>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ktory najszybciej ksieguje depozyt

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Chodziło mi głównie od zagranicznych bukmacherów bo jakie dobre bonusy mogli by zaproponować Polscy bukmacherzy ?. To co dla gracza z zachodu jest groszem dla nas może być niezłym podreperowaniem budżetu.
@Sylwek2012, jeżeli w sprawie tych bonusów miałeś na myśli zagraniczne firmy bukmacherskie to OK ???? , gdyż czytając Twój wpis o bonusach - tu w wątku o 4 polskich firmach - odebrałem to co napisałeś, jako nawiązanie właśnie do nich.
Pozdrawiam

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Napisałem tylko, że śmieszą mnie tacy cwaniacy ja ty, którzy dopatrują się ustawek w meczach, dopiero jak ktoś puści jakąś plotkę po meczu.
A kto puszcza jakie ploty na temat spotkań ? Ty człowieku nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że mecze Mistrzostw Świata również mogą być i są ustawiane. O jakich plotach piszesz ? Co ty pier***** ? Stwierdzam oczywiste fakty, a ty kolejny raz mi wmawiasz, że szukam jakiś ustawek w meczu Lecha ? Albo piszesz mi pw, że szukam ustawek w Lidze Światowej w siatkówce kiedy pół słowem o tym nie napisałem ? ???? To, że nie widzisz problemu z murzynami na mistrzostwach świata to juz twój problem i twojego małego mózgu. A że widzisz je w spotkaniu Lecha to polecam wizyte u lekarza psychiatry ;) Ty jesteś jakiś chory psychicznie i to mocno ???? I to nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem debilu. Bez odbioru.
Obserwuj obserwuj dzieciaczku ;) Tylko naucz się jeszcze podstaw, że over azjatycki 1;1,5 to nie over 1,5 amatorze ;)

guernica 584

guernica

Użytkownik
A kto puszcza jakie ploty na temat spotkań ? Ty człowieku nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że mecze Mistrzostw Świata również mogą być i są ustawiane. O jakich plotach piszesz ? Co ty pier***** ? Stwierdzam oczywiste fakty, a ty kolejny raz mi wmawiasz, że szukam jakiś ustawek w meczu Lecha ? Albo piszesz mi pw, że szukam ustawek w Lidze Światowej w siatkówce kiedy pół słowem o tym nie napisałem ? ???? To, że nie widzisz problemu z murzynami na mistrzostwach świata to juz twój problem i twojego małego mózgu. A że widzisz je w spotkaniu Lecha to polecam wizyte u lekarza psychiatry ;) Ty jesteś jakiś chory psychicznie i to mocno ???? I to nie ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem debilu. Bez odbioru.Obserwuj obserwuj dzieciaczku ;) Tylko naucz się jeszcze podstaw, że over azjatycki 1;1,5 to nie over 1,5 amatorze ;)
Jak zwykle gadka z tobą to jak rzucanie grochem o ścianę.
W twoim przypadku to bez znaczenia czy over azjatycki czy nie. I tak wtopa, kołku. I nie schlebiaj sobie, że cokolwiek jest do oglądania w tym twoim śmiesznym &quot;temacie&quot;. Byłem po prostu ciekaw czy jesteś faktycznie tak głupi jak wynika to z twoich, pożal się Boże, postów i dasz się zrobić jak małe dziecko obstawiając mecz Lecha. I nie myliłem się. A w zasadzie myliłem się. Ty jesteś jeszcze głupszy.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jak zwykle gadka z tobą to jak rzucanie grochem o ścianę. W twoim przypadku to bez znaczenia czy over azjatycki czy nie. I tak wtopa, kołku. I nie schlebiaj sobie, że cokolwiek jest do oglądania w tym twoim śmiesznym &quot;temacie&quot;. Byłem po prostu ciekaw czy jesteś faktycznie tak głupi jak wynika to z twoich, pożal się Boże, postów i dasz się zrobić jak małe dziecko obstawiając mecz Lecha. I nie myliłem się. A w zasadzie myliłem się. Ty jesteś jeszcze głupszy.
Ziewam kretynie na twoje gimnazjalne wypociny ;)

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
a dawczan dalej swoje &quot;nie znam się, to się wypowiem&quot; :browar565:
jak zwykle zero meritum, za to dużo pyskowania, obrażania i pretensji.
Zmień nick na FabioFogniniForumBukmacherskiego ????
pozdro i napij się melisy Fabio ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
a dawczan dalej swoje &quot;nie znam się, to się wypowiem&quot; jak zwykle zero meritum, za to dużo pyskowania, obrażania i pretensji. Zmień nick na FabioFogniniForumBukmacherskiego
&quot;Wklejający screeny po meczu&quot; Ahmedinho - jako jedyny udzieliłem odpowiedzi w tym temacie i odpowiadałem merytorycznie na niektóre zawarte w tym temacie pierdoły napisane przez edi8 i kto czyta ten to dobrze widzi, więc Carlo Suarez Navarro forum bukmacherskiego - zamilcz ;) albo wklejaj dalej screeny po meczu w hp ;)

Do góry Bottom