Ja nie gram, bo mi szkoda, ale zaraz pojde i powpisuje liczby swoje a wieczorem bede sie cieszyl z wygranej :]
A mysallem ze wiecej placa za 4 i 5 niz to jest >200 i >6000 to malo jakos sie wydaje ????
z reguły nie podaję i tego się trzymam :]
Pierwszy zakład - liczby szczególne reszta chybił trafił :]
Jak ze skutecznością? Raz czwórka, kilka razy trójka. Raczej wychodzę na plus, ale nie gram co tydzień ???? Zazwyczaj raz w miesiącu jak jest wysoka kumulacja powyżej 5 mln.
z reguły nie podaję i tego się trzymam :]
Pierwszy zakład - liczby szczególne reszta chybił trafił :]
Jak ze skutecznością? Raz czwórka, kilka razy trójka. Raczej wychodzę na plus, ale nie gram co tydzień ???? Zazwyczaj raz w miesiącu jak jest wysoka kumulacja powyżej 5 mln.
Heheh, ale ludzie głupii.. Takie kolejki, a przecież 99,999999% nic nie wygra Ja wpisałem sobie liczby na kartce, to głupie, ale wieczorem sprawdzę, czy bym wygrał Jak będzie "6" to idę się powiesić, a jak nic to będę się cieszył z zaoszczędzonych $ :]
Moje liczby: 4,10,12,18,20,21
Ciekawe ile osob wezmie liczby z serialu Lost:-D. Ja jestem jego fanem ale nie gram w takie rzeczy i nie zagram.
Jak ktos by nie wiedział- 4, 8, 15, 16, 23, 42
Ciekawe ile osob wezmie liczby z serialu Lost:-D. Ja jestem jego fanem ale nie gram w takie rzeczy i nie zagram.
Jak ktos by nie wiedział- 4, 8, 15, 16, 23, 42
Ja ci powiem tak: szansa jest praktycznie taka sama a musiałbys sie dzielic pewnie ze spora liczba osob. Juz sobie to wyobrazam jak ludzie puszczaja po 10 kuponow to sobie mysla: "a tam walne sobie liczby z Losta". Wiec chyba nie warto, ale te liczby sa magiczne:jezora:
a ja mam zagranych 13 zakladow, jak 3ki zadnej nie bedzie to zlee ;]
35 mln pod warunkiem ze bym sam wygral wydałbym na :
3 mln na cele charytatywne
2 mln na start bym wydal( w miare luksusowy dom za 1.5mln i samochod za 400-500k :] )
15 mln zainwestowane :]
10 mln dla rodzicow
3.5 podatek :]
1.5 - na FB kupilbym sobie range typer :jezora: