po prostu tu ambitne chlopaki sa ????Wiekszosc pisze, ze otworzyloby jakas firme, tylko nie wiem po co.
Co do mnie to:
- jakis fajny jacht, 90% kapitalu na dobrze oprocentowana lokate, a 10% wzialbym ze soba i pozwiedzal kawalek swiata.
Podatek wynosi 10%+10%=20% jeśli się nie mylępanowie po woli. 48 czy 49% idzie do panstwa. wiec juz jest tylko 17, 5 mln.
jest prawdopodobienstwo ze 3 osoby trafia wiec kazdy ma po 5,5 mln.
a gdyby mi oferowali 5,5 mln z kumulacji 35 mln to pewnie bym ponarzekal i nawet dupska do warszawy by mi sie ruszyc nie chcialo. ot taki jestem 8)
Ty chyba czytasz mi w myślach co ? ???? U mnie praktycznie to samo tylko, że to wszystko najlepiej z kimś u boku ???? Znaczy się z kobietą... żeby nie było ????Cóż, pomarzyć można. Wkońcu nie jest to karalne .
Gdyby wpadło mi te kilka milionów do kieszeni, to jest pare rzeczy które bym zrobił.
- Przede wszystkim zwiedzanie świata. Jest kilka odległych krajów, które chciałbym zwiedzić.
- Mały domeczek gdzieś nad strumykiem w górach (tak, żeby wyżej mnie nikt nie mieszkał)
- Pomoc organizacjom charytatywnym.
- Spokojne i skromne życie
- Lokaty, konta oszczednosciowe, by pieniadze na siebie pracowały.
To chyba tyle. Żadnych luksusowych samochodów, wielkich domów. Zdecydowanie wolę skromne życie.