>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

*Last chance* Pick's review

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #68 Bet365
???? Nicolas Mahut - Gilles Muller 6-4 6-4
TYP: Mahut @1,80 ✅
Stawka: 3j EWG: +2,4j
Nie będę się za bardzo rozpisywał, bo pisałem już o świetnej grze francuza na trawie przy okazji meczu z Bernardem Tomicem. Liczę na trochę w końcu słabszy dzień serwisowy Mullera. W końcu coś musi nie pójść bo do tej pory naprawdę imponująco serwował. Jeśli tylko dojdzie do wymian pałeczkę przejmie Mahut, który dla mnie jest zdecydowanie najlepszym zawodnikiem tego holenderskiego turnieju. Obu wytrzymał presję.

Otrzymane punkty reputacji: +7
piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #69 Betsson
⚽ Chorwacja - Turcja 0:1
TYP: Powyżej 2,5 @2,35 ⛔
Stawka: 3j EWG: -3j

Moim zdaniem kurs troche przesadzony. Rzeczywiście ostatni pojedynek tych drużyn skończył się 0:0 ale wcześniej było to np. 2:2. Pamiętam szalone mecze Turcji na Euro 2008. Wszystko się może zdarzyć, typ 50 na 50 a kurs 2,35 to czemu nie spróbować.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #70 Bet365
⚽ Polska - Irlandia Północna 1:0
TYP: Polska @1,73 ✅
Stawka: 10j EWG: +7,3j

Ostatni typ na dzisiaj. Maksymalna stawka pierwsza w temacie. Po prostu muszą w końcu coś zrobić. Irlandia jest idealnym przeciwnikiem, żeby przełamać tę fatalną passę meczów otwarcia. Trzeba dobrze wejść w turniej, argumenty mamy i nazywają się Lewandowski i Milik. Umówmy się może być ciężko ale każdy wynik inny niż zwycięstwo Polaków będzie odebrany za porażkę. Stawka 10j nie oznacza oczywiście All in, nigdy tego nie robię i każdemu odradzam. Natomiast mocne przyłożenie na Polskę i niech w końcu nam się coś uda na wielkim turnieju.

Edit: Skromnie ale najważniejsze, że do przodu. Wygraliśmy i świetnie zaczęliśmy turniej a ja zarobiłem baardzo przyzwoicie. 10j pewnie szybko sie nie pojawi jako stawka.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #71 Bet365
⚽ Hiszpania - Czechy 1:0
TYP: Powyżej 2,5 @2.00 ⛔

Czesi 3 ostatnie meczy 3 overy, Hiszpanie 3 ostatnie mecze 2 overy i ta przypadkowa wpadka z Gruzją. Kurs na obrońców tytułu zbyt mały, żeby ryzykowac więc zagram bramki. Myślę, że jest duża szansa nie będę już pisał jak to Hiszpania może wpakować każdemu na świecie przecież 3 gole. Ostatnio nie wyszli z grupy w Brazylii będą chcieli zacząć turniej od mocnego uderzenia.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #72 Betsson
⚽ Irlandia - Szwecja 1:1
TYP: Ibrahimović strzeli i Szwecja wygra @3.00 ⛔
Stawka: 2j EWG: -2j

Zrobiłem ładny plus na początku tego miesiąca, ogólnie dzięki Polsce i trawiastym tenisistom, więc mogę się troche pobawić w takie ryzykowne bety. Ibra zawsze chce się pokazać, na nim opiera się gra jeśli Szwecja strzeli więcej niż 1 bramkę byłbym ultra zdziwiony gdyby Zlatan nie strzelił żadnej z nich. Typuje tutaj wynik 2:1 dla Szwedów i przynajmniej jedno trafienie Ibrahimovica. Można spróbować.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #73 Unibet
⚽ Belgia - Włochy 0:2
TYP: Włochy @3,05 ✅
Stawka: 3j EWG: +6,25j

