>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 35: Khalidov vs Karaoglu

Status
Zamknięty.
T 11,3K

termii

Użytkownik
Jakby Karaoglu zasluzyl na zwyciestwo to by ta slaba dyspozycje Mameda wykorzystal. Nawet jak Mamed lezal, to mogl go lysy okopywac z gory,czy cokolwiek, a nie stac jak pi... ;)

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
3/4 walki lezec na deskach, po 1,5 walki nie miec sil , dostac pare strzalow byc okopywanym nie bijąc nic i wygral, najbardziej sprzedana walka w historii. Król KSW , mistrz nad mistrzami okazał się być przeciętnym zawodnikiem. Śmiać mi się chce dostał takie baty ale wygrał. Tak naciąganej wygranej świat nie widział.Dziś nastał koniec KSW. Nigdy więcej nie zapłacę za coś podobnego. Za 40 zł wolę prawdziwy cyrk gdzie zobaczę słonia oraz może babę z brodą. ***** NIE WIERZE, JAK MOZNA BYLO ZROBIC COS TAKIEGO, NAWET NIE DALI DOGRYWKI, BO W NIEJ BY AZIZ GO ZNOKAUTOWAL CO I TAK BYLO BY NIE SPRAWIEDLIWE, NIGDY WIECEJ TEGO GOWNA JUZ NIE OBEJRZE

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Decyzja decyzja ale to co sie dzieje w komentarzach na fb Mameda to dopiero smiech na sali.
Mamed wygrywa wszystkie ostatnie walki przed czasem, jest ikona Polskiego mma, przegrywa walke(obiektywnie patrzac) i jest obrazany przez wiekszosc osob i wyzywany od zer.
Poziom przecietnego fana KSW jak widac to dopiero dno.

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Edit/ Przypominam ze Mamed nie ma nic wspolnego z decyzja sedziow z ktora sam sie nie zgadzal wiec wszystkie negatywne emocje powinny pojsc w strone organizacji a nie samego zawodnika!

Otrzymane punkty reputacji: +8
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Nie do konca, walka byc moze byla kupiona , o czym nie mamy pojecia i o sprawach na tym poziomie, kupiona i obojetnie jak byla prowadzona mial wygrac, tez nie wypowiadaj sie jak do konca nie wiesz, CO ZA SMROD, NIE DOSC ZE NIE OBEJRZE NIGDY JUZ NAWET NIE WEJDE W TEN DZIAL ABY NIE PRZYPOMINAC SOBIE O TYM

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Nie do konca, walka byc moze byla kupiona , o czym nie mamy pojecia i o sprawach na tym poziomie, kupiona i obojetnie jak byla prowadzona mial wygrac, tez nie wypowiadaj sie jak do konca nie wiesz
No skoro po werdykcie sam podszedl do rywala oddajac mu swoj pas to chyba latwo mozna z tego cos wywnioskowac co?

D 0

dan-blizerian

Użytkownik
Gdyby była kupiona to by padł po jednym czy drugim ciosie, udał ciężki nokaut i byłoby po zabawie. Ten argument raczej odpada

black_hawk 1,2K

black_hawk

Użytkownik
Sam nie wiem jak to nazwać? afera? czopka? wał roku?...
Po chwili przemyślenia natrafiam na właściwe słowo to jest k...a BIZNES. Sam stawiałem na Mameda (Mapeta?), wygrał, typ wszedł, ale dlaczego ***** czuje się oszukany? Chętnie oddał bym wygrane pieniądze, byle tylko nie czuć tej żenady.
I nie chodzi mi tu o tą konkretną walkę, a o to jak nas graczy PANOWIE W GARNITURACH żywcem robią w ***. ( tak, tak. wiem, że się pisze ****).
Amen.

niemownicnikom 196

niemownicnikom

Użytkownik
Mi wszystkie kupony weszły i również ten który stawialem na Różalskiego nie wiem jak można było , stawiać na pudziana 1,30 śmiech na sali złamanego grosza bym nie postawił na niego. Teraz co do gali oglądałem galę w telewizji i powiem tak bez rewelacji z gali na galę jest coraz gorzej , co do mameda to nie bede pisać głupot że oddał bym pieniądze sluchajcie to jeet biznes dla mnie to ani jeden ani drugi nic nie pokazał , ja się cieszę ksw zarobili i ja zarobiłem co tu dużo gadac mamed w Polsce jest gwiazdą , dlaczego nie poszedł do ufc ? Odpowiedź jest prosta jest za słaby zjedli by go a tutaj zarabia pieniążki krótka piłka światem rządzi pieniądz dziękuję nie którym tutaj za ich sugestie bo naprawdę trochę pieniążków wpadło z tej gali jak są jakieś błędy to przepraszam ale piszę z telefonu pozdrawiam

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Różal easyyy. Tak jak myślałem kursik 5.00 na wygraną przed czasem, ale ludzie tu sie produkowali, że jaki to Pudzian nie jest fighter.

