KUPON 222 Bukmacher Toto-Mix
Asseco Resovia Rzeszów - ONICO Politechnika Warszawska (Handicap setowy +1.5 seta) typ 2 kurs 2.10
Zacznę od Zespołu z Politechniki Warszawskiej ,który ostatnio pokonał świetny zespół z Jastrzębia w trzech setach. Wygrana na bardzo ciężkim terenie w Zawierciu po tie-breaku. Porażka ze Skrą w trzech setach i urwanie seta aktualnemu Mistrzowi Polski - ZAKSIE. Pewne trzy punkty z Bielskiem. Oglądałem ostatnio mecz Politechniki z Jastrzębskim Węglem i zdecydowałem że pogram handicap w stronę drużyny z Warszawy. Jastrzębski miał szanse na wygranie tego meczu ,ale świetna gra drużyny z Warszawy nie pozwoliła im na to. W meczu Politechnika zdobyła 5 asów serwisowych to całkiem dobry wynik. Prawie 70% wygranych punktów po przyjęciu to ,także dobry prognostyk przed meczem z Resovią. Politechnika naprawdę ma kilku grajków Samica,Kwolek,Sharone,Wrona,Włodarczyk oraz na rozegraniu Brizard i dobrze spisujący się libero Wojtasze którzy na pewno mogą naprawdę stworzyć ciekawe widowisko. Liczę na to że Politechnika jest w stanie nawet to spotkanie wygrać z Resovią która nie jest jeszcze w swojej regularnej formie,ale gram bezpieczniej handicap +1.5 seta.
Jeśli chodzi o Resovie wygrana z Bydgoszcza w czterech setach. Porażka z Zawierciem u siebie w tie-breaku. Zwycięstwo w czterech setach z Radomiem. Zwycięstwo po tie-breaku z Cuprum który grał bez Tahta i Guni. Zwycięstwo dosyć pewnie z Olsztynem w trzech setach. Według mnie te wyniki przez Resovie mogły być lepsze. W Bydgoszczy myślę ,że Resovia powinna pewnie wygrać w trzech setach ,ale jednak się tak nie stało. W miarę wyrównana gra co nie przystoi zespołowi z Rzeszowa. Porażka u siebie Zawierciem. Myślę że ten mecz dużo już mówi o Resovii która kilka miesięcy temu u siebie nie było meczu żeby był przegrany a tutaj bardzo duża niespodzianka - przegrana z beniaminkiem. Według mnie jeżeli Zawiercie było wstanie wygrać spotkanie z Resovia to patrzę na typ w stronę Politechniki z dużym optymizmem. Myślę ,że Politechnika jest w stanie ugrać w Rzeszowie dwa sety a nawet mecz. Pozdrawiam trzymajcie się.