>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwestia karty UKASH

M 0

michal8888

Użytkownik
Mam zamiar zakupić kupon ukash w banku o nominale 30zł i musze przelać kwote min 40zł(chce obstawiać wyniki na stronce bwin)
I teraz pytanie czy np.rodzic musi dokonać przelewu na karte ukash by wpłacić ta kwote 40zł a dopiero potem zalogować sie i przelać online tą kase do zakładów bukmacherskich???
Niestety jestem laikiem w tych sprawach:/
Bardzo prosze o odpowiedź

Z góry dziękuje:-D

R 0

rebmar

Użytkownik
Michal8888 bon możesz sam kupić np. na allegro ???? :spokodfhgfh: ale co z tego że wpłacisz kasę na bwin jak nawet coś wygrasz to nie wypłacisz bo bwin woła dowód albo paszport :spokodfhgfh: i tego nie ominiesz ???? :jezora: lepiej na rodzica zrób konto na bwin żebyś nie miał problemów z wypłatą :spokodfhgfh:

7 0

76robert3

Użytkownik
mam pytanie czy ktoś coś wie więcej na temat płatności ukash i kart Ukash Neo.
Z tego co przeczytałem to płacący kuponami Ukash jestanonimowy (nie pozostawia po sobie śladu w systemach bankowych).
Ale jak wygląda sprawa z wypłatami od buka z kartą Ukash czy też jest zachowana powyżsa anonimowość? czy może też jest tak jak z moneybookers że informacje o przepływach finansowych mogą zostać przekazane do US?
Oraz jakie są zapisy w regulaminie karty, czy podobne do tego z moneybookers &quot;...zabrania się dokonywania płatności dla lub akceptowania płatności od osób lub podmiotów oferujących nielegalne usługi hazardowe...&quot; ? Czy takich zapisów nie ma? i raczej odbierający wypłatę od bukmachera ma pewność że informacja ta pozostanie utajniona?
Pytam się dlatego że idąc za myślą tej usługi ma to być kanał przepływu gotówki i ważnym elementem dla usługobiorców jest anonimowowść.
Czekam na jakieś zwrotki

Do góry Bottom