>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kumulacja -> 35 milionów, co zrobicie z kasą?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Ja nie gram, bo mi szkoda, ale zaraz pojde i powpisuje liczby swoje a wieczorem bede sie cieszyl z wygranej :]
A mysallem ze wiecej placa za 4 i 5 niz to jest :p &gt;200 i &gt;6000 to malo jakos sie wydaje ????

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Jacekk jakie liczby skreslasz? ;]
z reguły nie podaję i tego się trzymam :]
Pierwszy zakład - liczby szczególne reszta chybił trafił :]
Jak ze skutecznością? Raz czwórka, kilka razy trójka. Raczej wychodzę na plus, ale nie gram co tydzień ???? Zazwyczaj raz w miesiącu jak jest wysoka kumulacja powyżej 5 mln.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
z reguły nie podaję i tego się trzymam :]
Pierwszy zakład - liczby szczególne reszta chybił trafił :]
Jak ze skutecznością? Raz czwórka, kilka razy trójka. Raczej wychodzę na plus, ale nie gram co tydzień ???? Zazwyczaj raz w miesiącu jak jest wysoka kumulacja powyżej 5 mln.
ja jeszcze nigdy nic nie wygralem :] a moj kuzyn kiedys zagral w Multi Lotka i trafił 8z10 liczb i wygrał chyba 240 zł czy cos takiego :jezora:

sawas 27

sawas

Użytkownik
Heheh, ale ludzie głupii.. Takie kolejki, a przecież 99,999999% nic nie wygra :p Ja wpisałem sobie liczby na kartce, to głupie, ale wieczorem sprawdzę, czy bym wygrał :p Jak będzie &quot;6&quot; to idę się powiesić, a jak nic to będę się cieszył z zaoszczędzonych $ :]
Moje liczby: 4,10,12,18,20,21

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ciekawe ile osob wezmie liczby z serialu Lost:-D. Ja jestem jego fanem ale nie gram w takie rzeczy i nie zagram.
Jak ktos by nie wiedział- 4, 8, 15, 16, 23, 42

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Zapamiętajcie te liczby: 11, 16, 24, 27, 37, 42

Warte są one 35 mln złotych ;).

Szkoda tylko że nie gram w totka...

snajper 322

snajper

Forum VIP
Ciekawe ile osob wezmie liczby z serialu Lost:-D. Ja jestem jego fanem ale nie gram w takie rzeczy i nie zagram.
Jak ktos by nie wiedział- 4, 8, 15, 16, 23, 42
Rybex a ja wczoraj pomyslalem zeby takie liczyby dzis wieczorem skreslic &quot;D

rybex 3

rybex

Użytkownik
Rybex a ja wczoraj pomyslalem zeby takie liczyby dzis wieczorem skreslic &quot;D
Ja ci powiem tak: szansa jest praktycznie taka sama a musiałbys sie dzielic pewnie ze spora liczba osob. Juz sobie to wyobrazam jak ludzie puszczaja po 10 kuponow to sobie mysla: &quot;a tam walne sobie liczby z Losta&quot;. Wiec chyba nie warto, ale te liczby sa magiczne:jezora:

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
a ja mam zagranych 13 zakladow, jak 3ki zadnej nie bedzie to zlee ;]
35 mln pod warunkiem ze bym sam wygral wydałbym na :
3 mln na cele charytatywne
2 mln na start bym wydal( w miare luksusowy dom za 1.5mln i samochod za 400-500k :] )
15 mln zainwestowane :]
10 mln dla rodzicow
3.5 podatek :]
1.5 - na FB kupilbym sobie range typer :jezora:

Do góry Bottom