KUPON #74 Betsson
⚽ Belgia - Włochy 0:2
TYP: Włochy powyżej 1,5 @3,20 ✅
Stawka: 4j EWG: +8,8j

Mecz dnia, jeśli popatrzeć na składy to te typy zakrawają o szaleństwo. Natomiast za dużo już widziałem wielkich turniejów piłkarskich i wiem co potrafią Włosi, kiedy nikt się po nich nic nie spodziewa. Belgom brakuje doświadczenia, i nawet takim składem stawiam na Włochów. To jest drużyna, która ma mentalność zwycięzców. I wierzę w to dużo bardziej niż w doskonałą grę Belgii.

Edit: Zwycięstwo! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #75 Unibet
???? Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 45 ALE SIEKA!!!
TYP: Lebron James poniżej 28 @2.00 ⛔
Wielu myśli, że brak Greena w tym meczu otworzy drogę dla LBJ. Moim zdaniem będzie właśnie odwrotnie. Powstrzymanie Jamesa będą mieli na głowie inni gracze, często lepsi. Ponadto będzie to niecodzienna sytuacja dla gwiazdora Cavaliers i mam przeczucie, że nie będzie dzisiaj świetnie punktowo. Dla sportu fajnie jakbym się mylił i Kawaleria przedłużyła swoje szanse ale chodzi mi ten typ po głowie od rana więc muszę zagrać.
Edit: Dobrze, że tylko 2j...

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #76 Bet365
???? Alexander Zverev - Viktor Troicki 6-4 6-4
TYP: Troicki @2,10 ⛔
Stawka: 4j EWG: -4j

Ja rozumiem, że Zverev przyszła gwiazda, że gra u siebie ale ile on grał do tej pory na trawie? Viktor to sprawdzona marka i nie widzę tutaj szans dla młodego niemca jeśli zagra na normalnym poziomie. Grali ze sobą raz i to właśnie na trawie rok temu w Stuttgarcie, po zaciętym meczu wygrał Troicki. Wątpie, że Zverev zrobił taki postęp na trawie przez rok, że to się zmieni. Szczególnie, że w tym sezonie to jego pierwszy mecz na tej nawierzchni.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #77 Bet365
⚽ Austria - Węgry 4kartki
TYP: Powyżej 3,5 kartki @1,83 ✅
Stawka: 5j EWG: +4,15j
KUPON #78 Unibet
⚽ Austria - Węgry 3kartki
TYP: Austria powyżej 1,5 kartki @2,48 ✅
Stawka: 3j EWG: +4,44j
Pasują mi te dwie drużyny do zaciętego, pełnego fauli meczu. Węgrzy nie są zbyt finezyjną drużyną raczej będą kopać szybkich Austriaków i czekać na kontre. Linie 4 kartek obie drużyny pokryły w swoich ostatnich meczach eliminacyjnych, więc może i dziś troche fauli będzie. Sędziował będzie Clement Turpin, francuz więc nawyków z Premier League tutaj nie będzie. I faule będą karane kartkami.

Edit: Myślałem, że nie weszło ale dwie zółte i w konsekwencji czerwona liczą się za 3 kartki. W sumie tak powinno być ????

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #79 Bet365
???? Andreas Seppi - Yuichi Sugita 2-0
TYP: Będzie Tie Break @2,50 ⛔

Stawiam symboliczną kwotę, że w meczu Seppiego z Sugita będzie tie break. Kurs jak na trawiaste spotkanie bardzo wysoki, ale to przez efektowne zwycięstwo Włocha nad Ferrerem. Nie sugerowałbym się tym za bardzo i jestem przekonany, że Japończyk może tutaj dociągnąć własnym serwisem do tego ostatniego gema. Chciałem stawiać handi ale kurs 1.66? Już wole zaryzykować ten tie break po 2.50. Sugita urwał seta właśnie po tie breaku nowej wschodzącej gwieździe Taylorowi Fritzowi, który przeciez w zeszłym tygodniu urwał seta Rogerowi. Z resztą wygrał całe spotkanie w trzech setach i mam cichą nadzieję, że tutaj też będzie dłuższe spotkanie i przynajmniej jeden z setów będzie maksymalnie długi.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #80 Bet365
⚽ Rumunia - Szwajcaria TYP: Rumunia lub remis @1,55 ✅ 1:1
⚽ Francja - Albania TYP: Francja powyżej 0,5 kartki @1,53 ✅ 1
AKO: 2,37 | Stawka: 4j EWG: +5,48j

