>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kwalifikacje do MŚ 2010 - 11-12.10.2008 (Europa)

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
No skoro dzis wszyscy o Polsce zreszta nie ma sie co dziwic to podam pare propozycji z mojej strony ????
Wegry - Albania X , Under 2.5
Wegry maja slaby moment a ich szkoleniowiec liczy glownie na Huszti&#39;ego i On robi jakas roznice w druzynie, ale jest on pomocnikiem i tu widac ze Wegrzy a wlasciwie Huszti ma problem ze znalezieniem gola. Albania nie jest najgorsza ze Szwecja i Malta niezly wynik osiagneli ale ... na wyjazdach ich obrona troche cierpi.
Do tego w zespole gosci zabraknie bramkarza Babos Gabor i ostatnio Huszti i Bodor narzekali na urazy, ale zostali powolani czyli wedlug mnie nie bedzie tak rozowo zeby. Spodziewam sie wyniku kolo 1-1 , 0-0
Wyspy Owcze - Austria Under 2.5
Ostatnimi czasy wydaje mi sie ze te &quot;male&quot; reprezentacje zaczynaja cos grac ... moze doszli do wniosku ze futbol sie im oplaca, albo maja dobry rok xD albo mi sie wydaje. Juz nie tak czesto zdazaja sie wyniki po wyzej 3-4 bramek (albo mi sie wydaje xD) mimo tego prawda taka ze Wyspy maja juz naswoim koncie 2 undery z Rumunia i Serbia ,a Austria coprawda pokonala bardzo slaba Francje ale tez przegrala z Litwa ... Sadzac po tych wynikach wydaje mi sie ze Wyspy graja dosc defensywnie do tego Austria nie w formie, ladny kurs - biore ????
Rumunia - Francja 2
Cieniutka Rumunia, ktora wciaz nie moze odnalezc swoich gwiazd Chivu i Mutu ... zwlaszcza ten drugi przezywa jakis czarny okres. Podobnie Francja na poczatku nie pokazala sie z dobrej strony, teraz do sklady wracaja Vieira, Ribery, do tego Anelka i Henry nie wygladaja w az tak zlej formie ... miejsce trenera jest zagrozone - niby Deshamps jest juz gotowy - takze mysle ze 2jeczka wpadnie ... i jak wyzej po tym kursie- chetnie
Turcja - Bosnia x2
Turkowie graja u siebie ale maja wielkie problemy ze skladem. Podstawowa jedynastka najprawdopodobniej bedzie wygladala nastepujaco:
Volkan Demirel; Sabri, Cetin, Kas, Balta; Kazim Kazim, Aurelio, Nuri Sahin, Arda Turan; Halil Altintop, Erdinc. Bosnia nie gra wcale tak zle moim zdaniem 7-0 z Estonia i 0-1 z Hiszpania mysle ze dobre wyniki dla nich ... tutaj licze na mala niespodzianke gosci spowodowana absencja graczy reprezentacji Turcji.
Slowenia - Irlandia 1
Slowenia dotychczas nie pokazala sie z zlej strony, Irlandia tez nienajgorzej sobie radzi. Prawda taka ze Irlandia na wyjazdach gra bardzo slabo , do tego maja problemy z kadra - nie zagraja Sammy Clingan, Stephen Craigan, Michael Duff i Chris Blunt. Wynik wyglada zdecydowanie na 1 ????

