sutek
Forum VIP
Moim zdaniem ten mecz bedzie bardzo zacięty.Oba zespoły mają już zapewniony start w finałach LŚ które odbedą sie w Polsce Ale chodzi tu także o reputację która drużyna przerwie passe kilku zzycięstw z rządu,oba zespoły w tej edycji LŚ jeszcze nie zaznały smaku porażki.Polacy są w Varnie są w najsilniejszym składem i zapewne zagrają o cała pulę czyli o wygraną,natomiast Bułgarzy napewno pamiętją Mistrzostwa Świta i porażkę właśnie z nami będą chili się zrewańzować,grają przed własną publicznościa i napewno bedą dązyc do zwycięstwa wydaje mi się że ich reprezentacja bedzie odczuwała brak Matej K ???? który jest takim ''motorkiem napędowym''.Ja osobiście skłaniałbym się ku over 188.5 punktów taką opcje oferuje bwin:siata: Bułgaria - Polska
Typ: Polska
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie, obydwie drużyny nie przegrały jeszcze spotkania z Lidze Światowej, ale też nie ukrywajmy bo nasza grupa to trudnych nie należała. W ostatnich spotkaniach obydwie Reprezentacje wygrały po dwa wyjazdowe spotkania z Chinami oraz Argentyną. W naszej grupie trochę lepiej spisuje się Bułgaria ponieważ ma mniej straconych setów, dokładnie o 4. Nasza Reprezentacja zagra już w pełnym składzie z Świderskim, Gackiem oraz Zagumnym. Ostatnio obydwa zespoły spotkały się na Mistrzostwach Świata w meczu Półfinałowym gdzie Polska wygrała 3:1. Mówi się że Bułgarzy chcą wziąć rewanż ale czy im się to uda to wątpię, myślę jednak że Gospodarze nie wygrają dwóch spotkań z Polakami. Stawiam na to że mecz będzie zacięty ale jednak Nasza Reprezentacja pokarze klasę i wygramy to spotkanie po ciężkich bojach 3:2. Jeśli chodzi o grę obydwu reprezentacji to jest podobna, podobna zagrywka choć wydaję mi się że jednak Polacy są trochę lepsi w tym elemencie, podoba gra w ataku. Duży wpływ na wynik będzie miała dyspozycja Wlazłego w Polsce oraz Kazijskiego w ekipie Bułgarskiej.
pozdRo