Rumuni pokazali się ze świetnej strony z Francją i jeśli z nimi potrafili sobie stworzyć kilka setek to tymbardziej ze Szwajcarami. Helweci zagrali przeciętny mecz z Albania a luki w obronie aż przerażały. Przecież Albańczycy byli kilka razy sam na sam! Uważam, że Rumuni wykorzystają choćby jedną i przynajmniej zremisują dzisiaj. Nie mają innego wyjścia, muszą zdobyć dziś punkty. Co do kartki dla Francji to jest ona zbudowana z dość młodych piłkarzy. Myślę, że Pogba,Giroud czy Kante mogą nie wytrzymać jakieś stykowej sytuacji. Wystarczy, że lekko poniesie jednego z nich i siedzi.

Edit: Fajnie, że nie wchodzą szaleńce za dwójkę a grubsze już tak.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #81 Betsson
⚽ Anglia - Walia 2 strzały
TYP: Walia powyżej 3,5 strzału na bramkę @2,10 ⛔

Każdy tutaj w głowie ma szaleńcze ataku Anglików, ale Walia nie ma nic do stracenia i na pewno grając na luzie kilkukrotnie zaatakuje bramkę Anglii. Ponadto rzuty wolne strzelane przez Gareth&#39;a Bale&#39;a sa zazwyczaj celne. Na 90 minut spotkania Walię na pewno stać na 4 celne strzały, szczególnie tu i teraz! Derby rządzą się własnymi prawami, wątpie, żeby wygrali tutaj walijczycy ale coś szarpnąć mogą i kurs 2.10 dla mnie idealny.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #82 Betclic
⚽ Belgia - Irlandia 3:0
TYP: Irlandia strzeli @1,70 ⛔

Za drobne puszczam gola dla Irlandczyków. Strasznie zaimponowali mi w meczu ze Szwecją. Uparci i bardzo niebezpieczni. W Belgię jak już pisałem, nie wierzę od dawna, powinni to wygrać ale łatwo nie będzie. Nie mają wyjścia po 2-0 z Włochami i rzucą się do ataku co umożliwi kontry zielonym. Przez 90 powinni wykorzystać jedną sytuację.

Nic za drobne nie siada..

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #83 Betsson
???? Lukas Rosol - Kyle Edmund TYP: Edmund @1,55 ✅ 4-6 3-6
???? Ernesto Escobedo - Diego Schwartzman TYP: Escobedo @1,55 ✅ 6-0 6-3
AKO: 2,40 | Stawka: 3j EWG: +4,2j
Nie ma czasu na pisanie analizy ale kurs na Escobeda od rana wzrósł sporo, bo mnóstwo ludzi stawia na Schwartzmana po nazwisku. Obserwuje Amerykanina od jakiegoś czasu i gra świetnie na trawie, wygrał między innymi w dwóch setach z Harissonem. Argentyńczyk nic wspólnego z trawą nie ma. Edmund urwał seta Murrayowi w Queens i gra bardzo dobrze. Rosol jak sypnie mu sie serwis to odpadnie odrazu, mimo, że sukcesy na trawie miewał.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #84 Unibet
⚽ Kolumbia - Chile 0:2
TYP: Chile Awans @1,75 ✅
Stawka: 5j EWG: +3,75j
Stawiam na obrońców turnieju. Pogrom z Meksykiem chyba pozwolił uwierzyć, że są najlepsi na świecie. Kolumbia nie przekonuje, mecz z Peru to jakaś tragedia. Mogą się zamurować ale Chile czy po dogrywce czy karnych powinno awansować i zagrać jeszcze raz z Argentyną o mistrzostwo.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #85 Unibet
???? Kristina Mladenovic - Monica Puig 6-7 6-4 3-6
TYP: Puig @2,23 ✅
Stawka: 3j EWG: +3,69j

Oglądałem wczoraj mecz Puig z Wozniacki. Jak będzie siedziało to francuzka nic nie zrobi. Świetny backhand i siła uderzeń. Mimo, że Mladenovic spisuje sie tutaj świetnie to może nie wystarczyć. Mam nadzieje, że portorykanka jest w stanie zagrać dwa tak świetne mecze z rzędu ale po takim kursie mogę zaryzykować.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #86 Unibet
???? Dudi Sela - Andreas Seppi 7-5 4-6 4-6
TYP: Seppi 2:0 @1,98 ⛔

Seppi w ostatnich tygodniach jest w bardzo dobrej formie. Dobry turniej w Halle gdzie przegrał ze zwycięzcą Florianem Mayerem. Wczoraj fantastyczny mecz i wygrana w dwóch setach z Adrianem Mannarino, który był przez ekspertów lekko faworyzowany. Seppi ograł go dość gładko i mam nadzieje, że to samo zrobi z Selą, który pewnego pułapu nie może przeskoczyć od lat i jeśli Seppi zagra dobrze i równo to Izraelczyk nie ugra tutaj seta. Spokojnie widze value w tym kursie, pokrzyżować plany może jakiś dziwny tie break.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #87 Betano
???? Tatjana Maria - Rebecca Peterson 5 gemów :?
TYP: Peterson +4,5 @2,00 ⛔
Stawka: 4j EWG: -4j

Maria narazie wygrywa w tych kwalach z takim handi ale z totalnie nieogranymi na trawie zawodniczkami. Nie mowie, że Peterson jest chociaż widzialem juz szwedkę w zeszlym sezonie, ma solidny backhand i powinna tutaj coś zrobić. Trawa to też nie jest nawierzchnia pod grę Tatjany, jej jednoreczny backhand lata po trybunach dość często.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #88 Unibet
???? Laslo Djere - Matteo Donati TYP: Donati @1,62
???? Harriet Dart - Ekatarina Alexandrova TYP: Alexandrova @1,37
AKO: 2,22 | Stawka: 2j EWG: ?
Laslo Djere tutaj pewnie wielu kusi. Ja widziałem jego mecz z Safrankiem, który nie wiem jakim cudem wyciągnął w dwóch setach. Łamali sie jak baby, co serwis to kilka BP. Donati gra u siebie i bedzie bezlitosny, narazie bez zadnych problemow i tutaj tez ich nie powinno być. Alexandtrova pokazała w zeszłym sezonie, że trzeba uważać na jej mocne uderzenie. Na trawie powinna się spisywać bardzo dobrze.

piatddz 142K

piatddz

Użytkownik
KUPON #89 Unibet
???? Matthew Barton - Karen Khachanov 3-1
TYP: Barton @2,18 ✅
Stawka: 2j EWG: +2,36j

Chodzi mi od wczoraj po głowie ten Barton, jednak wczoraj nie zagrali a dzisiaj się skuszę za drobne. Khachanov to przyszłe pokolenie 20lat i już świetne występy w wielu turniejach ale nie na trawie. Póki co paskudnie się tutaj męczy i pewnie potrzebuje czasu aby przystosować się do niskiej piłki. 24-latek z Sydney natomiast traktuję tę nwierzchnię jako swoją ulubioną i zagrał kilka bardzo dobrych meczów. Przed nim wielka szansa i myślę, że jego bardziej naturalna gra na trawie zwycięży.

Do góry Bottom