Z tą Legią to wyskoczyłeś jak filip z konopii ... Wisła Jaga MAX !! chyba ze beda tracic pkt to Lechia ze Sląskiem się włączy Legia przy takiej grze to środek tabeli .Nie stawiajcie na to
Mecze Jagi:
Widzew - D
Polonia W. - W
Legia - D
Korona - D
Cracovia - W
Ruch - D
Mecze Wisły:
Lechia - W
Lech - D
Cracovia - D
Legia - W
Zagłębie - W
Polonia W. - D
Jagiellonia, więc ma tylko 2. wyjazdy...
Nie skreślajcie Jagi. A może ktoś z trójki: Lechia, Śląsk, Legia jeszcze powalczy o mistrza? Może być różnie. Dodatkowo Jaga i Wisła mają trudne terminarze...
Tak? Ostatnie dwa mecze = dwie porażki, a może być i trzecia, bo Lechia u siebie nieźle gra + podniesiona po zdobyciu 2. goli w końcówce z Arką. Jaga może sobie pluć w brodę, że przegrała z Bytomiem.Na Wisłę nie ma silnych w tym roku
czy dobrze rozumiem: wypłaciliście wygrane za zakład że Wisła zostanie Mistrzem Polski?Witam!
Na Tobet.com wypłaciliśmy już za Mistrzostwo Polski Wisły w tym sezonie!
Jednocześnie zakłady na inne kluby pozostają w grze.
pozdrawiamy
załoga Tobet.com
dokładnie ... będą jaja jak Wisła jakimś cudem nie zdobędzie majstra ????czy dobrze rozumiem: wypłaciliście wygrane za zakład że Wisła zostanie Mistrzem Polski?
prędzej ci pterodaktyl przez okno wlecidokładnie ... będą jaja jak Wisła jakimś cudem nie zdobędzie majstra ????
Zniszczył Polonię? 10 punktów w 5. meczach zdobył... Kolejne 10.punktów Polonia zbierała przez 10 meczy... Dodatkowo sezon wcześniej utrzymał ją w Ekstraklasie ???? Zresztą, mądry Polak po szkodzie... Po co Lech go zakontraktował skoro twierdził, że "zniszczył Polonię"... ????Nie wiem jak wy ale mi Michał Probierz przypomina Guardiole I chciałbym żeby pracował w Lech jak dla mnie to jeden z lepszych Polskich trenerów,Bakusiowi mówimy do widzenia zniszczył Polonie teraz zniszczył Lecha,ja od początku byłem przeciwko hiszpanowi dla mnie Zielinski mógł zostac.