Skandal wieczoru z tą akcją Mameda. Żenująco się to oglądało. Upomnienie powinien dostać już w 2 rundzie, ale coż widać kto nakręcał cyrk. Jak przeciwko Hulkowi nie ma co walczyć w Niemczech bo jak nie skonczy sie przed czasem to pojdzie wałek, tak na KSW przeciez lokalnym gwiazdom bo szkoda treningu i czasu poswieconego na przygotowanie.
Pozstawia ta decyzja sędziów punktowych ogromny niesmak. Myśle, że dużo kibiców stracili po tej gali. Ja nie wierze, że nie było cichego szeptania do uszka, ze wrazie czego w strone Mameda niech to idzie. Z czystej przyzwoitości daliby remis dla kibiców i wtedy wygrałby Aziz i po krzyku.
Szkoda strzępic ryja jakby to Zbychu powiedział

P 67

prz3m4s

Użytkownik
Orientuje się ktoś czy gdzieś można sprawdzić pod jaką muzykę wychodzili zawodnicy? Ewentualnie może ktoś kojarzy nazwe kawałka, chodzi mi o numer 50 Centa, przed wyjściem chyba walki Gamrota

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Zawsze stawiałem przeciwko Pudzianowi nawet jak walczył z Najmanem wczoraj cos mnie skusiło zrobic odwrotnie i pluje sobie teraz w twarz.
Chłop powinien sie na dobre zająć swoimi ciągnikami i dać sobie z MMA spokój...
Jeśli będzie walczył dalej w KSW to lada chwila będą przyjeżdżać coraz bardziej słabsi zawodnicy dla niego
Co do Mameda .... WSTYD WSTYD WSTYD !!!
Teraz ma pretensje do kibiców że gwizadali a my kibice panie MAMEDKU mamy pretensje do pana o nie zawiązywanie walki... nie po to płaci sie za bilety i nie poto wykupuje sie PPV żeby oglądać leżenie w octagonie...
Werdykt to jedna wielka kpina i śmiem twierdzić to to KSW to jedna wielka ustawka niczym Wrestling w USA.
Nie wiem kto widział wczoraj wygraną uchodźcy z Czeczeni ?? Chyba tylko Kawulski z Lewandowskim ....

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Podsumowujac moje typy

Mamed pewniak... nawet jesli Aziz wygralby 3 rundy 10:8 to i tak na koncu uslyszalby &quot;and still&quot; kto myslal inaczej jest idiota... co do postawy Mameda, w mojej ocenie koniec jego kariery, wydaje mi sie ze wplyw na jego postawe miala wczesniejsza operacja krgoslupa, kazdy kto ogladal walke widzial ze Mamed byl mega sztywny, czy w stojce czy w parterze, nie potrafil nic zrobic...✅✅✅✅

Cipek tak jak mowilem szybka dominacja weterana...✅✅✅✅

pozdrawiam tych ktorzy sapali ze ryzyko jest dodawac te dwie walki na podbicie ako✅✅✅

Rozal... buahhaha zapraszam do merytorycznej dyskusji wszystkich tych ktorzy stawiali domy, auta, zony dzieci Pudziana... bo przeciez &quot;Mario nie moze przegrac&quot;✅✅✅✅

Barnoui... nie wypowiadam sie, musialbym jeszcze raz obejrzec walke bo decyzja chyba troche naciagana?

Moks zlapany po 2,20 w dniu gali 1,60
o ktorym pisalem od razu po wystawieniu kursow, kto zlapal ten ma✅✅✅✅

Wojcik, tak jak w poprzedniej analizie, za wysokie progi dla Sztangi choc sama walka w sobie mi sie podobala✅✅✅✅

i lokata ktora dodalem wczoraj Chlewicki @1,85 ktora byla grana bardzo mocno rowniez weszla, bylo dokladnie to co w analizie czyli gwalt zapasniczy ze strony Szaszy✅✅✅✅✅

Podsumowujac nie liczac Barnou&#39;iego wszystkie podane typy weszly, co za tym idzie spora sumka zasilila moj portfel✅✅✅✅✅

Kto pobral typy niech sie cieszy kto nie pobral jego problem:]:]:]

Otrzymane punkty reputacji: +24
jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Nie ludzie to jest porażka to co odjeba** Panowie w garniturach.Mamed wygrał walke , śmiech na sali:grin:Co do pudziana sie zdziwiłem i zwrot honoru co typowali na różala.Śmiem twierdzić że nie umiejetności decydują w tym sporcie tylko decyzje tych Panów j.w

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom