>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ktory najszybciej ksieguje depozyt

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Chodziło mi głównie od zagranicznych bukmacherów bo jakie dobre bonusy mogli by zaproponować Polscy bukmacherzy ?. To co dla gracza z zachodu jest groszem dla nas może być niezłym podreperowaniem budżetu.
@Sylwek2012, jeżeli w sprawie tych bonusów miałeś na myśli zagraniczne firmy bukmacherskie to OK ???? , gdyż czytając Twój wpis o bonusach - tu w wątku o 4 polskich firmach - odebrałem to co napisałeś, jako nawiązanie właśnie do nich.
Pozdrawiam

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Napisałem tylko, że śmieszą mnie tacy cwaniacy ja ty, którzy dopatrują się ustawek w meczach, dopiero jak ktoś puści jakąś plotkę po meczu.
A kto puszcza jakie ploty na temat spotkań ? Ty człowieku nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że mecze Mistrzostw Świata również mogą być i są ustawiane. O jakich plotach piszesz ? Co ty pier***** ? Stwierdzam oczywiste fakty, a ty kolejny raz mi wmawiasz, że szukam jakiś ustawek w meczu Lecha ? Albo piszesz mi pw, że szukam ustawek w Lidze Światowej w siatkówce kiedy pół słowem o tym nie napisałem ? ???? To, że nie widzisz problemu z murzynami na mistrzostwach świata to juz twój problem i twojego małego mózgu. A że widzisz je w spotkaniu Lecha to polecam wizyte u lekarza psychiatry ;) Ty jesteś jakiś chory psychicznie i to mocno ???? I to nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem debilu. Bez odbioru.
Obserwuj obserwuj dzieciaczku ;) Tylko naucz się jeszcze podstaw, że over azjatycki 1;1,5 to nie over 1,5 amatorze ;)

guernica 584

guernica

Użytkownik
A kto puszcza jakie ploty na temat spotkań ? Ty człowieku nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że mecze Mistrzostw Świata również mogą być i są ustawiane. O jakich plotach piszesz ? Co ty pier***** ? Stwierdzam oczywiste fakty, a ty kolejny raz mi wmawiasz, że szukam jakiś ustawek w meczu Lecha ? Albo piszesz mi pw, że szukam ustawek w Lidze Światowej w siatkówce kiedy pół słowem o tym nie napisałem ? ???? To, że nie widzisz problemu z murzynami na mistrzostwach świata to juz twój problem i twojego małego mózgu. A że widzisz je w spotkaniu Lecha to polecam wizyte u lekarza psychiatry ;) Ty jesteś jakiś chory psychicznie i to mocno ???? I to nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem debilu. Bez odbioru.Obserwuj obserwuj dzieciaczku ;) Tylko naucz się jeszcze podstaw, że over azjatycki 1;1,5 to nie over 1,5 amatorze ;)
Jak zwykle gadka z tobą to jak rzucanie grochem o ścianę.
W twoim przypadku to bez znaczenia czy over azjatycki czy nie. I tak wtopa, kołku. I nie schlebiaj sobie, że cokolwiek jest do oglądania w tym twoim śmiesznym &quot;temacie&quot;. Byłem po prostu ciekaw czy jesteś faktycznie tak głupi jak wynika to z twoich, pożal się Boże, postów i dasz się zrobić jak małe dziecko obstawiając mecz Lecha. I nie myliłem się. A w zasadzie myliłem się. Ty jesteś jeszcze głupszy.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jak zwykle gadka z tobą to jak rzucanie grochem o ścianę. W twoim przypadku to bez znaczenia czy over azjatycki czy nie. I tak wtopa, kołku. I nie schlebiaj sobie, że cokolwiek jest do oglądania w tym twoim śmiesznym &quot;temacie&quot;. Byłem po prostu ciekaw czy jesteś faktycznie tak głupi jak wynika to z twoich, pożal się Boże, postów i dasz się zrobić jak małe dziecko obstawiając mecz Lecha. I nie myliłem się. A w zasadzie myliłem się. Ty jesteś jeszcze głupszy.
Ziewam kretynie na twoje gimnazjalne wypociny ;)

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
a dawczan dalej swoje &quot;nie znam się, to się wypowiem&quot; :browar565:
jak zwykle zero meritum, za to dużo pyskowania, obrażania i pretensji.
Zmień nick na FabioFogniniForumBukmacherskiego ????
pozdro i napij się melisy Fabio ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
a dawczan dalej swoje &quot;nie znam się, to się wypowiem&quot; jak zwykle zero meritum, za to dużo pyskowania, obrażania i pretensji. Zmień nick na FabioFogniniForumBukmacherskiego
&quot;Wklejający screeny po meczu&quot; Ahmedinho - jako jedyny udzieliłem odpowiedzi w tym temacie i odpowiadałem merytorycznie na niektóre zawarte w tym temacie pierdoły napisane przez edi8 i kto czyta ten to dobrze widzi, więc Carlo Suarez Navarro forum bukmacherskiego - zamilcz ;) albo wklejaj dalej screeny po meczu w hp ;)

Do góry Bottom