>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Światowa 2011

Status
Zamknięty.
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Jak dla mnie to mógłby się on powymądrzać nad wcześniejszymi jego analizami które był pięknymi niewypałami. Typ był bardzo dobry chociaż już wcześniej inni pisali że brazylia wygra, jednak poparty idiotycznymi argumentami.

Pozdrawiam

Chodzi oczywiscie o dawdidbarca
Jak dla mnie to mógłbyś przytoczyć dokładnie o jakie analizy ci chodzi . Chodzi ci o typy na Kube z Francją , Argentynę z Portugalią , Japonie z Niemcami , Rosję z Niemcami , Argentynę z Finlandią , może na Kubę z Koreą? wiadomo że nikt nie ma 100% skuteczności (oprócz oczywiście ciebie) i zdarzają się takie mecze jak USA z Brazylią . Nie chcę się tutaj napinać czy kłócić , ale jeśli piszesz że jakieś analizy były niewypałami to pochwal się swoimi ale za nim to zrobisz zobacz jeszcze czy na pewno analizy człowieka któremu coś zarzucasz aż tak często się nie sprawdzają ;)
Co do tych bzdurnych argumentów to dalej nie wiem o jakie dokładnie chodzi i chyba się nie dowiem :;/:

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Jak dla mnie to mógłbyś przytoczyć dokładnie o jakie analizy ci chodzi . Chodzi ci o typy na Kube z Francją , Argentynę z Portugalią , Japonie z Niemcami , Rosję z Niemcami , Argentynę z Finlandią , może na Kubę z Koreą? wiadomo że nikt nie ma 100% skuteczności (oprócz oczywiście ciebie) i zdarzają się takie mecze jak USA z Brazylią . Nie chcę się tutaj napinać czy kłócić , ale jeśli piszesz że jakieś analizy były niewypałami to pochwal się swoimi ale za nim to zrobisz zobacz jeszcze czy na pewno analizy człowieka któremu coś zarzucasz aż tak często się nie sprawdzają Co do tych bzdurnych argumentów to dalej nie wiem o jakie dokładnie chodzi i chyba się nie dowiem
Oczywistością jest że gdyby nie Twoja kontrowersyjna postać to nie napisałbym ani słowa, jednak skoro już tak &quot;obficie&quot; komentujesz swój trafiony typ, to może byś się teżą odniósł do swoich wcześniejszych 2 czy 3 typów.

Pozdrawiam

K 5

killkoss

Użytkownik
Tez uwazam ze robisz tu tylko niepotrzebne napiecie i podnosisz cisnienie.Pisz sobie analize kto będzie chcial przeczyta ale nikogo nie intersuje twoje podniecanie sie tym ze masz inne zdanie itp.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Panowie proszę o kulturalną i merytoryczną dyskusję. Nie chcę widzieć w tym Dziale chamstwa i napinek. Cieszę się, że Dział &quot;żyje&quot;. Wolałbym jednak, żeby dyskusja wyglądała inaczej.

Mam nadzieję, że to uszanujecie.

Pamiętajcie, że od wycieczek personalnych macie PW.

Pozdrawiam Redwitz

H 19

havierx

Użytkownik
Spokoj, bo wysle do piaskownicy.
Mecz Polski z Brazylia.. no coz, serce za Naszymi, rozsadek za goscmi z Ameryki Pld.. Osobiscie postawilem Brazylia -1.5 seta wiec na plus, ale ledwo co (mowie o przegranym 2 secie, ktory dawal nadzieje na lepszy wynik Polakow oraz o 4 secie z dosc szczesliwa koncowka dla Brazylijczykow). Jakie wnioski? Mozna by duzo napisac, ale glownie jeden - CO W KADRZE NA ATAKU ROBI BARTMAN?! - do tej pory nie potrafie tego zrozumiec :/ funkcja atakujacego na pewno nie jest przeplatanie lepszego meczu z gorszym tylko solidna gra w kazdej sytuacji. Ogolnie Brazylia grala na luzie, na 50% swoich mozliwosci a i tak to wystarczylo. Nie oszukujmy sie, to jest klasa wyzej i to zdecydowanie. Nasi momentami wygladali jak statysci. Gdyby to byl mecz o stawke to gladkie 0:3 i dziekuje.
Wydaje mi sie, ze w kolejnym meczu Polska moze osiagnac lepszy wynik, Brazylia juz pewna awansu, nasi juz troche ogarneli temat. Glownie jednak bedzie to niestety zalezec od podejcia Brazylii. Dla mnie kolejny mecze to NO BET

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jak dla mnie to mógłbyś przytoczyć dokładnie o jakie analizy ci chodzi . Chodzi ci o typy na Kube z Francją , Argentynę z Portugalią , Japonie z Niemcami , Rosję z Niemcami , Argentynę z Finlandią , może na Kubę z Koreą? wiadomo że nikt nie ma 100% skuteczności (oprócz oczywiście ciebie) i zdarzają się takie mecze jak USA z Brazylią . Nie chcę się tutaj napinać czy kłócić , ale jeśli piszesz że jakieś analizy były niewypałami to pochwal się swoimi ale za nim to zrobisz zobacz jeszcze czy na pewno analizy człowieka któremu coś zarzucasz aż tak często się nie sprawdzają ;)
Co do tych bzdurnych argumentów to dalej nie wiem o jakie dokładnie chodzi i chyba się nie dowiem :;/:
Tu nie chodzi o Twoje typy, bo każdy ma prawo mieć własną opinię i nie ma co się o to wykłócać czy wyśmiewać, nikt nie jest nieomylny, nikt nie ma 100% skuteczności. Ale chodzi o to co Ty piszesz w analizach. Pierwszy przykład USA-Polska jedziesz po Polakach równo wyśmiewasz szyderczymi ikonkami. A w praniu wychodzi inaczej. Albo na początku zachwycasz się Stanleyem a później go wyzywasz trochę więcej konsekwencji. To samo było dzisiaj, pojazd po Polakach, a mecz pokazał że wcale tacy słabi nie jesteśmy i potrafimy walczyć z Brazylią, dzisiaj się nie udało może kiedyś się uda taki sport.
Dobrze że nie piszesz w żużlu i kolarstwie, bo jeden temat idzie wytrzymać ale więcej mogłoby być gorąco.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Tu nie chodzi o Twoje typy, bo każdy ma prawo mieć własną opinię i nie ma co się o to wykłócać czy wyśmiewać, nikt nie jest nieomylny, nikt nie ma 100% skuteczności. Ale chodzi o to co Ty piszesz w analizach. Pierwszy przykład USA-Polska jedziesz po Polakach równo wyśmiewasz szyderczymi ikonkami. A w praniu wychodzi inaczej. Albo na początku zachwycasz się Stanleyem a później go wyzywasz trochę więcej konsekwencji. To samo było dzisiaj, pojazd po Polakach, a mecz pokazał że wcale tacy słabi nie jesteśmy i potrafimy walczyć z Brazylią, dzisiaj się nie udało może kiedyś się uda taki sport.
Dobrze że nie piszesz w żużlu i kolarstwie, bo jeden temat idzie wytrzymać ale więcej mogłoby być gorąco.
Człowieku , niby skąd miałem wiedzieć przed pierwszym weekendem że Stanley będzie grał taką kichę jaką gra? nigdy wcześniej aż na tak słabym poziomie nie występował więc miałem prawo uważać go za mocny punkt zespołu , jak się potem okazało nie było to mądre ale niby skąd miałem to wiedzieć?
Pojazd po Polakach jest i będzie , przynajmniej z mojej strony. Uważam ich za cienkich Bolków i nic tego nie zmieni , co do wczorajszego meczu to chyba zauważyłeś na jakiej skuteczności grali Brazylijczycy i jak słaby był to mecz w ich wykonaniu , nie wiem czy Dante wspiął się na większą skuteczność niż 20% a Murilo po pierwszych dwóch setach nie zdobył nawet punktu! . Mimo to taka gra Brazylii wystarczyła na ogranie naszych &quot;Ruciaków&quot; 3:1 i dlatego w dalszym ciągu mam prawo ich uważać za cieniasów , jeśli uważasz ich za Bogów i piszesz że nasz obecny skład jest porównywalny do podstawowego składu Brazylii (w jakiej formie by on nie był) to jesteś śmieszny.

