No wielkie brawa dla Ciebie za trafienie tak dobrego kursu. Przyznam szczerze, że nie wierzyłem w 3:0 dla Australii po tym co zagrała wczoraj. No 2 sety na przewagi więc mogło być różnie ale liczy się wynik a ten jest 3:0 gładkie. GratyDyscyplina Siatkówka Liga Światowa
Godz: 05:40
Spotkanie Holandia - Australia
Typ: DW 0-3
Kurs 3.20
Buk Forbet
Holandia to najsłabsza ekipa odnośnie czterech drużyn, które grały o finał a teraz o trzecie miejsce. Australia po przegranej z Japonią będzie chcieła się zrehabilitować i gładko ograć najsłabszą drużynę tych finałów a kurs to dla mnie spore Value.
USA nie przyjeżdża do Serbii w swoim najmocniejszym składzie. Brak m.in. Andersona, Holta, Russella. Mimo wszystko jest to spore osłabienie bo na pozycji atakującego Andersona nie będzie łatwo zastąpić godnie
Mam więc pytanie do znawców tej dyscypliny. Na Finał Ligi Światowej federacje mogły dokonać korekt w składzie? Czy skład zostaje niezmieniony od początku do końca. Dla koneserów pytanie może wydawać się błahe ale proszę o odpowiedz. Pytam w kontekście jutrzejszego meczu Amerykanów z Francuzami.Oglądałem wczoraj całe spotkanie Amerykanów z Serbami i trzeba powiedzieć wprost, że w takim składzie personalnych Amerykanie nie osiągną zbyt wiele w tegorocznej lidze światowej. Z pierwszego składu są tylko Sander, Christenson i Smith, reszta to są trochę anonimowi gracze, którzy owszem mają potencjał, ale brakuje im doświadczenia na tak wysokim poziomie.
Fortuna +18.5 po 1.50 i większe value to jestBrazylia - Rosja (+16,5) 2 @1,7 totomix (jeśli zagramy wcześniej np. totolige za dyszkę, mamy kupon bez podatku)
Jak ktoś gra w Toto to mamy tutaj value, fortuna dla porównania ma handi +13,5 pkt po @1,54. Rosjanie w zasadzie bez szans na awans, chyba tylko 3-0 daje im możliwość wyprzedzenia Brazylii. Pewnie pojawi się ktoś z drugiej 'szóstki', niemniej dwa sety do 20, jeden do 19 i typ wygrany. 'Canarinhos' u siebie, jednak w meczu z Kanadą też mieli swoje przestoje, nie jest to jeszcze taki potentat jak przed laty za czasów Rezende. 'Sborna' to oczywiście mocna zagrywka i blok, który z Kanadą nie funkcjonował, aczkolwiek potencjał w tym elemencie jest spory.
większe value, a ogólnie value to chyba różnica? +18.5 po 1.50 jest większym value niż 1.70 na 16.5, jeden punkt na linii to powinna być różnica ok.1.15 w kursie a nie 1.10.Przecież Ci napisał, że jak zagrasz toto ligę to masz bez podatku umiesz czytać wszystko ze zrozumieniem ????
A po drugie śmiejesz się z Value +16,5 w Toto mixie a sam piszesz, że w Fortunie jest +18,5 po 1,50 i, że to jest większe value.... Zastanów się co piszesz.
Rosja to zbieranina słabiaków i żadnego value nie ma z ich strony, bo jeśli wygrają 1 seta to będzie cud.... Między taką Rosją a tak "słabą" Brazylia to przepaść... już Kanada pokazała ich miejsce w szeregu.