jacekk
Użytkownik
nie :] 5 zakładówJacekk zagrales 5 kuponow? ;]
Ja tak grywam :]A własnie - macie jakieś liczby lub kupon , który gracie zawsze ??
nie :] 5 zakładówJacekk zagrales 5 kuponow? ;]
Ja tak grywam :]A własnie - macie jakieś liczby lub kupon , który gracie zawsze ??
z reguły nie podaję i tego się trzymam :]Jacekk jakie liczby skreslasz? ;]
ja jeszcze nigdy nic nie wygralem :] a moj kuzyn kiedys zagral w Multi Lotka i trafił 8z10 liczb i wygrał chyba 240 zł czy cos takiego :jezora:z reguły nie podaję i tego się trzymam :]
Pierwszy zakład - liczby szczególne reszta chybił trafił :]
Jak ze skutecznością? Raz czwórka, kilka razy trójka. Raczej wychodzę na plus, ale nie gram co tydzień ???? Zazwyczaj raz w miesiącu jak jest wysoka kumulacja powyżej 5 mln.
tak :]Jeden zaklad dwojke kosztuje?
na tym polega ta zabawa ;PHeheh, ale ludzie głupii.. Takie kolejki, a przecież 99,999999% nic nie wygra
tak :] ale po piątkę musisz jechać do większego miasta ????mam pytanie!
czy ewentualna wygrana (trojka,czworka) moge odebrac w innym punkcie niz zagralem?
większego tzn. np. stolica województwa? w mieście 60tysięcznym nie da rady? :]tak :] ale po piątkę musisz jechać do większego miasta ????
puszcze te cyferki.wrazie czego 10% dla ciebie:spokodfhgfh:Zapamiętajcie te liczby: 11, 16, 24, 27, 37, 42
Warte są one 35 mln złotych .
Szkoda tylko że nie gram w totka...
Rybex a ja wczoraj pomyslalem zeby takie liczyby dzis wieczorem skreslic "DCiekawe ile osob wezmie liczby z serialu Lost:-D. Ja jestem jego fanem ale nie gram w takie rzeczy i nie zagram.
Jak ktos by nie wiedział- 4, 8, 15, 16, 23, 42
Ja ci powiem tak: szansa jest praktycznie taka sama a musiałbys sie dzielic pewnie ze spora liczba osob. Juz sobie to wyobrazam jak ludzie puszczaja po 10 kuponow to sobie mysla: "a tam walne sobie liczby z Losta". Wiec chyba nie warto, ale te liczby sa magiczne:jezora:Rybex a ja wczoraj pomyslalem zeby takie liczyby dzis wieczorem skreslic "D