>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull

A 51,9K

ar0nek

Użytkownik
Jakby komuś zależało na szybkich wyplatach to lepiej odpuścić Lebulla. Po zapytaniu na liveczat , info że mają 7dni roboczych na akceptację. Widocznie zawrotna kwota 46zl opóźnia cała transakcję:)
Screenshot_20250606-054816_Chrome.jpg

A 249

akrzyś

Użytkownik
Dopiero w tym tygodniu postanowiłem się zapoznać z Lebull, i powiem szczerze, totalna klapa, wiecznie się wiesza, trzeba zamykać i otwierać apkę, betbuilder to jakaś kpina, kiepsko zrobiony i mało intuicyjny interfejs, jak się zmieni kurs to zdarzenie z nie aktualnym kursem zostaje na kuponie i trzeba je usuwać, zanim to zrobisz to już kolejny kurs jest nie aktualny, żeby postawić kombo na live to trzeba cudu. Nie polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +249
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Wpłaciłem drugi depozyt zachęcony bonusem 100% 35+15freebet (pierwszy był w marcu, szybka wypłata wygrana jedynie na 180zł+200 wpłacony depo) dostałem limity po 1,5zł-4zł na zakład, próbowałem grać Ekstraklasę, Premierlegue, Laliga, a support mi piszę:
[bukmacher ma prawo dowolnie ograniczać ofertę, w tym stawki na wybrane zdarzenia na podstawie regulaminu §20 ust.6. i w chwili obecnej nie jest możliwe zawarcie kuponu za wyższą kwotę. Nie jest wykluczone, iż oferta zostanie zaktualizowana w późniejszym czasie. Mogę zaproponować zmodyfikowanie kuponu pod względem marketu, kursu czy stawki]
Na nic normalnie nie da się zagrać, konsultant nic innego nie może wydukać i się rozłącza, zrezygnowałem z bonusu i wypłaciłem co tam wrzuciłem, pierwszy raz spotykam się z takim krzakiem, a niby to jakiś legalny bukmacher :ROFLMAO: Patrząc po komentarzach to pewnie będą tydzień wypłacać, choć co innego mówiła na chacie:
[Jeśli chodzi o czas wypłat, zlecenia realizujemy przelewem szybkim w ten sam dzień lub najpóźniej w następny dzień roboczy, samo księgowanie środków jest zależne wyłącznie od banków]

Ostatnia edycja:
S 40,6K

sobolekk

Użytkownik
Wpłaciłem drugi depozyt zachęcony bonusem 100% 35+15freebet (pierwszy był w marcu, szybka wypłata wygrana jedynie na 180zł+200 wpłacony depo) dostałem limity po 1,5zł-4zł na zakład, próbowałem grać Ekstraklasę, Premierlegue, Laliga, a support mi piszę:
[bukmacher ma prawo dowolnie ograniczać ofertę, w tym stawki na wybrane zdarzenia na podstawie regulaminu §20 ust.6. i w chwili obecnej nie jest możliwe zawarcie kuponu za wyższą kwotę. Nie jest wykluczone, iż oferta zostanie zaktualizowana w późniejszym czasie. Mogę zaproponować zmodyfikowanie kuponu pod względem marketu, kursu czy stawki]
Na nic normalnie nie da się zagrać, konsultant nic innego nie może wydukać i się rozłącza, zrezygnowałem z bonusu i wypłaciłem co tam wrzuciłem, pierwszy raz spotykam się z takim krzakiem, a niby to jakiś legalny bukmacher :ROFLMAO: Patrząc po komentarzach to pewnie będą tydzień wypłacać, choć co innego mówiła na chacie:
[Jeśli chodzi o czas wypłat, zlecenia realizujemy przelewem szybkim w ten sam dzień lub najpóźniej w następny dzień roboczy, samo księgowanie środków jest zależne wyłącznie od banków]
Potwierdzam u mnie to samo ale tylko jak dodaje jakieś typy ze statystyk lub niszowych rzeczy , zwykle bardziej popularne typy można stawiac

Otrzymane punkty reputacji: +254
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
U mnie tak:
Raz tylko do nich wpłacałem w marcu, wpłaciłem 200, wypłaciłem 388zł, limity na Gracza 188zł na plusie :ROFLMAO:

Załączniki

• 18,2 KB Wyświetlenia: 12
  • 19,1 KB Wyświetlenia: 11
  • 22,3 KB Wyświetlenia: 8
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ogólnie moja historia tym bukiem wyglądała tak że wpłaciłem 200zł, dostałem 200 bonusa.Zagrałem dwa zakłady za depozyt i bonus po 200 każdy.Zakład bonusowy przegrałem, depozytowy wygrałem i wypłaciłem w ten sam dzień po weryfikacji kasa doszła dość szybko.Wczoraj drugi depo 50zł, wybranie bonusa 100% na weekend i klops ;p

Do góry Bottom