>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull

mike123 217

mike123

Użytkownik
Mnie Kaniowski nagonił na tego buka i teraz same problemy... Problemy są w sumie z wszystkim. Co 5 minut wylogowuje, znikające zakłady, wypłata w trakcie, limity nawet na 80gr na zakład. Nie wiem jak oni chcą z kimś konkurować jak totalnie nie ogarniają. To serio wygląda jak zagraniczny buk, który jak tylko wygrasz to zaczyna robić problemy. Fatalny bukmacher, omijać z daleka.

tetrus_pl 215

tetrus_pl

Użytkownik
Mi zamknęli konto powołując się na pkt 12 paragraf 3: "Spółka zastrzega sobie prawo do zablokowania Konta lub odmowy zawarcia Zakładu z Uczestnikiem bez podania przyczyny." :)

cynamon 0

cynamon

Użytkownik
Mnie po obróceniu pierwszego bonusu wypłacili pieniądze bez problemu, ale więcej nie wpłacałem bo irytuje mnie stronka która się przycina, ponadto co chwile wrzuca do kuponu jakieś losowe proponowane typy, a tłumaczenie strony na polski chyba przez translator.

kriksus 6,5K

kriksus

Użytkownik
To ja w stanę obronie tego buka. Tak czasem się przycina, ale wszystkie 3 bonusy obrócone bez problemu i wypłaty również bez żadnego problemu i do 5 minut kasa na koncie.

Co prawda teraz np.:' Wystąpił nieoczekiwany błąd. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi. ", ale jeśli o same wypłaty to legitny buk.

Damian92ACM 655

Damian92ACM

Użytkownik
To ja w stanę obronie tego buka. Tak czasem się przycina, ale wszystkie 3 bonusy obrócone bez problemu i wypłaty również bez żadnego problemu i do 5 minut kasa na koncie.

Co prawda teraz np.:' Wystąpił nieoczekiwany błąd. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi. ", ale jeśli o same wypłaty to legitny buk.
Mam to samo do kilku dni i na czacie nie potrafią pomóc i stosują się do regulaminu, §4. Pkt 8. Który mówi: Spółka może określić indywidualny limit wpłat lub wypłat dla danego Uczestnika. Dla mnie to dziwna sprawa bo nie grałem tam jeszcze, nie mam nawet obróconego bonusu, a pani na czacie nie jest zbyt pomocna.

Prince de Belial 2,2M

Prince de Belial

Forum VIP
Mam to samo do kilku dni i na czacie nie potrafią pomóc i stosują się do regulaminu, §4. Pkt 8. Który mówi: Spółka może określić indywidualny limit wpłat lub wypłat dla danego Uczestnika. Dla mnie to dziwna sprawa bo nie grałem tam jeszcze, nie mam nawet obróconego bonusu, a pani na czacie nie jest zbyt pomocna.
Pytanie czy określili Ci ten limit ?

Sorry nie doczytałem. To jest dla osób u nich wygrywających. Tzw hamulec bezpieczeństwa dla nich :) dadzą ci 1zl na miesiąc i już nie pograsz.

Damian92ACM 655

Damian92ACM

Użytkownik
Pytanie czy określili Ci ten limit ?

Sorry nie doczytałem. To jest dla osób u nich wygrywających. Tzw hamulec bezpieczeństwa dla nich :) dadzą ci 1zl na miesiąc i już nie pograsz.
Mnie osobiście śmieszy ta sytuacja tym bardziej że nie zagrałem tam jeszcze ani razu :D. Wciąż mogę aktywować bonus powitalny ale co z tego jak nie mogę zrobić wpłaty. Więc nie wiem skąd niby limity. Uważam że za takie praktyki szybko zniknął z polskiego rynku ;).

Otrzymane punkty reputacji: +655
jacek75 346

jacek75

Użytkownik
Mnie osobiście śmieszy ta sytuacja tym bardziej że nie zagrałem tam jeszcze ani razu :D. Wciąż mogę aktywować bonus powitalny ale co z tego jak nie mogę zrobić wpłaty. Więc nie wiem skąd niby limity. Uważam że za takie praktyki szybko zniknął z polskiego rynku ;).
To niezły kabaret, widocznie wpływy są mniejsze niż wypłaty i stąd te praktyki

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Założyłem konto dzisiaj koło południa, babeczka mówiła że najpierw trzeba zagrać za depo żeby postawić zakład za bonus, zakład za całe depo po niższym kursie+freebet wygrana, zakład za całość bonusa przegrany, nie musiałem dalej obracać, weryfikacja z automatu po paru minutach, kasa na koncie tak samo.

S 3,4K

sev

Użytkownik
Sprawdzilem przez weekend, konto szybko zweryfikowane, kilka zakladow za depozyt wygrane, kupony puszczane za depozyt sa zaliczanie do kwoty obrotu bonusem (min. 1 zdarzenie z kursem 1.95). Wyplata w 5 min. na koncie. Jedynie wczoraj problemy techniczne ze strona wieczorem, ale poza tym u mnie wszystko przebieglo bezproblemowo :)

Do góry Bottom