marco 17

marco

Użytkownik
Post na szybko.
Serbia-Argentyna(+1.5) 1 1.45 ⛔
Serbowie walczą o pierwsze miejsce w grupie właśnie z Argentyną. Nawet jeśli wygrają 3:2 to zapewnią sobie awans z 1 pozycji. Ale, uważam że, nie będą chcieli dopuścić do tie breaka, który często jest loterią. Zresztą Argentyna gra ostatni słabiej niż na początku.
Finlandia-Portugalia(+1.5) 1 1.60 ⛔
Finowie są lepszą drużyną i przed własną publicznością będą chcieli zrewanżować się za dwie porażki w Portugalii. Po za tym Finowie przy odrobinie szczęścia mogli wywieźć z Argentyny komplet punktów, a Portugalia niczym nie zachwyciła w meczach z Serbią. Forma na plus dla Finlandii.
Polska(+1.5)-Brazylia 2 1.60 ✅
Polacy mają jednak kompleks Brazylii. Wczoraj niby dwa sety wyrównane, lecz przegrane. Jeśli Brazylia nie zrobi znów numeru typu: &quot;Pierwszy mecz gramy, a w drugim odpoczywamy&quot;;) to dzisiaj powtórzą ten rezultat.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Nawet jeśli wygrają 3:2 to zapewnią sobie awans z 1 pozycji.
O wyższym miejscu decydują : punkty, liczba wygranych, ratio setowe =&gt; punktowe...
Jeśli Serbowie wygrają 3:2, wówczas obie drużyny zgromadzą po 23 punkty, będą miały na koncie po 8 wygranych i zdecyduje ratio setowe...
Argentyna 28:18 (1,555)
Serbia 29:20 (1,45), więc 1.miejsce zajmą Argentyńczycy, a Serbowie awansują z 2.miejsca, gdyż Kubańczycy nawet wygrywając z Włochami 3:0, będą mieć tyle samo dużych punktów, ale niższe ratio...
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie... Z kulturą i bez napinki, bo widzę, że pewne osoby chcą &quot;błyszczeć&quot; na siłę...

marco 17

marco

Użytkownik
O wyższym miejscu decydują : punkty, liczba wygranych, ratio setowe =&gt; punktowe...
Jeśli Serbowie wygrają 3:2, wówczas obie drużyny zgromadzą po 23 punkty, będą miały na koncie po 8 wygranych i zdecyduje ratio setowe...
Serbia 29:20 (1,45), więc 1.miejsce zajmą Argentyńczycy, a Serbowie awansują z 2.miejsca, gdyż Kubańczycy nawet wygrywając z Włochami 3:0, będą mieć tyle samo dużych punktów, ale niższe ratio...
Jeśli się mylę, to mnie poprawcie... Z kulturą i bez napinki, bo widzę, że pewne osoby chcą &quot;błyszczeć&quot; na siłę...
No tak mój błąd bo analiza pisana na szybko. W takim razie tym bardziej grać Serbów z handi.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP

W pierwszej serii spotkań górą byli Portugalczycy, którzy na własnym parkiecie dwukrotnie pokonali Finów. Podopieczni Trener Castellaniego mają więc powód, żeby się zrewanżować.

Finowie już nie mają szans na awans do Final Eight, ale trzeba przyznać, że znacznie poprawili swoją grę w porównaniu do pierwszych spotkań. Cały czas ciężar gry w ataku spoczywa na barkach atakującego Mikko Oivanena, ale w starciach z Argentyną dwukrotnie błysnął Antti Siltala. Mikko Esko popełnia czasami drobne błędy na rozegraniu, ale jego styl gry musi się kibicom siatkówki podobać. Nie znalazłem nigdzie informacji na temat Pasi Hyvarinena, który w poprzedniej edycji LŚ należał do wyróżniających się postaci w reprezentacji Finlandii. Nie chce mi się wierzyć, że Trener Castellani widząc średnią postawę na pozycji libero Korhonena i Sammelvuo nie dałby szansy choć w jednym spotkaniu Pasi Hyvarinenowi.

Portugalczycy ostatnio nie błyszczą. Trener Juan Diaz w ostatnim spotkaniu z Serbią dał pograć kilku zawodnikom, którzy we wcześniejszych meczach nie mieli zbyt wielu okazji do zaprezentowania swoich umiejętności. Portugalczycy mają na pozycji atakującego dwóch równorzędnych zawodników. Podstawowym atakującym jest raczej Valdir Sequeira, ale kiedy na parkiecie pojawia się Hugo Gaspar to nie wpływa to na obniżenie poziomu gry zespołu. Cały czas wydaje mi się, że tej drużynie brakuje przynajmniej średniej klasy przyjmujących. Manuel Silva, Flavio Cruz i Andre Lopes są zwyczajnie słabi. Ciekawie rozgrywa Tiago Violas. Ostatnio była okazja zobaczyć w akcji jego zmiennika Carlosa Fidalgo i trzeba przyznać, że Violas jest o dwie a może nawet o trzy klasy lepszym zawodnikiem.

