Zdaję sobie sprawę z tego, że temat powinien trafić do kuponów, ale chciałbym przedstawić dokładnie mój sposób gry.
Z jednej strony chcę pokazać go Wam, może ktoś coś doradzi, zasugeruje, aby usprawnić sposób, z drugiej chcę prowadzić jako taki dziennik tego typu gry.
Rozegrałem tym sposobem już ponad 100 zdarzeń i wydaje mnie się, że można coś z tego ugrać.
Oczywiście jak każdy sposób gry - nie jest bez wad i wkład (stawka) jest trochę nieadekwatna do wygranej ale jak mówi stare klasyczne porzekadło: "Ziarnko do ziarnka..."
Oczywiście zdarza się popłynąć (miałem takie sytuacje), ale głównie nie można się łakomić na niskie kursy.
OK, tyle tytułem wstępu i pokazanie wad. Przejdźmy do szczegółów:
1) obstawiam na Betfair
2) in play
3) typ: LAY CORRECT SCORE oraz LAY HALF TIME SCORE
4) stawka = 10,00 (chociaż rozważam stawkowanie kumulacyjne - 10,00 --> 11,00 --> 12,00 itd.)
5) kurs - między 10.00 a 50.00
Pokażę to na przykładzie jednocześnie uznając to jako Typ 1.
Typuję mecz w dogodnej dla mnie minucie meczu analizując dotychczasowy stan na boisku (ataki, strzały, posiadanie piłki, gole) jak na przykładzie:
Jak widać goście mają już jednego gola, częściej atakują , oddali już 2 strzały celne , jeden niecelny - ogólnie dominują.
Gdyby to nie były młodziki jeszcze przeglądnąłbym tabele, ostatnie wyniki, ogólną formę itp.
W takim wypadku rozważam wyniki LAY: 1:1 , 0:1, 2:1, 3:1, ponieważ liczę na to, że goście jeszcze coś utrzelą.
Tutaj padł mój typ na wynik LAY 2:1.
Bank = lekko ponad 34,00
Stawka = 10,00 (mogę postawić 3 typy jednocześnie)
Rezerwa = lekko ponad 4,00
Wracając do w/w typu zaczynamy zabawę:
Typ 1. 0,35 (0:2 w przerwie meczu)
Jak widać wynik meczu już dalej mnie nie interesuje ponieważ goście strzelili drugiego gola więc wynik 2:1 już się nie wydarzy ???? +0,35
rozliczenie
Typ 2. 0,25 (1:0 w 50min)
statystyki meczu
forma gości
forma gospodarzy
rozliczenie
Z jednej strony chcę pokazać go Wam, może ktoś coś doradzi, zasugeruje, aby usprawnić sposób, z drugiej chcę prowadzić jako taki dziennik tego typu gry.
Rozegrałem tym sposobem już ponad 100 zdarzeń i wydaje mnie się, że można coś z tego ugrać.
Oczywiście jak każdy sposób gry - nie jest bez wad i wkład (stawka) jest trochę nieadekwatna do wygranej ale jak mówi stare klasyczne porzekadło: "Ziarnko do ziarnka..."
Oczywiście zdarza się popłynąć (miałem takie sytuacje), ale głównie nie można się łakomić na niskie kursy.
OK, tyle tytułem wstępu i pokazanie wad. Przejdźmy do szczegółów:
1) obstawiam na Betfair
2) in play
3) typ: LAY CORRECT SCORE oraz LAY HALF TIME SCORE
4) stawka = 10,00 (chociaż rozważam stawkowanie kumulacyjne - 10,00 --> 11,00 --> 12,00 itd.)
5) kurs - między 10.00 a 50.00
Pokażę to na przykładzie jednocześnie uznając to jako Typ 1.
Typuję mecz w dogodnej dla mnie minucie meczu analizując dotychczasowy stan na boisku (ataki, strzały, posiadanie piłki, gole) jak na przykładzie:
Jak widać goście mają już jednego gola, częściej atakują , oddali już 2 strzały celne , jeden niecelny - ogólnie dominują.
Gdyby to nie były młodziki jeszcze przeglądnąłbym tabele, ostatnie wyniki, ogólną formę itp.
W takim wypadku rozważam wyniki LAY: 1:1 , 0:1, 2:1, 3:1, ponieważ liczę na to, że goście jeszcze coś utrzelą.
Tutaj padł mój typ na wynik LAY 2:1.
Bank = lekko ponad 34,00
Stawka = 10,00 (mogę postawić 3 typy jednocześnie)
Rezerwa = lekko ponad 4,00
Wracając do w/w typu zaczynamy zabawę:
Typ 1. 0,35 (0:2 w przerwie meczu)
Jak widać wynik meczu już dalej mnie nie interesuje ponieważ goście strzelili drugiego gola więc wynik 2:1 już się nie wydarzy ???? +0,35
rozliczenie
Typ 2. 0,25 (1:0 w 50min)
statystyki meczu
forma gości
forma gospodarzy
rozliczenie