Podsumowujac moje typy
Mamed pewniak... nawet jesli Aziz wygralby 3 rundy 10:8 to i tak na koncu uslyszalby "and still" kto myslal inaczej jest idiota... co do postawy Mameda, w mojej ocenie koniec jego kariery, wydaje mi sie ze wplyw na jego postawe miala wczesniejsza operacja krgoslupa, kazdy kto ogladal walke widzial ze Mamed byl mega sztywny, czy w stojce czy w parterze, nie potrafil nic zrobic...
Cipek tak jak mowilem szybka dominacja weterana...
pozdrawiam tych ktorzy sapali ze ryzyko jest dodawac te dwie walki na
podbicie ako
Rozal... buahhaha zapraszam do merytorycznej dyskusji wszystkich tych ktorzy stawiali domy, auta, zony dzieci Pudziana... bo przeciez "Mario nie moze przegrac"
Barnoui... nie wypowiadam sie, musialbym jeszcze raz obejrzec walke bo decyzja chyba troche naciagana?
Moks zlapany po 2,20 w dniu gali 1,60
o ktorym pisalem od razu po wystawieniu kursow, kto zlapal ten ma
Wojcik, tak jak w poprzedniej analizie, za wysokie progi dla Sztangi choc sama walka w sobie mi sie podobala
i lokata ktora dodalem wczoraj Chlewicki @1,85 ktora byla grana bardzo mocno rowniez weszla, bylo dokladnie to co w analizie czyli gwalt zapasniczy ze strony Szaszy
Podsumowujac nie liczac Barnou'iego wszystkie podane typy weszly, co za tym idzie spora sumka zasilila moj portfel
Kto pobral typy niech sie cieszy kto nie pobral jego problem:]:]:]