Portugalczycy mają jeszcze szanse na 3 lokatę w Grupie C, ale wydaje mi się, że w obecnej dyspozycji drużyną lepszą są Finowie. Mam nadzieję, że Suomi wykorzystają atut własnej hali i zgarną w tym spotkaniu komplet punktów.

Typy:
Finlandia @ 1.30 Unibet ✅
Finlandia (-1.5 Sets Handicap) @ 1.65 Unibet ⛔

Szkoda, że Finowie tak słabo rozpoczęli to spotkanie. Z czasem ich gra wyglądała coraz lepiej.

Bułgaria - Rosja

Wydaje mi się, że to może być dzisiaj najciekawsze spotkanie. Rosjanie mają już zapewniony udział w Final Eight, ale Trener Alekno zapowiedział walkę o zwycięstwa w obu spotkaniach z Bułgarami.

Rosjanie są zdecydowanie najlepszą drużyną w Fazie Grupowej. W ostatnich spotkaniach z Niemcami ich gra nie wyglądała najlepiej, ale pokazali, że nawet w meczach, które nie idą po ich myśli potrafią zwyciężać. Wydaje mi się, że ich troszkę słabsza dyspozycja może być spowodowana cięższymi treningami przed turniejem finałowym. Powoli czołową postacią rosyjskiego zespołu staje się Denis Biryukov, który w ataku prezentuje bardzo dobrą skuteczność. Również zagrywka jest jego olbrzymim atutem. Myślę, że warto oglądać grę Maxima Mikhaylova, który już teraz znajduje się w światowej czołówce na pozycji atakującego. Posiada spory potencjał i potrafi go wykorzystać. Bardzo ważną umiejętnością tego zawodnika jest obijanie bloku rywali. Ciekawe czy w końcu do składu wróci Dmitryi Muserskiy, którego mogliśmy oglądać chyba tylko podczas 1 weekendu LŚ.

Bułgarzy w tej edycji LŚ swoją grą na pewno nie rozpieszczają swoich kibiców. Daleko od swojej optymalnej formy jest Matey Kaziyski, u którego widać zmęczenie po bardzo ciężkim sezonie klubowym. Pod nieobecność Vladimira Nikolova fantastycznie prezentuje się Tsvetan Sokolov. Bardzo dobrze zbudowany, spory zasięg w ataku (FIVB ma chyba &quot;trochę&quot; przestarzałe dane) i przede wszystkim potężna siła zarówno w ataku jak i w polu serwisowym. Strasznie jestem ciekawy jak wypadnie na tle Rosjan. Myślę, że warto jeszcze wyróżnić Teodora Todorova, który od pierwszych spotkań znajduje się w czołówce blokujących. Dzisiaj bardzo ważna będzie postawa Andreya Zhekova. Wiadomo, że ten rozgrywający preferuje przede wszystkim grę skrzydłami. Z Rosjanami raczej to nie przejdzie. Jeżeli Zhekov nie będzie korzystał ze swoich środkowych to prędzej czy później do Kaziyskiego czy Sokolova w ciemno będzie szedł podwójny blok.

Rosjanie znakomicie wykorzystali atut własnego parkietu. Jak pokazały ostatnie spotkania na wyjazdach idzie im trochę gorzej. Atmosfera w Warnie będzie bardzo gorąca i trzeba również pamiętać, że w jakiś dziwny sposób sędziowie mylą się tam dosyć często na korzyść gospodarzy. Bułgarzy są pod ścianą i mam nadzieję, że dzisiaj pokażą się z dobrej strony i nawiążą walkę z faworyzowaną reprezentacja Rosji. Trener Stoytchev na pewno wyciągnął wnioski po wcześniejszych, bolesnych porażkach. Mam nadzieję, że zobaczymy znakomite widowisko i w końcu to Matey Kaziyski poprowadzi swój zespół do zwycięstwa.

Typy:
Bułgaria (+1.5 Sets Handicap) @ 1.75 Unibet ✅
Bułgaria @ 2.65 Unibet ✅

Transmisję ze spotkania przeprowadzi Polsat Sport już od godziny 17:00 !​

Matey Kaziyski w końcu w dobrej dyspozycji. Trochę czasu trzeba było czekać, żeby zobaczyć tak grających i tak zachowujących się Bułgarów, ale było warto ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
houston4 1,2K

houston4

Użytkownik
A nie przypadkiem ratio &quot;małych punktów&quot; ??

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Najpierw decydują sety, a dopiero potem ew.małe punkty...

Redwitz // Zgadza się.
&quot;In case of tie, the teams will be classified according to the following criteria: number of matches won, sets ratio and points ratio.&quot;

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP

Wczorajsze spotkanie stało na bardzo niskim poziomie. Serbowie po meczu powinni podziękować Argentyńczykom, którzy w ciągu 4 setów zdążyli oddać aż 32 punkty po własnych błędach.

Po stronie Argentyny na pochwały zasłużył przyjmujący Facundo Conte, który na tle pozostałych skrzydłowych ze swojej drużyny wyraźnie się wyróżniał i zanotował dobrą skuteczność w ataku. Pozytywnie zaskoczył młody środkowy Sebastian Sole, który zanotował aż 5 punktowych bloków.

Trener Kolakovic może być zadowolony z postawy swojej pary przyjmujących. Milos Nikic i Nikola Kovacevic ciągnęli grę swojego zespołu w ataku. Po raz kolejny znakomicie zagrał Dragan Stankovic. Stanowił zagrożenie dla Argentyńczyków we wszystkich elementach.

Dlaczego po raz kolejny typuję na Argentyńczyków ? W tej edycji LŚ są to naprawdę wyrównane zespoły. Serbowie grali do tej pory chimerycznie i liczę na to, że dzisiaj mogą zagrać trochę słabiej. Podopieczni Trenera Webera powinni zaprezentować się dzisiaj lepiej, bo gorzej już raczej być nie może.

Typy:
Argentyna (+1.5 Sets Handicap) @ 2.40 Unibet ✅
Argentyna @ 4.00 Unibet ✅

Polacy mają czego żałować, bo po raz kolejny Brazylia gra słabe spotkanie. Podopieczni Trenera Anastasiego otrzymali wczoraj od swoich rywali aż 31 punktów po ich błędach. Nasi reprezentanci oddali &quot;tylko&quot; 29 punktów.

Ciężko kogoś specjalnie wyróżnić za to spotkanie. Obawiałem się o postawę Michała Ruciaka w ataku, ale ten ze skrzydłowych zaprezentował się najlepiej. Michał robił to czego chyba nie chcą robić Kurek i Bartman. Michał po prostu wykorzystuje ręce rywali i bardzo spokojnie obija blok. O wczorajszym występie Bartka Kurka i Zbyszka Bartmana nie ma sensu się wypowiadać. Bardzo dobrą skuteczność w ataku zanotował Piotrek Nowakowski, na którego brazylijscy środkowi nie mogli znaleźć sposobu. Marcin Możdżonek akurat w tym elemencie powinien brać przykład z młodszego kolegi.

Brazylijczycy w ataku grali wczoraj bez Murilo. Brzmi to dziwnie, ale taka jest prawda. 15% skuteczności w ataku to beznadziejny wynik. Warto jednak zwrócić uwagę na to jak Murilo prezentował się w przyjęciu i w obronie. Świetne spotkanie rozegrała wczoraj para środkowych Sidao - Lucas. Jestem pod wrażeniem zagrywki Sidao, który uderza potężnie i przy tym potrafi jeszcze celować w konkretne strefy. Kiepsko spotkanie rozpoczął atakujący Theo, który z czasem potrafił jednak wrócić do swojego optymalnego poziomu.

Brazylia grając słabo potrafi z reprezentacją Polski wygrywać. Polacy po raz kolejny pokazali, że nie potrafią w końcówce partii zachować chłodnej głowy. Dzisiaj Brazylijczycy nie walczą już o nic. Znając jednak charakter Trenera rezende to niepozwoli on na odpuszczanie spotkania. Zwłaszcza, że przed reprezentacją Brazylii turniej finałowy, w którym oczywiście Canarinhos będą faworytami.

Typy:
Brazylia @ 1.30 Unibet ✅
Brazylia (-1.5 Sets Handicap) @ 1.60 Unibet ✅

Transmisję ze spotkania przeprowadzi Polsat Sport już od godziny 20:30 !​

Otrzymane punkty reputacji: +5
adi777 386

adi777

Użytkownik
nie wiem czy się myle ale.. Bulgaria musi ugrac 2sety (czyli over 185.5 warto grac),żeby awansować a także Kuba musi zdobyc 2pkt,żeby także awansować(wiec tutaj warto grać +1.5seta)..dobrze mysle jak na ta pore? ????

marco 17

marco

Użytkownik
nie wiem czy się myle ale.. Bulgaria musi ugrac 2sety (czyli over 185.5 warto grac),żeby awansować a także Kuba musi zdobyc 2pkt,żeby także awansować(wiec tutaj warto grać +1.5seta)..dobrze mysle jak na ta pore? ????
Tak Bułgaria i Kuba muszą ugrać dwa sety. Mam nadzieję że, to zrobią i nie zobaczymy Serbów w finałach.

natmar21 100

natmar21

Użytkownik
Odnośnie postu powyżej.Bułgarom owszem dwa sety wystarczą do awansu i wyprzedzenia choćby Serbii.Kuba aby wyprzedzić Serbię musi wygrać mecz, gdyż przy przegranej 2:3 z Włochami będzie mieć gorsze ratio setowe od Serbów i będzie za nimi.Istnieje jeszcze możliwość że przy porażce 0:3 Bułgarów, Kubańczykom mogą starczyć 2 ugrane sety aby awansować.Wtedy zdecyduje ratio punktowe o kolejności kto nie wchodzi do F8 Kuba czy Bułgaria, bo Serbia wtedy będzie przed nimi.USA chyba zdobędzie to co trzeba w meczach z Portoryko więc ich nie wliczam do kalkulacji.

marco 17

marco

Użytkownik
Bułgaria(+1.5)-Rosja 1 1.55

Wczoraj Bułgarzy zagrali niezłe spotkanie. Matey Kaziyski i Tsvetan Sokolov stanęli na wysokości zadania. Dzisiaj wielka motywacja żeby wygrać przynajmniej dwa sety i awansować do finałów LŚ. Rosjanie na wyjazdach grają słabiej, ale pewnie dlatego że, Alenko traktuje te spotkania bardziej sparingowo. Trener sam w wywiadzie podkreślał że, chce ograć jak największą ilość zawodników, gdyż w finałach mecze będą odbywać się dzień po dniu.
Myślę że, dzisiaj gra obu zespołów będzie wyglądała podobnie.
Źle obliczyłem, Kuba musi jednak wygrać spotkanie, bo nie sądzę żeby Bułgaria nie ugrała seta.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Niemcy-Japonia Liga Swiatowa 1.07.2011 19-00
typ: 2
5,09
PinnacleSports
Analiza
Dziś w ostatnim spotkaniu fazy grupowej siatkarskiej ligi swiatowej Niemcy na wlasnym parkiecie podejma reprezentacje Japonii. Obydwa zespoly juz wczesniej pozbawily sie szansy na awans do turnieju final eight ktory odbedzie sie w Polsce. Trzeba jednak przyznac ze obie reprezentacje mialy godnych przeciwnikow w swojej grupie eliminacyjnej. Bulgarzy i Rosjanie to zawodnicy z najwyszej polki i to te dwie druzyny byly typowane do awansu przed rozpoczeciem rozgrywek. Pierwsze spotkanie pomiedzy obiema reprezentacjami zostalo rozegrane wczoraj, Niemcy wygrali w nim 3-1. Ja licze dzis jednak na powtorke z Japonii. W Japonii pierwsze spotkanie rowniez zakonczylo sie wygraną podopiecznych Raula Lozana, jednak juz w rewanzu gora byli Japonczycy. Sadze, ze dzis moze byc podobnie. Trener Lozano napewno bedzie dzis eksperymentowal w skladzie, pozwoli odpoczac kilku swoim kluczowym zawodnikom po ciezkich 11 spotkaniach. Tu upatruje szansy Japonczykow. Natomiast w kursie powyzej 5,0 widze zdecydowane value i grzechem byloby nie sprobowac. Licze dzis rowniez na to ze podobnie jak wczoraj bedzie to wyrownane spotkanie. Sadze ze mozemy byc tu swiadkami nawet rozgrywki tiebreakowej, podobnie jak w dwoch spotkaniach w Japonii.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom