teraz wróciłem przecież do poziomu wyjściowego i mam:Labouchere jest systemem wg mnie złym. I to widać na twoim przykładzie, tym, który masz teraz w tej chwili. bo paru wtopach wchodzisz na wysokie stawki tak jak teraz i już nie masz zabezpieczenia finansowego na parę przegranych z rzędu, teraz likwidują cię 4 przegrane z rzędu (zostanie ci mniej w bankrollu niż wymaga piąty kupon.
Niby tak ale w ten sposób krążysz w kółko bez żadnego zysku. Powiem ci, że w tym systemie da się zbankrutować przy zbiorze liczącym 1.5% bankrollu (kwestia typowania oczywiście - przetestowane na papierze kiedyś).teraz wróciłem przecież do poziomu wyjściowego i mam:
bankroll: 10.376
aktualny zbiór: 400 600
mogę znowu wrócić do wcześniej przyjętego zbioru początkowego i zamiast 400 600 rozbijam to na 150 150 150 150 400 i już nie ma wejścia na duże stawki ????
Weź też pod uwagę to, że ja przyjąłem stosunkowo niski bankroll w porównaniu do stawek. Jakbym grał na zbiorze np 300-400, a nie 1k to limit wpadek się sporo zwiększa.
Dzisiaj gra z Fogninim, który nie ma serwisu, więc zagrożenie jest niewielkie. Ponadto Rafa 3 raz z rzędu nie zagra szamba i powinien wygrać 3-0.Mocno zagrałeś, bo jednak Nadal na razie gra bez przekonania. Ja bym dał miedzy zwyciestwem Nishikori albo Jankovic, obydwa typy lekko ponad 2,00 ????
No właśnie, jakieś owsiki chyba ma, non stop paluchy w kakao sobie wsadza... stąd ta słaba forma...3-0 może wygrać , ale 6-3 , 6-3, 6-4 i mamy 28 ????
No chyba, że Nadal będzie sobie dobrze w majtkach mieszał to może zdezorientować Włocha ????
Mój typ to over 27