mozi
Użytkownik
Dobra nie o to mi chodziło że byli załamani swoją grupą. Po Euro wszyscy no może prawie wszyscy faworyci zagrali jakoś bardzo przeciętnie. Rumuni byli jeszcze myślami na przegranym dla nich jak i dla nas EURO. Teraz Euro poszło w niepamięć i gdyby ten mecz odbył się np. jutro ten wynik na 100% by się nie powtórzył. Nie jestem przekonany czy Serbowie na pewno wygrają ale ogromna przewaga własnego boiska może im w tym pomóc. Kurs może i fajny na Litwę ale bez szans na wejście to tak jak byśmy stawiali że Cluj zajmie pierwsze miejsce w grupie LM po dwóch dobrych meczach co jest niestety w praktyce niemożliwe ...Jutro sie przekonamy ???? .Ja pozostaje przy swoim.
"Pokonali załamanych po euro Rumunów którzy myślami jeszcze rozpaczali swój występ, a następnie wielką Austrię która cudem pokonała Francję wszyscy się nimi zachwycali bo zagrali JEDEN dobry mecz i tak było ale to był tylko JEDEN mecz."
Pokonali rumunow,i austrie.To malo?A serbia co zrobila.Litwa sobie da rade.Nie jestem zwolennikem tych wszystkich statystyk,bo to nie one graja.Ja ciesze sie z takiego kursu na mojego faworyta.Rumuni zalamani?Trafili do grupy smierci,mogli sie z tym liczyc.