diego71 0

diego71

Użytkownik

Polska - Czechy
typ:2
kurs:2,8

Juz dzis na stadionie Slaskim w Chorzowie dojdzie do arcyciekawego i jakze waznego spotkania pomiedzy rezprezentacjami Polski a Czech.Po dwoch meczach liderami grupy sa Polacy ktorzy na poczatku Elimanacji zremisowali na wlasnym stadionie ze Slowenia 1-1 a w drugim na wyjezdzie pokonali zespol San Marino 2-0 ale styl jaki zaprezentowali Polacy byl po prostu zenujacy zreszta malo co a jeden z najgorszych zespolow na swiecie mogl nam strzelic bramke gdybt nie fantastyczna postawa Fabiasnkiego Czesi natomiast zajmuja czwarta pozycje ale maja jeden mecz mniej rozegrany od Polakow,w pierwszym meczu spotkali sie z zespolem Iralndi z ktora bezbramkowo zremisowali wielu uwaza ze ten remis byl porazke ja jednak musze sie z tym nie zgodzic Irlandczycy na wlasnym terenie sa naprawde mocni pokazaly to ostatnie eliminacje w ktorych to zespol Irlandi na wlasnym terenie pokonal mistrzow Europy Hiszpanow dlatego remis byl dla Czechow dobrym rezultatem,warto tez wspomniec ze Czesi przed Eliminacjami grali towarzysko z Anglikami i w meczu tym zresmiowaym 2-2 pokazali naprawde kawal dobrego futbolu zreszta byli o krok od zwyciestwa bo stracili bramke w koncowej fazie meczu.Obydwa zespoly laczy to ze sa w przebudowie po Euro sklad Polakow po turnieju w Austri i Szwajcari zmienil sie dosc mocno a takze mocno zmienila sie atmosfera w druzynie ktora na dzien dzisiejszy nie jest za dobra przykladow nie trzeba szukac daleko wszyscy pamietamy jak przed meczami z Slowenia i San Marino od kadry odsunieci zostali Dudka i Boruc,oczywiscie nie obylo sie bez kontuzji juz na poczatku Leo musial wyslac do domu Piotra Polczaka, Radosława Majewskiego i Łukasza Piszczka a na zgrupowaniu we Wronkach z gry wylaczeni zostali Tomasz Bandrowski i Marcin Kowalczyk do tego doszlo jeszcze kilka innych czynnikow,pomijam juz zaskakujace powolania ktore juz dzis nikogo nie dziwia.Czesi rowniez maja swoje problemy ale napewno nie tak duzo jak Polacy u nich w przeciwnstwie do naszego zespolu atmosfera w kadrze jest dobra po Euro przyszedl nowy?nie do konca poniewaz obency terener byl drugim trenerem za czasow Brucknera i jak sam mowi wzoruje sie na jego mysli szkoleniowej dlatego styl w jakim graja teraz Czesi nie rozni sie zbytnio od tego jakiego prezentowali za kadencji Brucknera,jesli chodzi o kontuzje to rowniez i Czesi maja problemy z kontuzjami ciagle do gry nie jest zdolny Rosicky ktory ciagle leczy kontuzje jak i rowniez zabraknie dzis Marka Matejowskiego i Jana Polaka,ale mimo tych oslabien kadra naszych poludniowych sasiadow prezentuje sie o wiele lepiej od naszej poniewaz praktycznie cala jedynastka Czechow gra regularnie w swoich klubach i to w zespolach z gornej polki ktore regylarnie graja w LM i Pucharze Uefa u nas niestety jak od lat jest problem z gra naszych zawodnikow nawet w drugoligowych klubach do tego dzis zagramy dosc ekperymentalnie w obronie obok Zewlakowa na srodku obrony ujrzymy Dudke a po lewej stronie zagra Krzynowek ktory nawet nie miesci sie na lawce Wlosburga,pomoc wyglada juz troszke lepiej choc i Lewandowski stracil zaufanie w oczach trenera Schaktara ktory nieraz wystawia go na trybuny ale pozostali zawodnicy graja w swoich klubach no i w ataku zagra osamotniony Brozek no i jeszcze zostala nam bramka w ktorej to ma zagarc Fabiasnki ktory grzeje lawe w Arsenalu o skladzie Czechow nie ma sie co zbytnio rozpisywac solidna obrona na czele Grygera i Ujfalusi w bramce oczywiscie Cech i a w ataku Baros.Reasumujac stawiam na zespol Czeski ktory na chwile obecna jest w znacznie lepszej dyspozycji niz Polacy atomosfera w ich zespole jest lepsza niz u nas,a takze styl jaki zaprezentowali Polacy w dowch pierwszyc meczach przekonuje mnie by w dzisiejszym pojedynku postawiac na zespol CZECH.

