No bez przesady edi...To, że wiekszość gra u zagranicznych to nie znaczy, że nie ma osoby, która miałaby konta u polskichPomyśl chwilę nad sensem swojego pytania, bo odpowiedź wymagającą tego porównania może znać jedynie gracz, mający konta u tych wszystkich polskich buków... A takich raczej nie ma.
Wszystkie księgują niemal natychmiast w większosci dokonujesz wpłaty poprzez pośreników a co za tym idzie wpłata trwa max kilka minut. Tradycyjne przelewy idące dwa dni to już przeżytek.Witam, mam szybkie pytanko. Który z leglanych buków internetowych (sts,wzb,totolotek,efortuna) najszybciej ksieguję kasę na konto, tak jak ma to miejscie np. w bahu przez Przelewy24 pieniądzę są od razu?
hehe to aż tak wielu ich jest ? Na palcach jednej ręki mogę ich policzyć...mający konta u tych wszystkich polskich buków...
A takich raczej nie ma.
Nie kolego, Ty lepiej zastanów się nad swoją odpowiedzią, bo zapytałem o buka z najszybszym księgowaniem np. Przelewy24 gdzie momentalnie po zatwierdzeniu przelewu kasa wpływa na konto. Do odpowiedzi na to pytanie wcale nie trzeba takiego gracza o którym napisałeś...
ewidentnie wymaga poprawnej odpowiedzi TYLKO i WYŁĄCZNIE od kogoś, kto sam we wszystkich tych firmach ma konta i stąd może udzielić odpowiedzi, opartej o empiryczne doświadczenie z księgowaniem w nich wszystkich jego depozytów - dokonując porównania, o które zapytałeś.Który z leglanych buków internetowych (sts,wzb,totolotek,efortuna) najszybciej ksieguję kasę na konto
@Sylwek2012, nie tylko nie mam kont u wszystkich polskich bukmacherów - a nawet nie mam go u żadnego z nich...Edi myślałem że nie ma na świecie buka którego byś nie znał a Ty tu opowiadasz że nie u wszystkich bukmacherów w Polsce masz konta.
A no i tu się mylisz. Bywa - choć bardzo rzadko - że mimo nawet 12% podatku ako wychodzi lepsze z pewnych zakładów niż u zagranicznych. Choćby dlatego warto mieć. Albo np takie Milenium - można tam mieszać prze różne bety ze sobą jak np punkty czy zbiórki zawodników w NBA, gdzie w większości zagranicznych można tylko single.Uwierz mi, że nie jest mi to ( jak i chyba tysiącom a może nawet i setkom tysięcy innych rodzimych graczy ) do niczego potrzebne. Zupełnie!
Co do że to jest nie potrzebne nie był bym taki pewien. Są gracze którzy śledzą różne promocje bonusy i analizują korzyści z różnych bonusów. Orientując się bardzo dobrze w tych tematach możesz zarobić naprawdę spore pieniądze przy minimalnym ryzyku. Czytałem twój temat jak ograłes totmixa na kilkadziesiąt tyś PLN. Myśle że jak masz do tego głowe a podejrzewam że masz to "darmowe" pieniądze czekają aż się po nie zgłosisz jednak same nie przyjdą to Ty musisz je znaleść.Uwierz, że nie jest mi to ( jak chyba tysiącom a może raczej nawet dziesiątkom czy setkom tysięcy innych rodzimych graczy ) do niczego potrzebne.
Zupełnie!
Piszesz ostatnio tak dziwnie zawile i nie potrzebnie skomplikowanie, że sorry, ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisałeś, że nie jest Ci potrzebne mieć 4 kont u polskich buków, a ja Ci podałem przykład, ze jednak warto. Kolega powyżej odnośnie bonusów podał kolejny przykład.@dawczan, w swojej wypowiedzi pominąłeś fundamentalny fragment mojego wpisu dokonanego w 1.osobie a mianowicie:
@dawczan, w trosce o tegoż należytą percepcję czyli zrozumienie, zawsze zarówno w realu i na forach, dostosowuję poziom swojej odpowiedzi do poziomu mego interlokutora.Piszesz ostatnio tak dziwnie zawile i nie potrzebnie skomplikowanie, że sorry, ale nie rozumiem o co Ci chodzi.
Podany przez Ciebie jednostkowy, oderwany przykład zupełnie nijak ma się do polskiej rzeczywistości rynku bukmacherskiego, która kształtuje się w proporcjach 91% grających w firmach zagranicznych i 9% w firmach polskich ( raport w tej sprawie jest w wątku o hazardzie ) a zatem logika wskazuje, iż część wspólna obu tych zbiorów graczy jest znikoma, a jeszcze bardziej znikoma czy wręcz marginalna w grupie 9% grających w polskich firmach jest ta spośród nich, którzy grając tam poprzez sieć, mają konta u wszystkich 4 podmiotów z pytania autora wątku.Napisałeś, że nie jest Ci potrzebne mieć 4 kont u polskich buków, a ja Ci podałem przykład, ze jednak warto. Kolega powyżej odnośnie bonusów podał kolejny przykład.
Chodziło mi głównie od zagranicznych bukmacherów bo jakie dobre bonusy mogli by zaproponować Polscy bukmacherzy ?. To co dla gracza z zachodu jest groszem dla nas może być niezłym podreperowaniem budżetu.Podobnie jak rzekome masowe pozyskiwanie bonusów od polskich firm po rejestracji u nich, przytoczone przez kolegę @Sylwek2012
Więc ja tu owej rzekomej masowości pozyskujących bonusy od polskich firm nie dostrzegam.
Co innego w tych zagranicznych...
A po czym to wnosisz ? Masz jakieś konkretne badania ?a jeszcze bardziej znikoma czy wręcz marginalna w grupie 9% grających w polskich firmach jest ta spośród nich, którzy grając tam poprzez sieć, mają konta u wszystkich 4 podmiotów z pytania autora wątku.
Świetny argument. Sorry, ale mogę Ci podać dziesiątki przykładów braku odpowiedzi na prze różne problemy/pytania zadane tu na forum.Niech ten wymowny chyba brak (do tego momentu) oczekiwanej przez niego odpowiedzi na pytanie zadane na największym polskim forum bukmacherskim jakim jest FB
No i co chcesz takimi "dowcipami" osiągnąć ? Podaję Ci namacalne, istniejące przykłady dlaczego warto mieć konta u polskich buków, a Ty mi piszesz jakieś dowcipy o Breżniewie. Studiowałeś filozofię może ? Bo Twoje odpowiedzi są bardzo filozoficzne, czyli rozbudowane, rozwinięte językowo, ale omijające odpowiedź.I wypowiedź taka jak Twoja z przykładem o Milenium, może być przeze mnie ulokowana jedynie na półce ze starym dowcipem o sporze Breżniewa z Reaganem nad wyższością systemu komunistycznego nad kapitalistycznym, gdzie w finale nie mający już innych argumentów Breżniew rzucił uwagę: a w Ameryce biją Murzynów!
Co prawda dodałeś "raczej", ale i tak słabo to wygląda.odpowiedź wymagającą tego porównania może znać jedynie gracz, mający konta u tych wszystkich polskich buków... A takich raczej nie ma.
I odpowiadając na tytułowe pytanie kolegi każdy z tych buków daje możliwość szybkich przelewów na wzór przelewów24, ale wszystko zależy od księgowań i godzin pracy banku. "Za dnia" nie ma większego problemu u żadnego z 4 buków t.j. Fortuny, STS, Milenium czy Totolotek.Witam, mam szybkie pytanko. Który z leglanych buków internetowych (sts,wzb,totolotek,efortuna) najszybciej ksieguję kasę na konto, tak jak ma to miejscie np. w bahu przez Przelewy24 pieniądzę są od razu?
Czyli jeszcze 5.08 o 23.40 nie byłeś taką osobą i tego nie wiedziałeś, co skutecznie powstrzymywało Cię od pisania o sprawach nieznanych - ale już dziś 7.08 o 17.22 tą wiedzą dysponujesz:No bez przesady edi...To, że wiekszość gra u zagranicznych to nie znaczy, że nie ma osoby, która miałaby konta u polskich
Pozdrawiamodpowiadając na tytułowe pytanie kolegi każdy z tych buków daje możliwość szybkich przelewów na wzór przelewów24, ale wszystko zależy od księgowań i godzin pracy banku. "Za dnia" nie ma większego problemu u żadnego z 4 buków t.j. Fortuny, STS, Milenium czy Totolotek.
- a 5.08 o 23.40 swoją głęboką "wiedzą" nie raczyłeś się z autorem pytania podzielić, pomimo swojej aktywności w tym wątku.odpowiadając na tytułowe pytanie kolegi każdy z tych buków daje możliwość szybkich przelewów na wzór przelewów24, ale wszystko zależy od księgowań i godzin pracy banku. "Za dnia" nie ma większego problemu u żadnego z 4 buków t.j. Fortuny, STS, Milenium czy Totolotek.
bo studencie @dawczan, autor pytania WCIĄŻ oczekuje konkretnej odpowiedzi - za którą przecież Twojego abstrakcyjnego bajkopisarstwa uznać nie można...Witam, mam szybkie pytanko. Który z leglanych buków internetowych (sts,wzb,totolotek,efortuna) najszybciej ksieguję kasę na konto, tak jak ma to miejscie np. w bahu przez Przelewy24 pieniądzę są od razu?
Dawno zrobiłeś to 1wszy.w sposób arogancki a nawet chamski zaostrzasz język swoich wypowiedzi do mnie skierowanych
Za to ty chodząca encyklioepdio zdałaś się tylko na stwierdzenie, że nie ma kogoś kto by miał konta u 4 polskich bukmacherów, co jest bzdurą do kwadratu. Studentem byłem i już nie jestem tak dla Twojej wielmożnej informacji. Ty co dałeś w tym temacie odpowiadając autorowi tematu ? Tylko i wyłącznie go obśmiałeś twierdząc, że nie ma kogoś kto by miał konta u 4 bukmacherów. I tworzysz wielkie filozoficzne odpowiedzi, które nie wnoszą NIC do tego tematu, a w paru watkach zostałeś bezlitośnie wypunktowany i stąd za pewne wzmożona aktywność nerwowa. Ale spoko - poużywaj sobie jeszcze Aaaa sorry - jeszcze spędziłeś sporo czasu na analizie o której godzinie i kiedy wysłałem wiadomość ???? i uczyniłeś z tego główny wątek tematu, kiedy wcześniej w paru miejscach zostałeś wypunktowany, ale udajesz polityka i próbujesz omijać te argumenty sam atakując, ale robisz to tak nieudolnie, że naprawdę jest zabawnietworząc wpis o astronomicznie wysokim poziomie ogólności:
Autor dostał odpowiedź, że w każdym z tych bukmacherów istnieje opcja szybkiego przelewu w takiej formie jak robią to przelewy24 i wszystko zależy od banku w którym ma konto. Za dnia nie ma to znaczenia w nocy już tak. Nic więcej nie trzeba do odpowiedzi na to pytanie, bo kolega nie podał banku który go interesuje.autor pytania WCIĄŻ oczekuje konkretnej odpowiedzi
Większego bajkopisarstwa niż twoje w tym temacie nie ma profesorze znawco edi8. I tego smarkacza to sobie szukaj gdzie indziej.za którą przecież Twojego abstrakcyjnego bajkopisarstwa uznać nie można...
Mój nick się pisze z małej litery durniu A po 2gie ty dalej żyj w swojej dziecięcej świadomości, że w sporcie nie ma ustawek ????Nie przejmuj się tym głąbem Edi. dawczan (celowo z małej litery) to internetowy troll, nie mający nic ciekawego do powiedzenia. To ciemniak do, którego nie docierają najprostsze argumenty. Proponuję olać durnia i nie zaprzątać sobie nim głowy. Niech żyje w swoim gnojowisku i niech dalej robi pod siebie.