Jak ustaliliśmy, gośćmi dzisiejszej gali KSW 29 w Krakowie będą prezes i v-ce prezes najsłynniejszej i niestety nieistniejącej już dzisiaj japońskiej organizacji Pride FC.
Panowie Nobuyuki Sakakibara i Sotaro Shinoda obejrzą na żywo KSW 29: „Reload” siedząc wygodnie w pierwszym rzędzie. Okazuje się, że to nie jest zwykłe zaproszenie, bowiem tuż po gali spotkają się z włodarzami KSW, aby porozmawiać o współpracy i ewentualnym organizowaniu dużych wydarzeń MMA.
http://www.mmanews.pl/2014/12/wlasciciele-pride-fc-goscmi-na-ksw-29-w-krakowie/
Macio106 jak trzeba Ci przyznać, że wykonujesz w dziale tytaniczną robotę i mam wrażenie, że nie wychodzisz z forum... to jaki cel ma wrzucenia takich newsów ? Są portale tematyczne, które w kilka sekund poprzez google można znaleźć i poczytać, a taki news nijak się ma do postawy zawodników.
Na galę "kradnę" tripel Mamed+Borys+ Faber od Pudzianxx złapany 1,60 (jak nie wejdzie to ja spaliłem ???? )
Mamed na
KSW nie przegra, szczególnie z zawodnikiem, który nie ma nazwiska i nie można zrobić z tego marketingowego hitu na rewanż. Zresztą Cooper nie ma argumentów... pisanie i tworzenie mitów, że ma dobrą stójkę to nieporozumienie, nawet jak na
MMA to prezentuje się mocno średnio. To samo z Borysem przeciwnik sprowadzony do ubicia.
Biorę też
Pudziana ( ???? ) nawet po takim kursie jak teraz 1,48. Żeby był remis to Nastula musi dotrwać do końca walki, a może mieć problem patrząc na dyspozycję kondycyjną z Bedorfem. Poprawić wydolności w takim wieku już raczej nie dał rady, a będzie musiał ogarnąć jeszcze silniejszego i pewnie agresywniejszego niż Bedorf Pudzianowskiego. Tu nawet nie ma co skupiać się na tym kto i w jakim aspekcie jest lepszy... bo obaj prawie nie mają stójki, szczególnie w defensywie, parter u obu w powijakach... judo Nastuli wiadomo, że na b. dobry poziomie, ale przecież przez ippon nie wygra. Dla mnie wygra
Pudzian przez przerwanie sędziego (setki wypchanych nietrafionych ciosów) albo przez zawał Nastuli.
Ostatni bet to Silva (lekko) po kursie 1,48. Wierzę, że ustrzeli Strusa przed pozostawieniem decyzji sędziom.
(zwrot)
Powodzenia wszystkim... ????