W 0

witoldd1

Użytkownik
Polska - Czechy (under/over 2.5)
typ:2
kurs:2,10
buk:bah
Analiza:
Dzisiaj zapowiada się ważny mecz dla obu drużyn. Według Ekspertów to właśnie dzisiejsze drużyny są faworytami grupy. Więc zapowiada się walka o pierwsze miejsce w grupie kwalifikacyjnej MŚ.Zawodnicy obu drużyn zapowiadają zwycięstwo i gra na 100%, więc żeby wygrać trzeba Strzelać Gole.Dzisiaj Gole Dla Czechów prawdopodobnie będzie Strzelać Milan Baros, ponieważ jest najbardziej wysuniętym graczem w drużynie Czech.Oglądałem jego ostatnie mecze w Reprezentacji i naprawdę prezentował się dobrze. Potrafił sam pociągnąć piłkę 40 metrów do przodu i zagrozić strzałem na bramkę przeciwnika. Ułatwi mu to fakt ze obrona Polski ostatnimi czasy bez Bąka już taka dobra nie jest ???? .Polska, dzisiaj gra u siebie na magicznym Stadionie Chorzowskim i na pewno coś strzelić dzisiaj będą chcieli.Linia Pomocy jeszcze jako tako wygląda: Błaszczykowski, który jest dobrej formie potrafi sam zrobić sobie akcje biegnąc nawet pół boiska ???? , do dobrej Dyspozycji wraca Roger w legi to jest na pewno dobrym wzmocnieniem drużyny potrafi on doskonale utrzymać się przy piłce , odegrać , dograć piłkę napastnikowi, lub prze brylować kilku zawodników i strzelić dokładnie. Linia pomocy nie wygląda, aż tak źle jak niektórzy myślą w Polsce. Teraz linia ataku Reprezentacji Polski tu już jest o wiele gorzej. Smolarek bez formy , Żurawski nie strzela w lidze Greckiej ale za to dobrze podaje, 2 asysty ostatnim meczu Ligowym , oraz Łukasz Sosin co jest wielką niewiadomą jak się spisze jeżeli w ogóle zagra. Myślę, że w tych napastnikach jest duży potencjał strzelecki i który z nich by nie wszedł na murawę myślę, że zaprezentuje się dobrze i potwierdzi to strzelając bramkę. Zapowiada się dziś ciekawy mecz będzie dużo ciekawych akcji, które powinni zakończyć się Golami. Kibice w całej Polsce czekają na wielki Spektakl na Stadionie Chorzowskim.Jedyną przeszkoda do Underu są Bramkarze, którzy są uznawani za jednych najlepszych w Europie.

Z 0

zawada84

Użytkownik
Spotkanie: Dania - Malta
Typ: Zwycięstwo Asian Handicap Dania v Malta 0:3 (w wypadku remisu, czyli zwycięstwa 3 bramkami Dunczykow zakład jest refundowany)
Kurs: 1,8
Bukmacher: gamebookers
Analiza:
Dzisiejszego dnia sensacyjny pogromca Portugalczyków - Dania zmierzy się z jedną z najsłabszych drużyn Europy Maltą. Maltańczycy to zwykli dostarczyciele punktów. Przewiduję wysokie zwycięstwo Dunczyków nawet &gt; niż 3 bramkami... Malta z lepszymi drużynami na wyjazdach nie ma nic do powiedzenia dostając regularne baty. W tych eliminacjach nie idzie im wcale lepiej, dotychczas przergali 3-0 na wyjeździe z Albanią i na własnym terenie 0-4 z Portugalią. Przed Danią po wspomnianym zwycięstwie w Portugalii otwiera się spora szansa na awans na dużą imprezę po kilku latach. Do tej pory z 4 punktami zajmują 2 miejsce w grupie 1, w dzisiejszym meczu po pewnym zwycięstwie mogą zostać nawet liderem grupy.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
o meczu polski każdy pisał tak samo jak 2 lata temu przed meczem z portugalią a okazało się że polacy potrafią grać i wygrali wtedy
troche historii i statystyki ?????
wiec prosze bardzo....

Sobotni rywale Polaków z reguły bardzo dobrze rozpoczynają turnieje kwalifikacyjne, a już w ogóle dobrze im się wiedzie w spotkaniach numer dwa. Konfrontacja w Chorzowie będzie ich drugą w eliminacjach MŚ 2010.

Czesi wystąpili w poprzednich MŚ, a od 1996 roku (srebrny medal) regularnie grają w mistrzostwach kontynentu. Od 12 lat nie przegrali żadnego meczu w drugiej kolejce eliminacji ME i MŚ. Kolejno zremisowali z Maltą 0:0 (przed Euro 1996) i Hiszpanią (MŚ 1998), pokonali Bośnię i Hercegowinę 3:1 (Euro 2000), Islandię 4:0 (MŚ 2002), Białoruś 2:0 (Euro 2004) i Rumunię (MŚ 2006).

Czescy dziennikarze w swych relacjach przekonują &quot;Statystyka wskazuje, że w sobotni wieczór (początek meczu o 20.30) w Chorzowie cieszyć się będą goście&quot;.

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Moim zdaniem Polska dziś wygra. W naprawdę dobrej formie są Roger, Błaszczykowski, Murawski czy Brożek. Czesi nie są wcale tacy mocni jak przedstawiają to media i wielu kibiców niewierzących w sukces Biało-czerwonych. Moim zdaniem oprócz Cecha nie mają zawodników o podobnej klasie, brak Rosicky&#39;ego jest wielkim osłabieniem. Z kadry zrezygnował również Koller a u Czechów z napastnikami też nie ma jakiegoś komfortu. Mam nadzieję, że w 1 składzie wybiegnie Artur &quot;Borubar&quot; Boruc i udowodni swoją wartość dla reprezentacji. W ataku zagra zapewne Brozio i mam nadzieję, że wreszcie partnerzy dadzą mu szansę pokazania się - napastnik bez podań sam nic nie zdziała. Co do zestawienia obrony naszego zespołu to nie wiem czy nie lepiej byłoby dać szansę bardzo dobrze prezentującemu się w lidze rosyjskiej Kowalczykowi niż grzejącemu krzesełka na trybunach Krzynówkowi. Mam nadzieję, że po ostatnich słabszych meczach dziś zagramy ładny ofensywny futbol i znów pokonamy Czechów.

Prawdopodobne składy:
Polska:
Fabiański, Wasilewski, Dudka, Żewłakow, Krzynówek, Błaszczykowski, Murawski, M. Lewandowski, Smolarek - Guerreiro - Brożek.
Czechy:
Cech - Grygera, Ujfalusi, Rozehnal, Jankulovski - Kovac - Sionko, Plasil, Jarolim, Sirl - Baros.

mucios92 0

mucios92

Użytkownik
-

Spotkanie: Polska-Czechy
Typ:1
Kurs: 2,70
buk: bet365
Analiza:
▶ W dzisiejszym meczu, który odbędzie się na Stadionie Śląskim w Chorzowie nasi reprezentanci zmierzą się z drużyną Czech.Uważam, że mimo &quot;naszych&quot; kłopotów i w ostatnich
spotkaniach słaba forma jaką dysponują polscy piłkarze dzisiaj odniesiemy zwycięstwo nad naszymu sąsiadami.Polska ostatnie towarzyskie spotkanie, które odbyło się na Cyprze pokonała Czechy 2:0, ale od tego czasu w obu ekipach wiele się zmieniło. Musimy wierzyć, że w końcu przebudzi się Euzebiusz Smolarek, który wraz z Włodzimierzem Lubańskim ma na koncie pięć goli strzelonych na chorzowskim gigancie w meczach eliminacji, oraz że Jakub Błaszczykowski rozegra mecz życia. Myślę, że i dziś Polacy pokonają swoich rywali. ????
▶A oto bilans 6-ciu ostatnich meczów Polski:

10/09-08 Mistrzostwa Świata 2010, Kwalifikacje Grupa 3 San Marino vs. Polska 0:2
06/09-08 Mistrzostwa Świata 2010, Kwalifikacje Grupa 3 Polska vs. Słowenia 1:1
20/08-08 Międz. Mecze Towarzyskie Ukraina vs. Polska 1:0
16/06-08 Euro Cup, Grupa B Polska vs. Chorwacja 0:1
12/06-08 Euro Cup, Grupa B Austria vs. Polska 1:1
08/06-08 Euro Cup, Grupa B Niemcy vs. Polska 2:0

▶ Przypuszczalne składy obu ekip:

:Fabiański, Wasilewski, Dudka, Żewłakow, Krzynówek, Błaszczykowski, Murawski, M. Lewandowski, Smolarek - Guerreiro - Brożek.

: Cech - Grygera, Ujfalusi, Rozehnal, Jankulovski - Kovac - Sionko, Plasil, Jarolim, Sirl - Baros.

T 0

thevirus

Użytkownik
Niewiem czemu kazdy tak chetnie stawia na Czechow ???? Po pierwszej polowie prowadzimy 1:0 ???? Czesi nie zachwycaja w tych eliminacjach, polacy zreszta tez, ale nie ma to jak odbudowac sie w takim meczu, na takim stadionie, z taka publicznoscia ????

mozi 552

mozi

Użytkownik
Teraz dla rozluźnienia może moje podsumowanie dzisiejszych spotkań:

Finlandia - Azerbejdżan (0:0) 1:0
Spodziewałem się że będzie to taki mecz. Kurs na Finlandię bodajże 1,20, a z handicapem nie grałem.
Szkocja - Norwegia (0:0) 0:0
Tutaj poszło troche kasy niestety. Szkoci mieli to wygrac grali fatalnie w pierwszej połowie i nieźle w drugiej. Była jedna nie 100 tylko 200% sytuacja ale niestety kto oglądał ten wie o co chodzi...
Wyspy Owcze - Austria 16:50 (0:0) 1:1
Tutaj Austriacy pokazali się z fatalnej strony... Jak można nie wygrac z takim teamem ? Nie wiem, a tak się nimi zachwycano po zwycięstwie nad Francją eh ta Austria już jak dla mnie zawsze będzie niewiadomą...
Szwajcaria - Łotwa (0:0) 2:1
Ja ten mecz odpuściłem, a jednak Szwajcarzy wygrali. Co prawda bardzo szczęśliwie aczkolwiek 3 pkt zostały dopisane do ich konta
Anglia - Kazachstan (0:0) 5:1
Handicap 0:2 spokojnie siadł ???? Anglia prowadzona przez Capello gra ostatnio wyśmienicie, a Rooney wręcz fenomenalnie. Dwa gole Rooneya + jeden Rio Ferdinanda pokazuje kto stanowi o sile Anglików [ManU] :]
Walia - Lichtenstain (1:0) 2:0
Ja ten mecz także odpuściłem ze względu na kurs. Walia dość chaotycznie grająca ale zwyciężająca (jak zwykle?)
Gruzja - Cypr (0:0) 1:1
O tym meczem to sobie nawet ... nie zawracałem. Gdzie wogule został rozegrany?
Ukraina - Chorwacja (0:0) 0:0
Kolejny mecz na którym zarobiłem. Kursik 1,49 na X2 w bet-at-home był wręcz nie do odrzucenia.
Węgry - Albania (0:0) 2:0
Ten mecz także to wielki Win. Kurs 1,6 na czystą 1 to chyba szaleństwo? Ja z niego skorzystałem...
Szwecja - Portugalia (0:0) 0:0
Dla mnie był to mecz na tak zwanym NO BEcie chyba wszyscy wiemy dla czego dwa klasowe teamy (Szwecja - Portugalia) i dwaj klasowi gwiazdorzy (Cris - Zlatan) = NoBet
Turcja - Bośnia i Hercegowina (0:1) 2:1
Nie ruszałem tego kiedy zobaczyłem wynik Bośni z Estonią (7:0). Cieszę się że tego nie ruszyłem bo nerwy były wielkie...
Luksemburg - Izrael (1:1) 1:3
No Bet
Serbia - Litwa (2:0) 3:0
Chyba wyżej jest napisane wystarczająco o tym meczu...
Bułgaria - Włochy (0:0) 0:0
Mini porażka ale w porównaniu z dzisiejszym Winem niezauważalna. Razem ze Szkocją, Francją i jeszcze kilkoma na szaleńcu z AKO 20 :jezora:
Grecja - Moldau (2:0) 3:0
1,50 za handicap (0:1) to kolejny prezent od buków dla mnie to było pewne...
Polska - Czechy (1:0) 2:1
Analiza napisana przed meczem powyżej :]
San Marino - Słowacja (1:2) 1:3
Handi siadł i nie ma co się rozpisywac...
Niemcy - Rosja (2:0) 2:1
No Bet
Rumunia - Francja (2:1) 2:2
...
Słowenia - Pólnocna Irlandia (0:0) 2:0
Tak się nie powinno analizowac ale spróbowałem. Słowenia pokonała u siebie Słowacje, a Słowacja Irlandie = Win Słowenii nad Irlandią siadł:]
Belgia - Armenia (2:0) 2:0
No Bet
Estonia - Hiszpania (0:2) 0:3
Handicap wszedł i co tu dużo pisac chyba najpewniejszy mecz dzisiaj. Estonia której Bośnia strzela 7 goli nie może nie stracic dwóch z mistrzami Europy dla mnie to było oczywiste...

Pierwszy raz od pewnego czasu nie wypisałem wszystkich moich typów na forum ponieważ ... po prostu mi się nie chciało i od razu wielki Win. Słyszałem już od kilku użytkowników że kiedy pisze tutaj typy one nie wchodzą może to fatum na prawdę istnieje :]?

D 5

devil13england

Użytkownik
Ludzie :-D .Legionisto,ty smierdzisz amatorką.Pewnie siedzisz w domu przed komputerem,i cieszysz sie ze cie ktos czyta.Smiejesz sie z czyjs typow?
Bede chetnie obserwowal twoje.

Nie wiem jak zagrala litwa.Znam tylko wynik.3-0,coz przegrali i to z handi :kwasny4565: .No ale to jest tylko pilka.
Zadnego meczu wczoraj nie poscilem,bo poprostu nie zdazylem(gram narazie w sts).

O,i jako najwieksza niespodzianke daje mecz wyspy owcze-austria(nie,nie litwa ???? ),wygrac z francuzami,
a przegrac z jakimis owcami.masakra.
złe analizujesz.analizujac tak jak ty to co drugi wynik byłby niespodzianka!!!tak myslac jak ty to ja moge powiedziec ze wczoraj byla niespodzianka w meczu luksemburg-izrael bo luksemburg wygral z szwajcaria a izrael zremisowal ze szwajcaria takze wiesz takie analizowanie jest beznadziejne patrzac na mecze ktore byly jakis czas temu.gdybym tak analizwal to wiesz w 72 pokonalismy brazylie 1-0:-D
a tym bardziej jeste bez sensu ze polowe dnia klucisz sie i upierasz przy swojej litwie taki zysk jest to dla ciebie a jak dostaja w plecy 2-0 to wpadasz na forum i piszesz ze nie zagrałes tego meczu a pisales juz o nim w piatek!!!!nierozumie cie masz czas na forum pisac posty z odpowiedziami co 5 minut a nie masz czasu wujsc do sts????a moze na wiosce mieszkasz i kupe drogi masz do stsu??????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom