djgregor
Użytkownik
Czy po jutrzejszym meczu Lech zblizy sie lub awansuje do dalszej fazy Ligi Europejskiej?
Czy gra Lecha bedzie wygladala tak jak w poprzednich meczach LE?
Czy Lech przyniesie znowu chwile usmiechu na twarzy i niedowierzania ze mozna z takimi druzynami jak Juve, MC czy nawet Salzburg odniesc korzystny wynik.
Ja mysle ze tak, ze jutro zobaczymy piekna gre Lecha uwienczona przynajmniej jedna bramke.
Tak jak kazdy zauwazyl ze nie ma co porownywac gry Lecha w lidze a w pucharach sa to dwie odmienne "druzyny" Jezeli Lech nie zagra ekstraklasowej padliny to o wynik jestem spokojny.
W obu druzynach sa oslabienia. Dla mnie najgorszy mankament w Lechu to jeden tylko napastnik-Rudnevs
Składów i braków w kadrze nie podaje gdyz wyzej juz pare osob to uczyniłlo.
Obie druzyny sa i beda zmotywowane gdyz wiedza jaka jest stawka tego meczu.
Obie maja szanse na awans ale Juve nie moze tego meczu przegrac
Murawa i aura- watpie czy ta minusowa temp. bedzie na korzysc polskiej druzyny. Polska to nie Rosja i chyba w tym sezonie obie druzyny nie graly jeszcze przy takiej pogodzie.
Juve 4 remisy w LE i dorzucic do tego mecze w Seria A to od polowy wrzesnia druzyna jest nie pokonana. Ale w lidze nie same zwyciestwa co drugie spotkanie takze remisowe.
Patrzac na mecze wyjazdowe Juve ma tylko 1 przegrana ktora poniosl w 1 kolejce Seria A
Lech 2-2-1 w Lidze Europejskiej w Ekstraklasie slabiutko niestety, ale za to patrzac na mecze u siebie tomal tylko 1 porazke 0-1 z Zagłebiem Lubin
Na plus lecha to pełny stadion i kibice glodni sukcesow.
Dla mnie najbardziej prawdopodobny wynik to remis 0-0 lub 1-1
Ja osobiscie nigdy nie stawiam remisow dla tego biore typ 1x @ 1,72
Takze warto under 2,5 @ 1,7
Czy gra Lecha bedzie wygladala tak jak w poprzednich meczach LE?
Czy Lech przyniesie znowu chwile usmiechu na twarzy i niedowierzania ze mozna z takimi druzynami jak Juve, MC czy nawet Salzburg odniesc korzystny wynik.
Ja mysle ze tak, ze jutro zobaczymy piekna gre Lecha uwienczona przynajmniej jedna bramke.
Tak jak kazdy zauwazyl ze nie ma co porownywac gry Lecha w lidze a w pucharach sa to dwie odmienne "druzyny" Jezeli Lech nie zagra ekstraklasowej padliny to o wynik jestem spokojny.
W obu druzynach sa oslabienia. Dla mnie najgorszy mankament w Lechu to jeden tylko napastnik-Rudnevs
Składów i braków w kadrze nie podaje gdyz wyzej juz pare osob to uczyniłlo.
Obie druzyny sa i beda zmotywowane gdyz wiedza jaka jest stawka tego meczu.
Obie maja szanse na awans ale Juve nie moze tego meczu przegrac
Murawa i aura- watpie czy ta minusowa temp. bedzie na korzysc polskiej druzyny. Polska to nie Rosja i chyba w tym sezonie obie druzyny nie graly jeszcze przy takiej pogodzie.
Juve 4 remisy w LE i dorzucic do tego mecze w Seria A to od polowy wrzesnia druzyna jest nie pokonana. Ale w lidze nie same zwyciestwa co drugie spotkanie takze remisowe.
Patrzac na mecze wyjazdowe Juve ma tylko 1 przegrana ktora poniosl w 1 kolejce Seria A
Lech 2-2-1 w Lidze Europejskiej w Ekstraklasie slabiutko niestety, ale za to patrzac na mecze u siebie tomal tylko 1 porazke 0-1 z Zagłebiem Lubin
Na plus lecha to pełny stadion i kibice glodni sukcesow.
Dla mnie najbardziej prawdopodobny wynik to remis 0-0 lub 1-1
Ja osobiscie nigdy nie stawiam remisow dla tego biore typ 1x @ 1,72
Takze warto under 2,5 @ 1,7