasco RJ Gremio RS 1-1
07.05.2006 D1 Brasileiro Serie A Gremio RS Vasco RJ 1-2
05.05.2004 D1 Brasileiro Serie A Vasco RJ Gremio RS 1-1

Myślę, że przy tak wyrównanych statystykach i przede wztstkim formach drużych, licznie zgromadzeni kibice na Stadionie Gremio, zobaczą małą ilość bramek.

wynik: 3-1 ⛔

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
[center:cd2259b744]
Vs
[/center:cd2259b744]

Spotkanie : Cruzeiro vs Gremio ⚽
Typ : Cruzeiro
Kurs : 1.70
Buk : Bwin
Analiza :
Przed nami 25 kolejka Campeonato Brasileiro. O godzinie 23:10 na stadion Mineirão wybiegną jedenastki Cruzeiro (wicelider) i Gremio (6 ekipa). Napewno jeden z ciekawszych spotkań kolejki. Gospodarze - póki co uzbierali 42 oczka przy 38 przyjezdnych, lecz Cruzeiro ma jedno spotkanie zaległe i przy dobrym wyniku spotkania Vasco da Gama vs Sao Paulo (4 miejsce podejmuje lidera, co ciekawe Vasco w tym sezonie nie przegrało meczu u siebie, bilans 9-2-0) moga zmniejszyć dystans do lidera z którym dzieli go 9 punktowa różnica. Cruzeiro w tym sezonie wygrał 8 spotkań na własnym obiekcie, 4 przegrywając, z czego pierwsze 3 mecze to porażki. Forma Gremio na wyjazdach nie powala, bilans 3-3-6, a co gorsze tylko 7 zdobytych bramek na 12 spotkań. W tym elemencie nie mają się co równać te dwie ekipy, ogółem Cruzeiro zdobyło 54 gole - 2 razy tyle co Gremio. Niestety w defensywie gospodarze dzisiejszego spotkania nie grają za dobrze - 38 straconych bramek, można to w jeden sposób skomentować - grają radosny futbol ;-) Stawiam na zwycięstwo gospodarzy, których forma rośnie z meczu na mecz. I choć historia nie gra, to przemawia zdecydowanie za Cruzeiro którzy sukcesywnie ogrywają Gremio w ostatnich latach. Wielce prawdopodobny jest również over, ale pozostanę przy jedynce.

2:0 ✅

komarr 4

komarr

Forum VIP
América Natal - Botafogo # typ 2 # kurs 1,70

Zawitaliśmy do Brazylii gdzie America Natal podejmować będzie druzyne Botafago. Dla jednych marzenia o utrzymaniu sie w lidze juz dawo sie skonczylo a drudzy walcza o jak najwyzsza lokate na koniec rozgrywek. W lidze brazylijskiej do konca ligi pozostalo 4 kolejki a ścisk ww srodku tabeli jest bardzo duzy. Miedzy trzecia a trzynasta druzyna w lidze dzieli zaledwie 10 punktow co jest oczywiscie do nadrobienia przy 4 kolejkach. America Natal to niewatpliwie najgorsza druzyna w lidze. W 34 kolejkach ich bilans meczowy to 4-4-26. Gospodarze nadzieje na utrzymanie w lidze stracili juz dobrych pare kolejek. Na meczach mozemy tylko zobaczyc najwytrwalszych kibicow bo kto by chcial ogladac jak jego druzyna nie moze zdobyc punktu. Goscie z drugiej strony walcza o jak najwyzsza pozycje. Do 3 miejsca brakuje im zaledwie 6 punktow wiec takie mecze jak ten poprostu trzeba wygrywac. W tym sezonie Botafago podejmowalo juz druzyne America Natal i w tamtym meczu padl wynik 4-2 na korzysc Botafogo. W zeszlym sezonie goscie zajeli na koniec ligi 12 miejsce, aktualnie zajmuja miejsce 8 i moga bardzo szybko &#39;podskoczyc&#39; w tabeli wiec mecze takie jak te to powinna byc tylko formalnosc. Dodam jeszcze tylko iz gospodarze zajmuja ostatnie miejsce juz 23 kolejki z rzedu i maja zapewniony spadek z ligi.

G 0

guy-fawkes

Użytkownik
Spotkanie: Palmeiras - Fluminense
Typ: Fluminense
Kurs: 3,75
Analiza:

W nocy polskiego czasu dokończenie 36 kolejki Brazylijskiej Ekstraklasy. Mecz pozornie równych drużyn Palmeiras - Fluminense. Piąta i szósta drużyna, staną na przeciw siebie w jakże odmiennych stanach. Goście na fali, z rosnącą formą. Gospodarze osłabieni brakiem kilku graczy, po przegranej ze słabymi Sport Recife i Juventude. Fluminense cechuję od początku sezonu twarda, dobra obrona, a gospodarze mają ostatnio problemy ze strzeleniem gola. Typ przemyślany, chociaż w takich meczach często padają remisy, ja patrząc na formę gram na gości.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom