Witam,
Kupon zagrany w
fortunie za 150zł całkowity Kurs 4
Modena-Latina +17,5 handi 2 kurs1,43
Trener Latiny Camilo Placiego to dobry taktyk i myślę że tak przygotuje zespół na to spotkanie że wcale nie jest powiedziane że to będzie mecz do jedne siatki
tak jak wczoraj pisałem o zespole (Ural ufa)
Myślę że dziś Modena może nieźle się napocić z realizująca dobrze zadania taktyczne zespołem gości jeżeli do tego dojdzie ostatnio dobrze się spisujacą obrona-blok to o handi+17,5 będę spokojniejszy..
W drużynie gości nie ma wielkich nazwisk np: grający na przyjęciu Tailli w poprzednim sezonie grał w serie A2
Po drugiej stronie drużyna naszpikowana wielkimi nazwiskami ale ze składu wypadł N'Gapeth (wariat drogowy).. Natomiast do zespołu doszedł Lucas gdzie z Bruno napewno będą dobrze się rozumieć do tego też dochodzi dobra dyspozycyja Vetorego..
Mając na uwadze czwartkowy mecz z Lotosem Gdańsk trener może sobie pozwolić na małe roszady w dalszej części spotkania..
Goście owszem meczu wygrać raczej nie wygrają ale pokusić się o wygranie seta czemu nie stawiam na wynik 3:1 dla Modeny a wtedy wielce prawdopodobne że handi zaplusuje
wynik 25:20 ; 25:20 ; 25:23
Ravenna-Trentino -10,5 handi 2 kurs 1,48
Patrząc na statystyki goście sobie radzili znakomicie z Ravenna (nie stracili seta na 8gier!!)
Gra gospodarzy wcale nie jest taka zła i dziś może być ten pierwszy raz i mogą pokusić się o wyrwanie seta..
Ja osobiście stawiam na wynik 3:1 dla gości
W drużynie z Trentino nie jestem pewien ale może nie zagrać Tine Urnaut w tym przypadku zastąpi go Oleg Antonow albo młody utalentowany Tiziano Mazzone..
Wynik 22:25 ; 19:25 ; 21:25
Verona-Piacenza -9,5 handi 1 kurs 1,57
U Chłopaków z Verony widać że tkwi w nich duży potencjał dołączyli do składu Sasa Starovic(atakujący) i młody przyjmujący Uras Kovacevic... Dużym wzmocnieniem może być Taylor Sander o którego starała się latem Modena...
Trener gospodarzy musi poukładać zespół i stworzyć kolektyw i z meczu na mecz będzie widać lepsze zgranie.. Jest to perspektywiczny młody zespół
Jeżeli wyjdą dziś w pełni skoncentrowani to zobaczymy szybkie 3:0
O drużynie gości wspomniałem parę dni wcześniej więc większej uwagi im nie poświęcę bo gra jest krótko mówiąc nienajlepsza...
wynik 25:23 ; 25:15 ; 20:25 ; 25:23
co do czwartego seta to brawo dla gospodarzy za wyciąganie wyniku ze stanu 17:21
Dokładam jeszcze mecz z ligi włoskiej Pań ale tu sugeruje się statystykami
Club Italia - Sandicci -9,5 kurs 1.4
W marathonbet linia wystawiona na -14,5 po kursie 1,9 a na Bet365 -13,5 po 1,8
Zagrałem pomniejszoną linie i spokojnie jest ona do ogarnięcia Gospodynie czerwona latarnia ligi kontra typowy sredniak to tak jak dla idealnego przykładu wczorajszy mecz naszej Orlen ligi Ostrowiec-Piła myślę że będzie podobnie
wynik 12:25 ; 12:25 ; 17:25 wow
Ps. Główny kupon nie wszedł zabrakło jednego punku ale za to inny wszedł zagrany za 20zł z kursem 10 więc spoko